Vai ticat brīnumiem, un kā tas jums palīdz?

Biju uz kursiem, kur mācīja, ka brīnumi notiek, ja vien tam ticēsim. Ja nenotiek, ķa gribam, tas nozīmē, ka neticam līdz galam. Vārdsakot - viss ir mūsu domās! It kā jau loģiski, jo domas tomēr daudz ko nosaka - kā dzīvojam, ko daram, ko gribam un ko negribam. Dažreiz tiešām pietiek padomāt citādā leņķī un lietas sakārtojas. Bet vai tiešām kļūšu par miljonāri, ja vien tam noticēšu? Sāku oponēt, ka nu ir tak ekonomikas likumi, fizikas likumi - nu nebalstās viss uz brīnumiem vien, - gandrīz no klases izdzina, ka esot tumsonīga lūzere un tāpēc man arī dzīvē neiet, ka brīnumiem neticu. Tad tā nolēmu apjautāties, kā jums ar brīnumiem dzīvē iet? Vai notiek viss, ko iedomājaties?

Teiksma  Nenotiek tas, kas nekādi nevar notikt, taču var notikt tas, kas teorētiski var notikt, vienīgi varbūtība ļoti zema.
Piemēram, var laimēt loterijā, bet nevar uzcelt mirušos. Attiecībā uz slimību ārstēšanu, tur diemžēl pašam jābūt ne vien ar + bilanci kontā, bet erudītam attiecībā uz savu lietu, un darīt visu iespējamo, lai uzvarētu. Nav noslēpums, ka mediķi arī var būt gan augstas klases speci, gan, atvainojos, kleķeri.
Attiecībā uz kārtīga, ģimenei derīga cilvēka iepazīšanu virtuālā mauku mājā, nezinu, kurā brīnumu kategorijā ierindot, varbūt kāds palīdzēs:)

Raivis_1977  Domformu fizika ir tā sauktā smalkā fizika.
Un smalkā fizika iekļaujās pat trīs kategorijās, ko viena no spēcīgajām ekstresensēm nomotivēja …
Un viena no tām ir melnā maģija.
Taču mēs dzīvojam makrofizikas pasulē, jo viss kas ap mums pārsvarā pastāv un darbojās uz elektrību automatizācija, utt … - Tā visa makrofizika! - Mums labi zināmā un pazīstamā fizika!
Bet tā sauktā smalkā fizika, jeb mums vēl līdz šim nezināmā fizika, ko īsti pat zinātnieki līdz galam tā arī nav spējuši nedz saprast, nedz izprast tās eksistenci, un tās darbības norises! …

Bet ja arī, nu tomēr, mēs pārsātināsim kādu no savām īpašajām vēlmēm. Tad arī neko mēs no tā negūsim. Protams, ja pārlieku slikti vēlēsimies, tad arī nebūs nekāda īpaša labuma no tā, ko biju padzirdējis par šādas lietas iedarbīgumu) …
Parasti jau cilvēks mēdz pārsālīt lietas, un parsātināt savas neirastās vēlmes. Dažkārt, dažs labs pat redz vīzijas sapņos, vai pusnomodā … Mūsu sapņi arī ir saistīti ar mūsu domāšanu!

kaisle___  AivarsN
Ar domu spēku var panākt daudz.

Piparkuka  Maziņie brīnumi notiek visu laiku!!!:)

Labrador  Visi tie kursi ir smadzenju skaloshana un naudas izkraapshana. Tas sludinaataajs , kursh izdzina , to dariija tikai taapeec , ka Tu nepakljaavies un uzdroshinaajies oponeet vinja dogmaam. Shaadi sludinaataaji un vinju teorijas ir izdeviigi sisteemai. Cilveekus un pat veselas tautas shaadaa veidaa var noskanjot , ka tie pashi vainiigi pie probleemaam , ko valstii izraisiijusi valdiibas nemaakuliiba un korupcija. Tas ka indiviids ar savu domaashanu var ko radikaali izmaniit , ir pupu mizas. Pasaulee notiek daudz karu , dabas katastrofu un tragjeediju. Tur cietushaas cilveeku grupas vai veselas tautas nav vainiigas , ka vinji dotajaa briidii kaut ko domaaja , kas izraadiijaas nepareizi.

Labrador  Iesaku vispaar ignoreet taada veida kursus. Tas ir tas pats , kas sekta , kur Tu sadomaatu oponeet kaada savtiiga sludinaataaja , kursh censhas manipuleet , riiciibai. Vai censtos apstriideet kaada reklameetaaja reklameetaas preces kvalitaatei. Un ja Tev meegjinaatu sho dirseeju oponeet ar logjiskaam , visai publikai saprotamaam paraadiibaam , vinjsh saaktu rupji uzbraukt un agresiivi apavainotu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu