Vai attiecībās jāpriecājas par otra panākumiem?

Bieži attiecības izjūk,ja viens gūst panākumus,bet otrs paliek ēnā.Parasti tas vairāk nepatīk vīriešiem.Pat notiek sacensība.Un bieži tas arī ir šķiršanās iemesls.

Felde  ...vista peretaja... :) Nu jaa,dzivojot majas,ari vairums sieviesu nolaizas. Biezi nakas dzirdet,ai,nu es tak pa maaju,ko man tur puceties,nekur neeju,neviens neredz.... Saprotu,ka virietim,ar laiku,apnik tada nekopta sieviete.Un te varetu iebilst,nav jau naudas... bet parsvara,lai sakoptos ir nepieciesama uznemiba,mazak nauda! Un,milie viriesi-juusu attieksme,komplimenti.Starp diviem cilvekiem viss ir abpuseji-viens otru atbalsta,uzslave! Un smaids...miers...lai ir velme nakt majas....

Johaidii  Es ne par fasādi šoreiz. Var savu vistu aizvest uz salonu, lai profi dara savu darbu, pat vedu ne reizi vien. Mana mācība ir izieta, vairāk man tādas sievietes nebūs. Viss ir galvā. Pat bērnus jāaudzina ir pašam. Ko tāda perētāja var bērnam iemācīt vairāk par perēšanu? Vot i šķiršanās, netiek līdzi, nesaprot.

Felde  Tad padoma,pec kadiem kriterijiem izvelies sev sievieti.... Vaitik nebusi pats vainigs,ja uz tapasa grabekla traapi... Ir pustiskas,kuras labi izskatas.... un viriesiem patik redzet 45kg... :)( bet tur jau ar neapbrunotu aci redzams-slima) :) Tas taa-pusjoks! Bet dala taisnibas taja ir,ja izvelas vizitkarti...

lapukoks  ...Vai būtu jāpriecājas par otra panākumiem esot attiecībās?
Skatoties kādas ir šīs attiecības - ja vīrietis gribēs par katru cenu ieņemt vadošo/ vīrišķo/ līdera nišu, tad tas viņam psiholoģiski traucēs, jo šo viņa nišu kāds/kāda jau ir aizņēmis. Un protams, ka viņš cīnīsies par šo nišu līdz pat aiziešanai no šīm attiecībām. Protams, ja ir attiecības, kurās cilvēks otru spēj uztvert kā daļiņu no sevis un arī par otra sasniegumiem spēj priecāties kā par savējiem. Tas atkarīgs no cilvēka rakstura, no tā kuras nišas viņam ir svarīgas.

coldlands  Man tas patīk un netraucē, galvenais lai neaizmirst pārskaitīt uz manu kontu naudiņu.

Tessa  nav saprotams, ko tieshi autore domaja ar vardu "panakumi".
papildus izglitiiba? karjeras veidoshana? naudas liidzeklju pieaugums?

jo man shkjiet, labi izaudzinati berni arii ir panakums. jebshu es kljudos?

burleska  00:38 Chris, aha, vot i nesaprotu, lepoties vai raudāt par to, ka es vienmēr esmu pelnījusi vairāk kā vīrietis, kas man blakus. Tā sanāk, kad izvēloties, partnera materiālo stāvokli neliek pirmajā vietā, bet svarīgāki ir citi kritēriji. Un, nē, es nelepojos ar to. Apzinos, ka, ja pašā būtu vairāk sievišķības, paļaušanās un vēlmes priekš kāda būt maigajam un garīgi stiprajam balstam mājās, būtu piesaistījusi cita tipa vīriešus. Iespējams, ka tas man vēl priekšā, saprast, kā būt tādai :)

preilene  Oi, neeeeeee.. Nekādā gadījumā.. No malas ir jāizskatās, ka neesi neko pamanījis.. Jāpauž absolūta vienaldzība par otra panākumiem. Priecāties drīkst tikai par otra neveiksmēm – tad gan var skaļi līksmot un ballīti kopā ar draugiem taisīt 😉

jurks  Skaudība darbojas arī starp ģimenes locekļiem! Tāda nu ir cilvēka dabas arhaiskā puse. Ja vēl veiksminieks īpaši to pasvītro! Netikveiksmīgā ģimenes locekļa pašapziņasas trūkums, vai pārlieku ambiciozs- pārspīlēts pašvērtējums, kā sērkociņš sausos salmos.

medusbite3  Tik pat labi varēji pajautāt, vai jābēdājas par otra panākumiem)))) skaudīgajiem skaudīgo problēmas

saldisapni  Ja IR satikušies viens otram radīti vīrietis un sieviete ,protams viņi priecāsies un atbalstīs otra panākumus ! Tam tā jābūt.Es te nedomāju tos stulbos piemērus , ka ja viens dzer otrs netur līdzi...Un ir pilnīgi vienalga cik kurš pelna un ir krāvējs vai biznesmenis.Kur sāk skaitīt naudu attiecībās - ar to viss beidzas , viens ir kungs, otrs kalps...Mīlestību nevar nopirkt , bet ir tādas dvēseles , kas naudas dēļ bučos kājas un visu mūžu kā aklais krizdams klupdams vai klupdama vergos tam otram .
Tai pat laikā ir pāri , kur sieva sevi nesapucē, tik strādā un slauka , bet vīrietim vienalga viņa ir vienīgā un vislabākā.Galvenais lai pašiem galvā nebūtu visādi stereotipi ,skaistumkopšanas klišejas .Dari tā , lai tu labi jūties un tas otrs arī - vienkārši.Negatīvas domas un sajūtas dzīve pati piemetīs , bet ja jūtu negatīvu auru - skaudīgs, klačīgs,truli rupjš,nav nekādas sajēgas par ētiku, jāklis - prom cik ātri vien iespējams !Dzīve ir pārāk īsa , lai veltītu laiku un enerģiju nekam.

langstinsh  Burleskai...redzu,ka sievietes no vienistabas dzīvokļa raustās paŗiet uz privatmāju
Otrs variants-lauku Meitene ar 40ha zemes...Nu nekāpšu es vairs uz traktora.
Nazi-esi labais Džeks-izpalīdzīgs un droši-Lādzīgs.
Par aizkariem neķer kreņķi-ir un būs...ar žalūzijām un bez.
Runa ir par nākamo māju...pats nekāršos-Aber kārēja nerodas.
Langstiņu saulīti visiem!
Jāmiglo kociņkrūmiņi šodien...ne kaimiņu smukumam,bet dārza labumam.

ingryda  Attiecibas nav sacensibas. Kopa ir kopa, priecajamies, celam un daram. Gadiem esot kopa, ir jamainas un jattistas, visu laiku tacu kaut kas jauns notiek. Atbalsts, palidziba un sajusma par otra panakumiem ir neatnemama pilnvertigu attiecibu sastavdala. Un tam ir jabut abpuseji.

borzomi  Man arī nav skaidrs -kādi panākumi?
Ja par darba sfēru-gūstot panākumus jau tiec novērtēts,un ar izrieztu krūti tak mājās neiet,ja vien tā ,starp citu otram pasaka...re man te baigi forši novērtēja..tā un tā..
Ja par attiecību modeļiem-diez vai kāda ies mājās stāstīt,o zini,vecais, man te viens jauns Krauklis aplido....tad var sekot šķīvja lidojums!:))

Sanse  Ja cilvēkam ir mazvērtības kompleksi, tad viņš būs bēdīgs par jebkuru otras puses panākumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu