Par nodevību, sirdsapziņu, atriebību...

Atriebība esot salda...nekad neesmu atriebies, nezinu kā tā garšo, bet kā ir ar nodevību? un kur tajā brīdī ir sirdsapziņa? Kā ar to? Nodevība ar sirdsapziņu...viņas viena bez otras nevar... Un kā ir labāk, ja nodod, no tuva cilvēka vai sveša... Domas, viedokļi, slima kaķēna murgi, visus lūdzu studijā!

riebekle  Fufelis tas viss ir. Nav ko iespringt uz teorijām un spriedelējumiem. Varētu padomāt, ka dzīvē viss vienmēr gludi un skaisti būs. Uz katra soļa kāds pārbaudījums - nodevība, meli, neveiksmes, aprunāšanas, u.t.t. u.t.j.p. Un tikko kāds ne tā ko izdarīja, tā viss - svītrojam visus no mūsu dzīves! Kā tad! Kas mūs nenogalina - padara stiprākus un šo to iemāca. :)

cinnija  Ja visi cilvēciņi būtu labi, ne robežkontrole, ne policija nebūtu vajadzīga. Pieskaitot korupcijas komponenti, visai daudzi zuši izslīd sveikā garām aklajai svērējai-tad linča tiesa īsti vietā! bet, protams, zvirbuļus nešauj ar lielgabalu.
Vienīgi, ja kāds novāktu mani kaķi, tad...viņam atlikušo dzīvi vajadzētu uzmanīties nonstopā, citādi...daudzpunkte, krusts un pierādījumu trūkums.

langstinsh  Vakar ēdu šašliku savā krajā...Pa logu redzu baltu zīmi -RĪGA.
Tātad pārej pāri ielai-un esi ciemos pie kaimiņienes Pāķos,vai otrādillllauķis nukļuvis Reigā!

gertrude  Esmu fatāliste un ticu, ka viss, kas nenogalina, padara stiprāku. Jā, ir bijuši gadījumi, kad nodod tuvi cilvēki, no kuriem nekas tāds nav gaidīts, ir pieraudāti spilveni. Bet pēc tam saproti, ka tas, kas likās duncis mugurā, bija tikai viegls spēriens par dibuā. Un tas otrs cilvēks jau arī nekādu lielo laimestu nav ieguvis.

Tessa  mana sirdsapzinja ir tiira, nevienu neesmu nodevusi un atriebties man vienkarshi slinkums, kko perinat un izdomat. partraucu attieciibas ar paridariitaju un kkaos noteiktos gadijumos izturos neitrali un nelaizhu tuvak.
nepiekritu burleskas viedoklim. tad sanak, ka but kopa ar kadu tas ir ka turet visu laiku koferi valja un neko negaidiit. ta nenotiek, cilveki, kuri iet dziivescelju cieshi kopa (dziivesdraugi, tuvinieki, berni, vecaki), iet to kopa, tapec ka. tapec ka kadreiz satuvinajas vai nu tapec ka vecaki un berni vnk mums ir. un abam pusem ir tiesiibas gaidiit kko vienam no otra. un ta nebus nodeviiba, kuru vinji gaida.

rokons  Rache ist ein Blutwurst :)

Kurts69  nodot nemēdzu, atriebties arī. Atriebība būtu dzīvošana pagātnē un negatīvo emociju uzturēšana.To man nevajag. Sirdsapziņa vienmēr ir tepat, esmu nemitīgā kaujas stāvoklī ar šo neatņemamo daļu no manas nožēlojamās personas:D

Izveele  Jurks- nekas cits tik godīgi netiesā kā sirdsapziņa, tā visiem, ja ne vienmēr, tad pa laikam ierunājas. Būtu labi , ja mēs tai klausītu.

jurks  Izveele! Paldies par interesi! Sirdsapziñu tāpat kā piemēram kādu mērinstrumentu vajag ik pēc kāda laika pārbaudīt un pieregulēt pēc tā saucamā etalona, jo viss ar laiku kļūst neprecīzs! Piemēram katoļiem ir tāda prakse kā sirdsapziñas izmeklēšana, kad šķietami tīru savu sirdsapzinu salīdzini ar etalonu- Dieva doto likumu, tad saproti, cik tālu ir novirzījušies parametri un ar Viña palīdzību cenšos izdarīt regulējumu!

Geisha  No kuras puses skaties? No Tavas puses varbūt tā ir nodevība, bet no otra cilvēka skatpunkta tā ir izvēle.

merlina200  Cilvēki spēj sava mērķa sasniegšanai izvēlēties visdažādākos līdzekļus, sirdsapziņu izstaipa pēc savas vajadzības un apklusina. Piemēram filmā´´ Lieliskais gadsimts" iekaroja, galināja,krāpa, nodeva...nevienam sirdsapziņa neierunājās.

mairita1971  Piekrītu,ka ir bumeranga likums.Tādēļ nesasprinkstu,ja nu vienīgi pati par sevi,laiks rādīs.

mairita1971  Ja mačo ir brīvs,tad sieviete var domāt.Bet ja mačo pats ir precējies un paprāvu bērnu bariņu.Tad sieviete ir tik pat maz vainīga kā oho mačo.

Labrador  Ir iestājies džungļu feodālisms ar savām korekcijām. Izdzīvo šakāļu bars , arī vientuļo tīģeri tie saplosis.🐾

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu