Statistika

Vīriešu vecumā no 20 līdz 50 gadiem ir trīsreizes vairāk nekā sievietes vecumā no 20 līdz 30 .

Vientulaa  Riks086 vēl ir laiks iegūt vēl kādu kg svaram klāt un vērtība celsies vēl vairāk :D

lubs  Vecis pēc 50 vispār zelta vērts.Apkārt neblandās,dzer,pīpē maz vai nemaz/veselības problēmas/,īsāk sakot tīrradnis un iekārojams objekts:))))

mezmalis  Par tām garāžām , šaubos , neticu ,ka mūsdienu vecis spējīgs domāt par skrūvēm un caurulēm augu dienu , tas visticamākais vienīgais glābiņš ,ja mājās nevar atpūsties ,jo dāmis vislaik zāģē ,tad aizvelkas līdz garāžai ,ieslēdzas , ieslīgst krēslā , ieslēdz tv un paņem vien aliņ. Uzaicina vēl bariņu meiču. Bet mājās teiks ,ka visu dienu slīcis eļļā un grozījis skrūvītes.

Tas tāpat kā ar to makšķerēšanu un pēc tam zivju pirkšanu tirgū.

VECA_PIEPE  (Iepazinusies ar statistiku, nopriecājas:

nu ta beidzot! Ik katrai sievietei pa treji veči- visi treji griboši un varoši,...
laime, kur tu ronies un, kur tu tik ilgi kavējies?!!!)

av2  kur to izraavi ?

Araabs  Apskatoties OhO liekas ,ka sievietes zem 50 izmirušas kā suga:((

Raivis_1977  Nu kaut kas uz to pusi varētu šķist, bet dziļāk neiedziļināšos! ) Bet ja tā ir statistika tikai Latvijā, tad tas ir pagaidām tikai Latvijā!
Jo strādājošo iebraucēju un izbraucēju arī netrūkst, un statistika var periodiski mainīties ))

Vaukskis  Mani gan statistika biedē, ne tiki skumdina ! Es gribu noticēt brīnumam un pamosties vidē, kur šie rādītāji ir apgriezti.
lub, interesanti gan, kādēļ tad 20-30 gadu vecumā tādi kā aprakstītie- izņemot bez nopietnām veselības problēmām- attiecīgā vecuma sievietēm nešķiet pietiekoši, lai būtu iekārojami ? Rakstu pēc pieredzes.. .

Raivis_1977  Pajautā to viņām. Vai es esmu meitene, vai sieviete kāda?? Jo viņām aizspriedumu tāpat ir, pat tad, ja to pat nav!
Un drošvien, ka tāpēc, ka kaut kur dūmi nav bez uguns, un, un ne jau manas vainas dēļ!
Bet gan jau, ka kaut kādas Sociālās statistikas dēļ! …
Varbūt, ka pārāk maz esat informēti par šo un to, un to ...)
Bet tas nebūt nemaina apstākļus, jo tas viss tikai pasliktina esošo stāvokli, kāds jau tāpat jau pietiekoši slikts, ne tik vien vienā vietnē vien, un ne tik vien klubos un citur ... ...
Jo viņas nezin pat neko, kas apakšā tam visam aiz katra kura stāv rakstīts ...
Tādas nu tās latvietes ir, un viņas atšķirās ar to, kā ar savu bezprincipjālo bailīgumu no krievenēm, itālietēm, turcietēm, meksikānietēm, japānietēm, utt ...

Flints  Jā, pasažieres apgalvojums izklausās samērā loģisks un atbilstošs realitātei, jo viņas norādītā vīriešu vecuma amplitūda ir tieši trīs reizes lielāka par sieviešu vecuma amplitūdu. Nav vien īsti saprotams, kas viņu visā šajā sakarībā dara tik bažīgu…

Raivis_1977  Nu ja, katram sava problēma galvā, un par to tad bažīgumu nekādu nav, jo neviens tur nevar palīdzēt.
Ir tikai vīriešu un sieviešu savienība, kuru starpā tiek nodibinātas pušu attiecības.
Un ja nekas abu pušu starpā nesader, tad arī nekādas attiecības neveidojās, kas ir par apstākli no iepriekšējo laika perioda radušajiem konfliktiem.
Jo, ja meitene nav tikusi no kaut kādiem morāli kaitnieciskiem aspektiem kaut kam pāri, tad, domājams, ka tur arī nekas nebūs, par nožēlu.
Tāpēc nevajag turpināt gandēt iesākto ceļu arī citiem neverbālā formā, jo tomēr šīs sekas arī atsaucās, uz katra karmu ilgstoši.
Jo ticiet vai nē, visas darbības arī domformu ceļā atstāj ļoti lielu iespaidu, un ietekmi katra turpmākajām gaitām un likstām ...
Lai izdodas! ...

Labrador  No lauku regjioniem daudz vairaak izceljo un ar aarzemniekiem attieciibas izveido tieshi sievietes.

Raivis_1977  Es arī drīzāk attiecības tad izveidotu ar kādu ķīnieti, un krieveni vai portugālieti! Jo viņas tomēr ir daudz atsaucīgākas par esošajām latvietēm! Pavērojiet kas apkārt notiekās ...
Latvietes kā tādas ir vispār tādas kā aukstas neatsaucīgas, atšķirībā no cittautietēm attieksmē uz attiecību nostiprināšanas eposu … Bet nesaku, ka attiecības viņas nenostiprina.
Ne tas ir mans spriedums un vērtējums, diemžēl, bet tik tiešām tas tā nu ir. To pat es esmu dzirdējis no sieviešu ranga pārstāvēm, un man pat arī dažkārt tā sāk šķist un likties.
Nevar padarīt lietas neesošas kas jau ir! Kas ir par aspektu tam, nepateikšu.
Bet pateikšu vienu, ka viņas daudz vairāk komunicē ar daudzu tautību rasu pārstāvjiem, tikpat labi kā ar latviešu ļaužu pārstāvjiem.
Nevajadzētu nosvērt domu viendalīti, ka viņām neinteresē latvieši, bet viņas ir atvērtas it visiem, (un tur jau ir problēma)! ...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu