Vīrietis/sieviete draugi?

Vai starp precētu vīrieti un sievieti (neprecētu) var būt vienkārši draudzība? Un kā izprast tādu draudzību, kad tiek apspriests pilnīgi viss, sākot ar krūtīm, kleitām, intīmo dzīvi. Kopīgi gājieni uz erotu- draugs(precētais), draudzene ar savu puisi (kartejo). Tikai lūdzu godīgi un bez nosodisanas...

dardedze  nezinu. uz to katrā zinā netiecos. man pie kājas, ko par amni domā-visi ienaidnieki to var apliecināt. bet man nav vienalga, vai pati sevi cienu. problēma. tās, kas sevi neciena, nosit cenu. kas ar viņām notiek tālāk, to gan labāk neredzēt.

burleska  Floriana, nu vispār es arī ar vīriešiem labāk saprotos un draudzeņu- sieviešu praktiski nav. Es esmu lezbiete, tad, Tavuprāt? :D

kokote  Šitais komplekts tā kā uz vīrieti geju velk.

kokote  P.S. vai arī "kam skanēs zvans" (C)?
Nu laulībai jau skan un nevis Mendelsons, bet kapu zvani.

av2  mazas izredzes ir.Bet parasti...:(

nakunakutekuteku  Kad sievietei par vīrieti(un otrādi)nav nekāda interese,tad to var nosaukt par vīrieša un sievietes draudzību.

ne_meklejumos  Vai tad pati nejūti kur beidzas draudzība un sākas intīma tuvība. Protams, var pretēju dzimumu cilvēki būt draugi, bet nez vai apspriedīs katrs savu intīmo dzīvi.

mairita1971  Jaunībā tādu draugu nebija,bet tagad ir draugs.Desmit gadus jaunāks,un es viņu nesaistu seksuāli un viņš mani ar,.bet pārrunājam visu.Jaunībā ieinteresēti puiši tēloja draudzību,lai tiktu klāt,bet šajā gadījumā mēs cenšamies izprast dzimuma dažādību.

Ine6e  Protams, ka var būt draugi. Gan jau sieviete tieši viņu arī uztver kā drošu - precējies, tātad attiecībā uz viņu nav nekādu cerību un/vai savtīgu nolūku. Viens otram saka , ko grib, jo viss tikai apspriešanas un ideju līmenī.

dardedze  kā teikts vienā jaukā anekdotē-tas nav trijstūris, tas ir leņķis!
p.s. nu nevar būt vīrietis tādā pakāpē imbicilis, ka abas dāmas vienlīdz svarīgas. droši vien svarīga ir tikai tā, kurai jau izteikts uzticības balsojums, otra ir kāju noslaucīšanai un pirmās motivēšanai. ja pavisam godīgi, tai otrajai nestrādā īsti labi pašsaglabāšanās instinkti.

labvakar  Var, ja uz šo sievieti nestāv, vai ja redzi, ka viņai tik stulbs raksturs, ka ilgāk par 3 stundām neizturētu, bet kaut kāds izdevīgums ar viņu draudzēties tomēr ir. Tur, viņai ir kāds ietekmīgs rads vai vēl kas.

Ine6e  Tad, dardedze, Tavā teorijā paredzēts, ka bez seksuālām attiecībām vai cerībām uz tām - vīrieši ar sievietēm nepastāv citās attiecībās...

dardedze  jā, ines!
jo kāpēc tādā gadījumā sievu neņem bariņā?-jo šahu spēlē? /cc "Lēdijas Čaterlejas mīļākais-"Ja kas, mēs spēlējam šahu::""

Ine6e  Mierīgi var draudzēties. Māsu vīri man ir draugi, jo gadu desmitiem kopā...un pasaka par māsām tik daudz...

SpoguliitisTM  Paarsvaraa ir pazinju-pazinju attieiibas. Un tas neizsleedz iespeeju dariit augstaak mineeto.

garinsh207  Nav nozīmes ir sekss vai nav sekss, grib vai negrib viens otru- ja tiešām ir draugi, tad arī arī kā draugiem tas neradīs problēmas. Ja nav draugi - tad viss būs problēmas un nekāda draugu būšana nebūs

Ine6e  garinsh 207 "visu salika pa vietām". Nav nozīmes - ir sekss vai nav sekss. Smieklīgi. Tātad vienalga - ir sieva, nav sievas...Vīrieša loģika?

garinsh207  Nu jā sieva un virs nav draugi vispirms, tad tai sievas vīra būšanai ir formāla nozīme

Feja_Feja  vīrietim kuram ir nepieciešmas vēl citas sievietes kā ´´draudzenes" noteikti vajag saprotošu sievieti ! :))))

tas saistībā ar tēmu par sprotošo sievieti.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu