Kāpēc nesanāk izveidot ilgstošas mīlošas attiecības?

Ik pa laikam te, OHO, ieeju palasīt PA...paskatos personāžus...smukās dāmas un smukie kungi jau daudzus gadus te meklējas un meklējas...maina nikus, gadus, bildes...un joprojām nekas noturīgs un sirdij tuvs nav atrasts...Kāpēc?

Violetta  Augstākais saprāts un virsvara ir nežēlīgi cieti- labu otro pusīti tu dabūsi tikai tad ja pats esi noderīgs kam lietderīgam un vajadzīgam reālajā pasaules ainā un pastāvēšanā. Citādi ar paša spēkiem tik sitīsies kā pliks pa nātrēm un rezultātu tu jau zini...
1. Likums ir tavas lietderības likums.
Cieti un ļoti pragmatiski.

Ine6e  Oi! Soolis nemeklē iepazīšanos, nedzīvo kopā ar sievu. Kā varam palīdzēt? Attiecības nesanāk? Kādas attiecības? Varbūt vīrieti?

Agate24  Arī šis jautājums vecs kā pasaule...

draboss  Vai ir kāds obligātais termiņs kurā ir tas īstais vai īstā jāsatiek? Tas notiek tad kad notiek, pārējie lai kārto savas dzīves.

janisqwerty  Kamer meklee to iisto var paspeet vismaz 3 reiz appreceeties un dzemdeet apm 4-5 beernus !

Asenizators  Jādzen zosis, kas cits atliek.

Chris1986  Piekrītu drabosam - tā nav ne pirmā, pat ne padsmitā līmenņa prioritāte, kā ēšana, dzeršana un izvadīšana. Tā varētu būt kāda 637. līmeņa prioritātēm līdzās "iemācīties japāņu valodu" un "nomainīt aizkarus uz citu krāsu, jo šī jau apnkusi" - respektīvi - nekad :)

jurks  Tev ir jābūt gatavam nomirt priekš sevis un piedzimt priekš otra! Atkal līdzība no Jaunās Derības: ja grauds nekrīt zemē un nemirst, viņš nevar dot augļus! Viņš tā arī paliek viens! Bet ja tas krīt zemē un mirst, tad tas nes bagātīgus augļus! Vai mēs esam gatavi tam? Viss atkarīgs no mērķa, acīm redzot , vēl ir kur augt! Un kad sasniegsim šo augstāko saprašanas līmenī, tad arī varēsim izdarīt šo svarīgo izvēli- ilgstošai kopdzīvei, kuras kulminācija ir bērni!

nakunakutekuteku  jurks nu gan te jauc putru ar kāpostiem

jurks  Noteikti izlasāms biedējoši! Nav tas laikmets šādai mīlestībai! Labāk lai viss notiek pēc iemīļotā seriāla scenārija, tas būs pieņemamāks mūsu izsmalcinātajai dabai!

Labrador  Agraak pa laikam tikos ar iepaziishanaas portaalu un citaam pasazhiereem. Vienmeer aplauziens.Saakumaa domaaju , vaina manii , esmu paaraak negliits , nabags , paaraak resns vai tievs. Tachu shiim sievieteem taa joprojaam nav patstaaviiga partnera , pa laikam paraadaas un pazuud. Kad paraadaas , tad taam taas skaitaas nopietnas attieciibas , bet taas ilgst kaadas paaris nedeeljas.

Agate24  Tikai nekad neprecējies var gribēt par jebkuru cenu apprecēties. Ne jau tur tā jēga...

Chris1986  "mīlošas attiecības" - izbeidziet tak vienreiz tās ir komunistu laiku zamaškas, kad viss bija par velti un ik no gaisa nokritis. Kapitālismā viss ir pa skarbo - _cik tu man, tik es tev_ un bez kādāmām atlaidēm! Un viss maksā, tik cik maksā. Ja neesi maksātspējīgs - staigā tālāk!

SpoguliitisTM  Savs cilveeks retums. Galochku man nevajag. Un pats neesmu plaaksteris.

baluba  Cilvēki kas to prot, ir tam gatavi un vēlas, to agrāk vai vēlāk izdarīs.

SpoguliitisTM  P.S. Un reaali te ir maz atbilstoshu cilveeku.

lapukoks  Vai gribētāji izveidot ilgstošas mīlošas attiecības sinastrisko saderību ir noteikuši (pirms šo attiecību veidošanas).

Discreta  Varbūt neatrod piemērotu kandidātu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu