Kāpēc cilvēki kurus pieķer melos pārstāj komunicēties?

Kāpēc cilvēki kurus pieķer melos pārstāj komunicēties? Dusmojas jo pieķēra: dusmojas jo atļāvies pieķert: apvainojās: pārsteigti nesagatavoti: nav ko teikt... kādi jūsuprāt vēl ir varianti?

cinnija  kad cilvēka āriene top nepievilcīga, iekšējiem dēmoniem vairs nav ar ko piesegties, un vemj pat sieva

Epifanija  es arī nevaru paskaidrot, kādēļ visi domā par mani to, kas es neesmu, iespējams paši spriež pēc sevis, a kas man - būtu kaut kas jāpierāda viņiem vai jāattaisnojas, neredzu tam jēgu, vai nu ir kopā ar mani, vai nav! uzticēšanos, ja pazaudē, tad viņu nevar atgūt vairs nekā...

saulite34  Ja ir zināms,ka visi bez izņēmuma melo,priekš kam par to melošanu jāsatraucas ,katram sava taisnība,ir tāds cilvēks pieņemams ,sarunājies,nav pieņemams,staigā tālāk meklēdama godīgos.

ne_meklejumos  Nemeloju un nekad to neesmu darījusi, reizēm paturu savas domas pie sevis vai nepasaku ko lieku. Nemelo visi, tā nav teisa.
Reizēm pats cilvēks izaicina otru melot un melus uztver kā medusmaizi, bet patiesībai nākot gaismā, zūd ilūzija un vēlme komunicēt, jo nav jau taisnība velama.

Cemodans  Sieviešu ausīm makaroni piestāv, ja rožainais periods beidzas, arī attiecības beidzas.

Feja_Feja  Tāpēc , ka Tu viņu vairs neinteresē. Un ir vēl n-tās kuras ar viņu rakstās vai tiekās.
Kam tev melis ?

riebekle  Varbūt kauns cilvēkam? Meli - tās ir bailes.

riks086  Nesaprotu, kāpēc par to vispār jādomā/jāsatraucas.... un, ja melis nepārtrauktu attiecības, tad nu vajadzētu saprast, ka pašai jāturas pēc iespējas tālāk no viņa.... sevis pašas labā.

Eneile  Atmaskots melis jūtas pazemots un neaizsargāts. Tāpēc arī pazūd.

rokons  Varbūt labāk pieturēties pie principa es zinu, ka tu zini, ka es zinu........:)

Un tālāk neko neskaidrot

aquaserpente  Iemesli var būt visdažādākie. Pilnīgi iespējams, ka pārstāja komunicēt tāpēc, ka ir atmaskots, un ar meliem vairs nevarēs panākt to, ko vajag viņam, lai ir tā, kā labi ir viņam, un kā vēlas viņš. Piemēram: viņam ir vairākas dāmas, kuras katra dzīvo svētā pārliecībā, ka ir vienīgā. Onka kā ceļojošā balva mētājas no vienas pie otras, no katras saņemot to labāko, un mainīt neko negrasās. Bet pēkšņi viena atklāj patiesību, un to neslēpj. Onka saprot, ka tā kā ir turpināt vairs nevarēs, vēl, kādas šausmas! liks atteikties no pārējām dāmām, un pārstāj komunicēt. Viņam vieglāk savam harēmam pievienot kādu citu, nekā saņemt rēķinu par savu sastrādāto no atmaskotājas. Vēl citi varianti iespējami, bet pāri visam būs atmaskotā meļa pašsaglabāšanās instinkts.

Kurts69  varbūt ir kauns. Bet pārstāj komunicēt tie, kam šī komunikācija nav diži nepieciešama. Pārējie neskatoties uz melošanu turpina tīties gar kājām.

dardedze  principā jā. vienīgā pareizā atbilde ir, ka tā komunikācija nav diži nepieciešama.
visi citi minējumi ir narcistiskas personas sapnīši.
Ja vīrietim sievieti ļoti vajag, viņš ir spējīgs naaaa taakoeee! (((((

av2  Tev....cilveeku truukst? Man - nee ! Jo mazaak, jo labaak....
Ja jau melots pa iistam , un piekkerts, nu bet tak neeerti, a?

Piparkuka  Tāpēc, a nepatīkami! Es arī nekomunicēju ar tiem, kas kaut kur "pieķēra", jo vienkārši- nav patīkami.
It kā jau nekas, taču pašam negribas būt tai vietā un laikā, kur bija tie cilvēki, kur bija ar viņiem darīšana. Tas ir ar tiem, kuriem kaut ko izdarīji.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu