Iepazīšanās portālu krāpnieciska darbība

Šodien jauns.lv publicēts raksts ar nosaukumu "PTAC fiksējis pārkāpumus Latvijas iepazīšanās portālos". ( https://jauns.lv/raksts/zinas/318322-ptac-fiksejis-parkapumus-latvijas-iepazisanas-portalos )

Vai daudzi ir uzķērušies uz rakstā minētajām lietām? Varbūt kādam ir izjukušas attiecības (vai jauks vakars) dēļ tā, ka adresātam nav nosūtījusies apmaksāta virtuālā dāvaniņa (piemēram, lācītis)?

Manu uzmanību pievērsa šie vārdi: "vai tiek izdzēsti profili; noteikumi, kas vērsti uz vienpusējām pakalpojuma sniedzēja tiesībām brīvi rīkoties ar patērētāja veidotu saturu."

Atceros, ka vēl nesen te darījās absolūta visatļautība no lapas īpašnieku puses, bloķējot iespējas komentēt pieredzes apmaiņā. Atlika tikai kādai pietuvinātajai tantei sajusties neapmierinātai par kādu komentāru, tā sekoja lūgums "blokatoram", kas uzreiz arī tika izpildīts. Ok, es saprotu, ka pārsvarā tie, kas te uzturas ilgstoši, ir ar izkropļotu realitātes uztveri, bet tas man likās neiedomājami, ka pieauguši cilvēki tā rīkojas. Tagad gan skatos, ka situācija ir uzlabojusies. Laikam lapas saimnieki saprata, ka svarīgākas ir nevis tās apmēram desmit savējo bābas, bet gan reāli lapas lietotāji.

edding  Neesmu ne flirtos ne kisās bijusi, tādēļ nezinu, kā tur ir. Bet par pakalpojumu pircējiem tiešām nirdziens nāk. Jāzina ne tikai kas anketu apskatīja, bet pat arhivē, cik reizes kurš lasījis viņas dienasgrāmatu. Nabadzīte nesaprot, ka ne jau dg interesē, bet gan citu komenti. Kā kāds klāt pienāk, tā diemžēl tā grjobannā dienene jāver vaļā. Vai vēl, pasūta statistiku un brēc pa visu OHO, ka viņas anketu sieviete apskatīja. Jēziņ jēziņ, laikam durai šķiet, ka viņu izdrāst gribēja. Bet lai atbildētu uz jautājumu, vai komentāru, vismaz man tomēr ir svarīgi zināt, ar ko runāju, 18 gadīgu jaunuvi vai dāmu zolīdos gados, vai kad čīkst, ka viņai piedāvā seksu, bet pašas anketā jau minēts, ko seksā grib.
Protams, stulbi ir, kad vienam personāžam te atļauts ārdīties neierobežoti, bet citu par nevainīgu teikumu izbano uz 45 dienām. Nav objektivitātes. Bet tur nekāds Patērētāju tiesību aizstāvis nelīdzēs.

baluba  :D ......bērnu dārzs krāptais, lācīts sūtītais nav saņemts :) .....
A par seksu jā - anketā rakstīts ka grib, a dot nikuja nedod - tur varētu kādu iesūdzēt, tam piekristu, portāls atbildīgs, lai caurumu sagādā.

Luusila  edding, visjautrāk laikam ir ar tiem galvā slimajiem, kas 5x paziņo, ka konkrētā dienasgrāmata cēlo personu nekādā veidā neinteresē, bet lien tur iekšā par visām varītēm neinteresēties (komentāri ir sastāvdaļa publiskajam ierakstam, ja kas). Ja jau tēma un diskusijas par to nekādā veidā neinteresē, tad nav jāvārsta. Savukārt, ja vārsta, tad nevajag skaļi bazūnēt, ka neinteresē.

Nu un tad tie 7x vienā dienā anketu virinātāji ...kāds tiešām grib, lai notic, ka veči var būt tādi idioti? Ja kaut kas ieinteresēs, tad vienu reizi paskatīsies anketu, bet ne jau 7x. Tātad ložņā pētīt, ir onlainā vai nav. Nezinu, ko citu vēl var 7x dienā ieraudzīt. Un tāds niķis nav normāliem večiem, bet slimām vecenēm. Statistika parāda šim nolūkam izveidotos feikos profilus. Cik tur kapeiciņas tas maksā? Nedēļas algu? Šausmas. Ķelmēnu maizes kukulītis maksā vairāk. Ja ir tik spiedīgi apstākļi, var ietaupīt naudiņu, atsakoties no interneta pieslēguma.

dardedze  apsveru iespēju pasūtīt pakalpojumu, lai manu ip vispār oho nepieslēdz) un FB.

baluba  Ir tak iespēja savu personību neafišēt .....

Geisha  1. Man ir falšs inbox (nav ne mans vārds, ne uzvārds), kuru uzrādīju reģistrējoties. Tās ir manas tiesības būt anonīmai.
2. Telefona numuru dodu tikai tad, ja cilvēks man ieviesa uzticību.
3. Biju reģistrējusies "Otra puse", no kura nekā nevarēju izdzēsties, jo redz nepareizs box vai nepareiza parole. Izdzēsu bildes un visus savus datus. Lai tagad karājas falšs profils. Faces.eu gan viss bija korekti. Bodo lai gan neesmu nekad bijusi, bet regulāri saņemu ziņas, ka viņi skumst pēc manis.
4. Nekad neko neesmu maksājusi un netaisos maksāt. Tā ka apvainoties man nav par ko.

dardedze  nu jūs gan sasmīdinājāt. it kā mēs visi šeit sapulcējušies nezinātu who is who. daži atpalikušie vēl aizrautīgi tēlo cēlās margrietiņas-lai,-tas tomēr piešķir portālam tādu vidusskolniecisku šarmu. /Varbūt cilvēciņi neapjauš mūsdienu moderno tehnoloģiju sniegtās iespējas, ja kāds ko par tevi gribēs uzzināt, tad...nenoslēpsies/.
gribētu likt punktu laika izmešanai miskastē. komunicēt ar īstiem cilvēkiem, vai nekomunicēt vispār.

Gunitaa  Nespļaujiet akā, no kuras dzērāt un dzerat joprojām. "Nepateicība ir pasaules alga"...

cinnija  tad vajag dibināt tādu kā PA arodbiedrību, par biedra naudām noīrēt Latviešu Biedrības namu uz vakaru un iepazīt dzīvē šos visus.

cinnija  atnāks Vilx, Zaķs , un Ēzels-ar sievu...

Geisha  Dardedze, protams, pēc IP adreses var visu uzzināt, bet ne jau vis ir tādi baigie speci kompja lietās. Kaut vai to pašu telefona numuriņu iemet Guglē un iespējams ko jaunu uzzināsi (ja tikai nav ZZ vai Amigo). Joka pēc var iemest tajā pašā Guglē savu vārdu, uzvārdu un paskatīties kas tur vispār ir.

Stika  Cinnija, LB nams būs daudz par mazu, ja precētie jāklji un jākles atnāks uz balli ne tikai ar oho iepazītajiem partneriem, bet arī atstieps līdzi savas sievas un vīrus... 😀

Stika  Senči kapā apgriestos otrādāk, ja zinātu kā te krustām škjērsām love darās.😎

Jurijs1962Augums163  19:55, 20:33 plusē man kādu čušs es nepateiktu, un es plusēšu tev .......

Asenizators  Forši.

Labrador  Nespljaujiet akaa - neuzdroshinieties kritizeet Riigas domi un taas darbonjus ! Jums veel ilgi vajadzees dziivot peec vinju noteikumiem!

valmierietis333  Iegrābos ar iepazīšanāslv , vēl tagad kaitinošs spambots sūta pilnu pastkastīti ar viņu spamu , kaut kādus 3 gadus atpakaļ biju piereģistrējies , kaut kas man tur nepatika - pametu, pat atsekoju pastkasti ,lai nesūta paziņojumus , bet pat tas nelīdz - tagad pārgājuši uz angļu mēli un dēļ laikam datu regulas lietotājvārdus nošifrējuši un katru dienu spamo ,ka kāds man vēstuli uzrakstījis ,kāds apskatījis utt , ņemot vērā ,ka man tur pat bildes nav , tāda sajūta ,ka tur tusē desmit Latvijas un to vien dara ,kā manu neaktīvo anketu diendienā skatās un sūta man vēstules...

Spiegu tīklu FB nemaz neminēšu ,kur bots bloķē manu kontu un spiež norādīt telefonu un id dokumentu ... Galvenais piereģistrējies , tikai rocies vēl pa saviem uzstādījumiem ,lai tos aizpildītu ,tā nobloķē un atnāk paziņojums ,ka manas un citu lietotāju drošības pēc konts tiek apturēts ,un atbloķēt var tikai ar telefona un id norādīšanu... Es tak nav tik dumjš lai viņiem to dotu!
Man gan vairāk šķiet ,ka tiek ne tikai pārkāptas manas kā indivīda tiesības ,bet arī datu aizsardzības regula ,jo datus spēju aizsargāt vienīgi tad ,ja tos netā nekur neuzrādu...
Būtu vērts iesūdzēt tiesā par manu tiesību neievērošanu un par diskrimināciju ,tad būtu izredzes vēl vienu Eiropas regulu uztaisīt!

PatiesibasKalns  Ha! Beidzot uzvara! Tā tiem fašistiem vajag!

SpoguliitisTM  Oho! :D Izskataas, ka te jauni noteikumi un dresskods ieviests! :) Dazhaas galvinjaas :)
P.S. Pohaino domugraudu nelasiju, plus bildei, ja kas ;)

edding  Lusila, es tikai nesaprotu, kur autoram sāp, kad lasa PUBLISKAI apskatei ievietotu tekstu. Baidies-neliec.
Vismaz man ir tā, ka izlasu tēmu, apskatu autoru, lasu tālāk komentārus un gribas zināt, ko citi par to visu. Kāpēc ne? Bet tikai komentārus izlasīt nav iespējams. Man pat prātā nav ienācis pētīt, cik reizes kurš manu DG apskatījis. Patiesībā vajadzētu būt otrādi, priecāties, ka lasa un pārlasa, tas tikpat kā tie jūsu mīļie pašsaliktie plusiņi pie debīliem komentāriem.
Ja par Tevi interesējas "slimas vecenes", tad padomā, kādēļ. Protams, cerība, ka skatījies viens feins večukiņš izplēn, bet ko darīt. Te ir internets, un it sevišķi tiem, kuriem tendence aptirst pārējos, ir jābaidās.

Karmensita  tie tik bija laiki...

bloķēje mani nepārtraukti...

Karmensita  bloķēja :))))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu