Par psiholoģisko palīdzību

Tātad mans iepriekšējais jautājums radījis zināmu neskaidrību. Precizēšu. Es aprīli plānoju atgriezties LATVIJĀ, precīzāk latgales pusē, speciāli lai meklētu psiholoģisko palīdzību sevis apzināšanā(nezinu kā paskaidrot sīkāk, gari jāstāsta). Esmu reizi bijis pie psihoterapeites Tatjanas Vidauskas, bet neradās iespaids, ka mani izprata, tāpēc meklēju informāciju par kādu sevi labi pierādījušu speciālistu šai jomā. Paldies!

burleska  Aivar, aiziešana prom no pasaules un nīdēšana par to, cik pasaulē viss slikti, nevienam neko labu nenes, varbūt tikai pašam nīdētājam. Visi cilvēki ir īpaši. Skaties dziļāk.

VECA_PIEPE  Aquarius jautājuma autora komentārs:
"NU re, piemēram Fargo....viņam ar nav visi mājās, bet viņš ir iemācījies labi ar to tikt galā....aizvainodams citus." (c)
______________________________________________________________

...un publika gavilē, ar skaļiem aplausiem sveic teicēju, atbalstot sacīto, augstu virs galvas izrādīdami savus uz augšu paceltos īkšķus: "bis, bis, bis!"
/reportāža no notikuma vietas/

čaurasmakurirtavsludis?

Tessa  piekriitu koldlandam. ietu parkus tiriit, nekadus sikologus nevajadzetu.

AivarsN  Burleska. Nevis aiziet no pasaules,bet saprast un uztvert to visās tās izpausmēs,pašam ņemot aktīvu dalību tajā visā. Jā,tas ir iet pret sistēmu,kuras mērķis ir,ar jeb kuriem līdzekļiem apturēt evolūciju un pagriezt to pretējā virzienā. Taču tas ir civilizācijas strupceļš. Tāpēc ir laiks mosties un sākt dzīvot pilnvērtīgu,cilvēka cienīgu dzīvi.

fdsd  vari uzmest aci šim sarakstam:
https://www.arstipsihoterapeiti.lv/
te diez vai uzskriesi "alternatīvajiem". Starp citu , nujau kādu laiku Latvijā ne-ārsti nedrīkst saukties par psihoterapeitiem. Cik skatos, tad no latgales gan šinī sarakstā nemanu, bet varbūt to 1 reizi nedēļā vari ar sabiedrisko līdz Rīgai aizkulties. Vai arī , kājau te minēja- ir arī kas strādā caur skype.

Vienalga , ko cilvēki te raksta , ka vajag tik iedzert/patusēt/..., un viss būs oki doki. Ja pats esi sapratis, ka palīdzība ir vajadzīga, tad pameklē gan.Viss process būs ilgs, un ar pirmo vari neatrast īsto terapeitu, bet process ir vērtīgs jebkuram.

Sienazutrenkataja  Ja ārsts izrakstījis antidepresantu...tas jālieto..jo bez iemesla tos neizraksta. ..un Tuva cilvěka esamība Tev būtu neatsverama palīdzība.
Vismaz pirmo laiku...
Tas pat veselam ir nepiecieśami☺

merlina200  Sevis apzināšana, savas vietas dzīvē un savu dzīves uzdevumu meklēšana un piepildīšana ir ikviena cilvēka dzīves uzdevums mūža garumā. Vislabāk to darīt ieklausoties savās patiesajās vēlmēs, neviens cits to nevar zināt.
Kādā dzīves brīdī var uzklausīt citus, lai uzzinātu, kā labāk saprast sevi, bet tik un tā šo ceļu jāiet visu dzīvi vienam.

kosrem  Nu ja jau Tu vēlies atgriezties tagadējā Latvijā, tad Tev nopietni vajadzīgs psihiatrs!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu