Absurds, kā tas var būt?!:)

Apsolīju draudzenei, ka pajautāšu šeit, ir ļoti daudz vīriešu, kuriem viņa patīk un daudzi velētos ar viņu iepazīties tuvāk, bet viņa nevienu nelaiž sev klāt, neatklājas, saka, ka nav vērts dot vīrietim cerību, ja viņš viņu neuzrunā vizuāli, bet kad kāds, tas ir ļoti reti, viņai iepatīkas, tad nulle emociju uz viņas no vīrieša puses, vai tam ir kāds izskaidrojums? Meitene tiešām simpātiska, gribas palīdzēt viņai izprast, šīs viņas problēmas cēloni, varbūt jūs varat palīdzēt?

Labrador  No seerijas - vinja gaidiija likteniigo viirieti ... liidz labaaki dziivei jaunajos mediibu laukos.

VECA_PIEPE  Eh, Epi, Epi,...es Tev po sekretu, a Tu manu klizmu po vsemu svetu!
(atmet tik ar roku un iet tālāk slepeni čolēt vīriešu anketas)

gribulitis36  Nulle emocijas no vīrieša var būt arī tāpēc ka iespējams viņš necer ka viņai interesēs.. varbūt pat sava veida kautrība..
Var taču tā būt jo simpātiskāka sieviete, jo grūtāk uzdrīkstēties uzsākt ar viņu kaut ko...

Pilskungs  ... tosts no Šurika piedzīvojumiem "tak vipjem za to, čtobi naši vozmošnostji sovpadaļi s našimi želaņijami"...
To var pateikt latviski - iedzersim par to, lai mūsu iespējas sakristu ar mūsu vēlmēm !

Pilskungs  Nekas neko neaizskāra - gribēju tik teikt, ka, ja var izteikties dzimtajā valodā,
kāpēc lietot svešvalodu žargonus ?

valmierietis333  Tas ,ka skaista ,tas vēl nenozīmē , ka prot piesaistīt un noturēt vīrieša uzmanību , iespējams , izņemot skaistumu viņai varbūt nekā cita arī nav!

Varbūt izņemot seksu (un arī tur iespējams nejūtīgs baļķis),nav par ko ar viņu parunāt , viena daļa skaisto ir arī iedomīgas , normāli veči nemaz nesmērēs rokas ar tādām - pilns instagrams ar tādām skaistulēm , kuras izņemot ballītes un gozēšanos pludmalē vai dārgos apartamentos , neko citu arī neprot!

Turklāt vēl kur ? Latvijā ? Te tak lielākā daļa ir skaistas sievietes , ir no kā izvēlēties! Kur te bēdāt par to kā viens izdomāts tēls uzbūris otru tādu pašu!

Ja reāla , tad iemet viņas bildi - pa visiem piepalīdzēsim atrast viņas blusas viņas kažokā!

dardedze  autore, satiekot īsto,viņai var vairs nebūt tavas pasakas interesantas- tāpēc, lai paliek, kā ir!

siikaa16  Ja tā draudzene neesi tu pati. Viņai vēl cerības, kādu atrast, bet tev nav nekādu.

lapukoks  ...iemesls varētu būt ...iedzimtā sievišķā kautrība, plus intraverts raksturs...

MadamMango  Piekrītu Skuters sacītajam ! Tas attiecas gan uz vīriešiem , gan sievietēm !

Jason  Ir gadījies tādas meitenes satikt - viņām patīk tikai tādi vīrieši, kurām viņas pašas nepatīk. Pat nezinu, kas tam pamatā. Varbūt tas kaut kāds slēpts mazohisma paveids, varbūt vienkārši organisms nevar bez drāmas.

preilene  Tā nav problēma. Tas ir normāli, ka mums ne visi patīk. Gan jau viņa satiks arī kādu, kur patika būs abpusēja. Jāskatās tik riņķī. Nu neies taču tikties ar tādu, kurš nepatīk.

Tinte  Draudzenes problēma ir tāda (ja to vispār var nosaukt par problēmu), ka zemapziņā viņa nemaz nevēlas nekādas attiecības, tāpēc arī neviens nepatīk. Un patīk tie, kurus dabūt nav iespējams. Tik vienkārši.

Brinumins7  Ne viss ir zelts, kas spīd.

Flints  Kāpēc gan neieteikt draudzenei, ja vien viņa nav tēmas autores iztēlē radīts tēls, aiziet pie kāda astrologa vai cita ezotērisko zinību speciālista. Tas par salīdzinoši mērenām naudiņām viņai piestāstīs pilnu galvu par zvaigžņu stāvokļiem, neatvērtām čakrām, enerģiju blokiem, karmu un tamlīdzīgām smalkām padarīšanām. Vismaz kādu laiku draudzenei būs ar ko savu prātiņu nodarbināt, meklējot atbildes uz sāpošiem jautājumiem. Vēl viens padoms – lai draudzene kļūst par šī portāla lietotāju, te tomēr viņai var pavērties blakusiespējas... :)

ieva03  Varējat jau uzrakstit pecīzāk,cik tai meitenītei gadu??? Ja viņa manā vecumā tad nu nekas te nespīd,joir tā.....tas kurš man patīk,es viņam nepatīku,un atkal otrādi....tā ka izredzes mazas.
Ja jauna sieviete,tad gan jāiet sabiedrībā,uz deju vakariem utt..,uz OHO cerēt neieteiktu,lai veicas draudzenītei.

av2  parametri, bilde , sex jomaa kas ir tabu, vai jebkuraa citaa jomaa, kas ir...tabu?? Tie buutu vieni no jautaajumiem, kas buutu jaazina, lai satiktos. Tabu taapeec jaazina, ka tas ir tas, ko cilveeks nekad nemainiis neparko. Un ja tas nesaskan abiem, nav ko....
A taa, taa ir parasti. Taapeec taas abpuseejaas simpaatijas, abpuseejaa miilestiiba , uzreiz ,ir taads ....retums, un tas ir jaasargaa ....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu