Ko portālā dara precētie/tās?

Lūgums, sniegt atbildes bez atrunām un "acu aizmālēšanas", tēlaini izsakoties.
Kāpēc atrodaties vietnē, kuras mērķis bijis brīviem cilvēkiem izveidot jaunas attiecības.
No psiholoģijas viedokļa, precētie un precētās, kas meklē jaunus kontaktus (motīvi katram cilvēkam būs dažādi), taču, viens ir zināms - uz citu cilvēku rēķina mēģināt saturēt savas attiecības ģimenē. Kas aiz atriebības savām sievām / vīriem, kas aiz citiem iemesliem.
Tātad, daiļrunību izslēgsim. Interesē motīvi, ko te dara precētie / ās.
p.s. pasaciņām neticu.
p.p.s. gribās pasmieties, par iespējamām atbildēm...

Reksis  Kā teicis kāds Latvijā ļoti pat atzīts psihologs - sānsolis tikai stiprina ģimeni, jo tajā tiek iegūtas mājās pazaudētas seksuālās emocijas... Tātad precēts meklē otru precētu, jo abus vieno mērķi iegūt svaigumu gultā un negraut savu mājas dzīvi.

Luusila  Klementīne atnākusi ar savu kārtēji nākamo niku- jauks- paturpināt savu ietiepīgo iedomu izklāstīšanu.
Vajag arī tā izgāzties- uztaisa jaunu tēmu atpazīstamā stilā ar kārtējām neveiksmēm Vācijas apgūšanā, un tūlīt nāk šinī tēmā izlikties par atbalstītāju pašai sev...

:DDD

baluba  Precētie/ās zin ko dara ..... citi varbūt arī nesapratīs. Pasmejies par sevi pati ....

korneelija1958  Nevaru pat saprast savu statusu vai esmu precēta vai nē,bet atbildēšu.Domāju ,ka nevienam nav nekādas darīšanas ko es meklēju un kādai vajadzībai man tas vīrietis ir vajadzīgs.Mani arī neinteresē ko dara citi precētie jo mums katram ir sava dzīve ar saviem līkločiem ,kalniem un lejām.Lai izdodas atrast meklēto un būs varbūt vairāk laimīgu un smaidīgu cilvēku.Tur nelīdzēs kāda tikumīga tante ar pirksta kratīšanu un teikšanu fui jo tā ir katra personīgā izvēle kā dzīvot savu dzīvi.

Epifanija  Mekle to, kas pietrukst esosajas attiecibas, parliecinas, ka viss labais ir jau blakus, parbauda uz ko vel ir spejigs.. katram savs!:)

Pilskungs  ... kāpēc atrodaties vietnē, kuras mērķis bijis brīviem cilvēkiem izveidot jaunas attiecības ...
Tāds mērķis te nekad nav bijis ! Vajag palasīt Oho noteikumus.

siikaa16  Kad esmu attiecībās, ielienu šeit. Kaut ko palasu, kaut ko uzrakstu. Trakāk, ja cilvēks dzīvo tikai savā vidē ar saviem uzskatiem.
Skaties, ka tavs ņirdziens dzīvē neapmet kūleni.

Ljekainiitis  Savdabīgs veids, kā interesei par sevi izraisīt. Pie tam - savu profilu slēpjot.

skarbaiskungs  Tā čista garām ejot... Ieskrienu šeit reizi pusgadā. Un uzreiz BĀC! - kārtējais nedabūjušas babenes cepiens! Tad saprotu, cik mana sieviņa tomēr ir superīga!

Jurijs55  Kura ordeņa mūķene esat, Klementīna ? ;)

nakunakutekuteku  Lai nu kurš/a saka ko tik sadomā,bet sakarīgās ģimenēs esošie gan te nav.

Piparkuka  Vienkārši nesaprot, ka visu grauj un pārkāpj likumus (baušļus). Jo vēl nav izšķīrušies. Kad izšķirsies un viss zudīs- atpakaļ jau nedabūs!
Tad arī sapratīs, ka darīja stulbības....

DateleArKaulinu  Precētie te meklē seksu ! Lai vai kā viņi to nosauktu - tikai sarakste vai - iepazīties nevēlos. :))

aija_69  Ja mērķis ir izveidot jaunas attiecības, tad juridiskais statuss: neprecējies, precējies, šķirtenis praktiski nesniedz nekādu informāciju par konkrēto cilvēku. Kā jau iepriekš minēts: "brīvā´´ saistību un neatbilstību apjoms var būt nesalīdzināmi lielāks, kā ´´precētajam´´.

Labrador  Aciimredzot laika gaitaa esoshais partneris vai partnere neapmierina , neapmierina vinja dotaa briizha ienaakumi vai vienkaarshi apnicis. Ja sieviete ir pievilciiga , tad tai buus daudz piedaavaajumu reaalajaa dziivee.

Postremo  glaabjaas no....depresijas.

gunda10  Manu prāt precētajām nevai atbalstu un labu attieksmi vai vismaz uz pusi mazāk.

rupers  A pati slēpies ? Arī laikam precētā …?!

preilene  Precētie dara to pašu, ko neprecētie – lasa, raksta, skatās. Ko tad citu šeit vēl var darīt?

_robinsons_  Jebkuram sabiedrības indivīdam (pie nosacījuma, ka viņš ir normāls un pieskaitāms) ir savi uzskati, kritēriji, vēlmes, vajadzības un iespēja vai tās trūkums to visu apmierināt. Ja šeit atrodas precēts cilvēks, tad, stereotipu mocīti, augstu morāles principu ievērotāji nekavējoties uzliek štampu - maita, draņķis,laulības pārkāpējs utt... pat nezinot ne kripatiņas no šā cilvēka dzīves. Ja viņš atrodas šeit, tad iemesls vairumā gadījumu ir viņa dzīvesbiedrs/re. Un varat pat necensties man apgalvot pretējo. Ne vienmēr situācija ir tāda, ka var mest visu pie malas un sākt jaunu, skaistu dzīvi... Atcerieties, ka šķiroties uzvarētāju nav!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu