Maksa par satikšanos

Man ir nopietns jautājums.
Ko jūs domājiet par to, ka sieviete, kurai ir reālas naudas grūtības (dažādi parādi, kas "velkās" līdzi visu laiku), satiekas ar sev netīkamu vīrieti, kurš to vien tik grib, kā seksu (papildus arī labprāt un ļoti gribētu dzīvot kopā un visu citu nopietno). Tāpēc, ka viņš iedod viņai naudu. Ne daudz. Galīgi nedaudz.
Bet viņai to šausmīgi vajag.
Un viņš viņu šausmīgi grib.
Un viņš viņai galīgi nepatīk (varbūt patiktu, ja tā neuzbāztos un domātu arī par kaut ko citu...)), taču tie kreditori draud un to parādu ir tik daudz un ēst arī vajag.

Drole  Skaidri redzams, ka tantei naudu vajag stipri mazaak, nekaa onkulim seksu, citaadi buutu paceelusi cenu. Tas nav bizness, driizaak hobijs. :)

SKUTERS  Tev Runci citādi jau arī nespīd. Ievelc punci, ja vari, citādi izskaties pēc grūsnas sūdu čupas.

Emanuels  Tā raksta viena no "pašpietiekamajām" sievietēm:....visām skaistām sievietēm vismaz pāris reizes sekss(arī plānots), dzīvē ir bijis!..... dzīvē, draugi, dzīvē !!!!!!!!!!!!!.....un nu tiek meklēts nākamais "plānotais" vīrietis...:)

VECA_PIEPE  Davai būsim reāli:
sieviete, kura ir apkrāvusies ar parādiem un savu parādu nokārtošanā liek vienīgās cerības uz viņai netīkama, bet maksāt spējīga vīrieša seksot gribēšanu,...
mīļie cilvēki,...nu neies viņa meklēt ne labāk attalgotu darbu tēvzemē, ne arī viņa mainīs savu dzīves vietu smagāka, bet kaut 10x labāk attalgota darba meklējumos kādā no āra zemēm!

Viņa sameklēs vēl netīkamāku sev vīrieti,...ta vemdama ar viņu seksos, lai no viņa naudu dabūtu. Ta i naudu no viņa dabūdama, maz ir ticams, ka viņa ar to skries pie saviem kreditoriem parādus kārtot,...jo ierasts takš jau dzīvot parādos un cerēt!

Vienkārši ir tāds tips cilvēku un tāds ir viņu ierastās dzīves stils- ja arī nokārtots tiks parāds, tad tūliņ tiks ņemts jauns kredīts ar ko tiks uzkārta jauna birka kaklā: "parādnieks...cerībās".

Emanuels  Piekrītu.
Piepe ir gudra sieviete....gudrāka kā tas "gribulis "..

burleska  "kurš to vien tik grib, kā seksu (papildus arī labprāt un ļoti gribētu dzīvot kopā un visu citu nopietno"- pretrunīgs teikums... A tas vīrietis zina, ka pret viņu tāda attieksme, ka viņš patiesībā nepatīk?

runcs51  To Skuters....Tādam daunim,kā tev,acīmredzot nedod arī par naudu,tāpēc arī tu te besījies...un,kā izskatās,nav jau tev tās naudas.Nu pacieties drusku-paliks siltāks,tad jau varēsi pamēģināt tur Viļānos pie benzīntanka kādu ´´pa lēto´´ noķert-vasarā tur dažreiz ganās senākās profesijas pārstāves.Gan jau,ka ´´gastrolieres´´tevi nepazīst,tad jau kādu reizīti iedos,ja spēsi tās kapeikas sakasīt...

SpoguliitisTM  Gadaas. Nav sliktaakais variants.

CitaVita  Arī neatzīstu kredītos līdejas.
Nē, nu var paņemt Reizi Simtgadē veļasmašīnu uz 6mēn līdz maxim. 1 gada kredīta, laikā, kad Ziemssvētku atlaides. Ne vairāk!!!

Tessa  ir jau pierasts, ka sievietes sauka visadi, ko es te vel tikko izlasiiju, pat par kuņām. alkatiigam.
a pec tam briinas, kapec baro ar saskabušo boršu.

a te dama uzstajas par jautajumu, kursh, visticamak, vinju nekadi neskar. jebšu skar?
citadi, kapec tada interese par ohujieshu induljgenci.

runcs ar skuteru. a jus sarunajiet klatiene satikties. kas zin, varbut par chomiem paliksiet.

SKUTERS  Runci, tu man piemēro savus standartus. Vienreiz konkrēti pateikšu - da pisies tu mutē un ar to arī izbeigsim. Ne es tev uzbraucu. Pie Viadas vari ķert pats, jo es rūpējos par savu veselību, bet tu suņa sūds, ne uz vienu manu jautājumu neesi konkrāti atbildējis, no kā es secinu, ka tavs augstākās diploms ir reāli pirkts.

draboss  Kas tur ko domāt? Senākā profesija ir un paliek senākā profesija.

SKUTERS  Nē, Tessa, par čomiem mēs nepaliksim. Cik saprotot mūsu komunikāciju, pēc otrā sitiena, viņš sauks pēc mammas. Man ir pazīstams degvielas kontrobandists, kurš spriež līdzīgi šim subjektam, bet jūsu zināšanai, viņš sievuu sauc par veceni un pats uz tusoniem iet viens, kas man nešķiet saprātīgi.

burleska  Runcis ar Skuteru enerģētiski riktīgi saderīgie- dvīņu brāļi pilnīgi :D Un te pēkšņi cīnās pa visām tēmām- jautri :)

Epifanija  Pilnigi neko par to nedomaju, pat neiespringstu, ludzu nakoso temu!:)

DateleArKaulinu  Skarleta lieliski pateikts ! :) Praktiski jau to skalo galvās sievietēm sieviešu žurnāli. Būtībā vienvirziena attiecības kur saņēmējs ir tikai vīrietis . Sievietei tikai atzīme par izpildes kvalitāti.

rana35  Ko īsti nozīmē "šausmīgi grib"? Ja viņam sieviete tiešām patiktu un būtu kaut nedaudz svarīga - aizdotu ar nosacījumu - atdosi, kad varēsi... Savādāk - tā ir otras (vai tomēr pirmās) pirmās profesijas pakalpojums un situācijas izmantošana no vīrieša puses... Kā teikt - nekā personiga...

Sniegsnieg  Tā var notikt Latvijā! Sievietei ir jābūt stiprai.

burleska  Rana, situācijas izmantošana no vīrieša puses? :D Kur Tu to saskatīji? Viņš vienkārši dod, jo saprot, ka nekādas atdošanas nekad nebūs. Gan jau jūt, ka nemīl, tāpēc nedod daudz, ja justu, ka mīl, ieguldītos nākotnē. Domāju, sieviete nemaz neņemtu, ja tas tiktu nostādīts kā aizdošana, jo saprot, ka neatdos.

Labrador  Tad iedzersim par to , lai muusu veeleeshanaas sakriit ar iespeejaam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu