Kā iegūt uzticēšanos?

nazis  Uzticēšanās rodas tur pat, kur mīlestība - Tevī pašā, un tad, kad Tu iemīlēsies, tad Tev būs vienalga, vai melo, vai stāsta patiesību, visi meli kļūs par visskaistāko patiesību, un es Tev no visas sirds to novēlu.

Luusila  Nassuc, nu tad necilā to sava kastroļa vāciņu tik bieži- kā redzams, satura maz un mazkvalitatīvs. :)

Bjarka  Nejaušas situācijas, jaušas arī un drusciņ reizēm provokācijas, dzirdīgas ausis, modrs skats un tad TĀ rodas vai nerodas..ja nerodas tad nekas nerodas.

SpoguliitisTM  Vislabaak to jautaat tam, kura uzticiibu veelies ieguut.

jurks  Noteikti, domāju, kā šis jautājums ir aktuāls ļoti daudziem, jo katrs ir piedzīvojis vilšanos un, itsevišķi tad, kad šķiet, ka otrs cilvēks ir organiska daļa no manis paša un dvēseliska savienība uz mūžu, bet....... Izrādās kā nevar uzticēties cilvēkam, jo viņš ir tikkai cilvēks, tāpat kā es! Un lai to saprastu ir jāpiedzīvo šo mācību, bet arī pēc šādas mācības piedzīvošanas, es gribu cerēt, ka atradīsies brīnums! Grūti ir pieņemt to, ka tikkai viens ir tas, kuram var uzticēties un Viņš ir Tas Kungs!!!

cinnija  Kāpēc vispār būtu jāiegūst kāda cilvēka uzticība? Tā tikai nelikvīdas cacas domā, ka nu princis lēks pār šo kārti ar visu zirgu, tad pār nākamo, un, kad pāri visām būs pārlēcis, tad, kā Brainstorms dziedāja-Maybe!D
imho vai nu pa lielam vērtības sakrīt, vai nē
sīkumus nav ko saskaņot, un nav ko apvainoties, ja otrs dara citādi...es zinu, vienu pāri tepat oho, kur sieva vīru piļīja par to, ka viņš izspieda zobu pastu no vidus un tualetes rulli kāra pie stiprinātāja otrādāk. ...un zinu čali, kurš gribēja kādu savu jaunības dienu draudzeni piespiest mīlēt savu un sievas bērnu....tas būtu saderīgs pāris, un ir arī!

Bjarka  19.18 ja jau ir mīlestība, tad vairs nav jautājumu par uzticēšanos. Pilnīgi piekrītu Nazim!!, bet jautājums tomēr bija par uzticēšanos. Jautājumā ir vārds "iegūt".. vai tad to vispār var iegūt? vai var iegūt mīlestību, draudzību? Tā vai nu rodas vai nē..vai ir vai nav..vai bija un pazuda..vai nebija un pamazām radās, kas notiek ļoti reti.

1180000_  Pirmkārt - izdzēsies no visiem iepazīšanās portāliem un izslēdz no savas dzīves visus jāklīšus!

Susure  19:13 tieši tā - uzticēties no tukša gaisa. Bez iemesla.
Uzticēties otram - nozīmē, ka Tu pati esi nosvērts, mierīgs, pašpietiekams cilvēks, kurš dzīvo harmonijā ar sevi.
Iegūt uzticēšanos??? - varbūt nekā, jo tas atkarīgs no otra “tarakāniem”, nevis Tevis.
Uzticēšanās vai nu būs vai nē, diez vai te ko mākslīgi var panākt.

Ine6e  Uzticēšanās ir vai nav. To nevar iegūt...

dardedze  -Ira, tu atkal stāvoklī?!
-Jā, bijušais vīrs bija atvainoties atnācis par to, ka mani pametis vienu ar 2 bērniem.

dardedze  Ir divu tipu cilvēki, kuri jāizslēdz no privātiem kontaktiem-tie, kuri savu iepriekšējo psihotraumu dēļ nav spējīgi uzticēties normāliem cilvēkiem un tie, kas pie**** tev dvēseli.
attiecībās ar pārējiem var un uzticēties, tā vieglāk dzīvot

SKUTERS  Epifānija, nofočījies tak Tu vienreiz pilnā augumā. 175 ir pats labākais augums sievietei. Bijusī bija tik pat gara.

ne_meklejumos  Nesoli ko nevari izpildīt, ja apsoli tad izdari, runā tieši un atklāti par visu, neslēp savu patieso dabu. Kādam būsi gana laba kāda esi, bet atklātība radīs uzticību.

HOUSE  Elementāri, nopērc suni...

rokons  Ir reizēm situācijas, kad esi pārliecināts, ka var uzticēties, uzticēties pilnībā,
bet kaut kādu kataklizmu dēļ tava uzticēšanās pavēršas pret tevi pašu.
Nav vienas formulas un atbildes

av2  principaa, es Tev ticu. Nav jau iemesla...neticeet tak :) Taa arii ir atbilde uz jautaajumu.

nakunakutekuteku  Iemāci kaķim nečurāt čībās un varēsi uzticēties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu