Kam ir paredzētas sievietes krūtis ?

Krūtis ir domātas bērnu barošanai. Ja tā, tad kāpēc tieši kuplo krūšu īpašnieces tās izmanto citiem mērķiem ?... demonstrē.. .
Kāpēc to nedara tvirto krūšu īpašnieces ?

neko  " kam paredzētas vīriešu krūtis?"

Kā kam - vēl viens spilves sievietei:) Tāpēc jau vīrieši skrien uz porta zāli un viņas audzē, lai sievietei labāk/ērtāk:)

baskaje  Sievietes, nekad nestaigājiet bez krūšturiem(neizstaipiet), ja vēlaties uzturēt ilgāk skaistas , tvirtas krūtis!
Un ir speciāli vingrinājumi, kas palidz uzturēt patiesi stingras krūtis gan mazās gan lielās, pat pēc 50gadiem.
Un neklausiet vīriešus , kuriem patīk , ja sievietes staigā bez krūšturiem. Izstaipīto vairs nav iespējams dabīgā ceļā savākt atpakaļ.

Jurijs55  11:23 tam kam i penis - baudai, abu dzīmumu pupās daudz jutīgas nervu šunas

Labrador  Uz šo jautājumu izsmeļošāka atbilde atradīsies pēc krūšu nodokļa ieviešanas.

Jurijs55  Uz šo jautājumu izsmeļošu atbildi atradusi Anželina Džoli

Epifanija  Satvert pašu dārgāko un nodziedāt valsts himnu...

mezmalis  09:37,

Penis domāts gaisa pretestības šķelšanai ,lai ķermenis ātrāk pārvietotos un būtu iespējams noķert kādu mātīti ,kura džungļu liānu ielenkumā žiperīgi jož prom! (aerodinamikas elements)

Lovetta  strādāju slimnīcā,katru dienu redzu trūcīgi ģērbtus cilvēkus, gan vīrus,gan sievas..un ziniet,pēc 45 gadiem tvirts, diemžēl vairs nav ne viens, ne trenētie, ne laiskie. Un ja neticat, tad apskatat par ko pārvērties arnis švarcs...Ir kopti ļaudis,kas rūpējaspar savu veselību, ir nolaidušies un nekopti,ir dabas un ģenētikas brīnumi, bet normāla novecošana skar visus.

Laimnese  Nav jau labi runāt par citiem, bet baseinā regulāri satieku sievieti ar varenām krūtīm....un, kad viņa lēkā ir tādi viļņi, kā jūrā....pat es uzmetu aci ....tā kā krūtis var izmantot visur...

Flints  Lūk, jums uzmācīgu domu piemeklēta cilvēka cienīgi jautājumi. Un arī tas, ka šāda problemātika nodarbina kādu pusmūža vecumā – ja vien var ticēt pasažiera profila datiem – ir labi saprotama, jo pubertātes vecumā viņš visdrīzāk bija aizņemts ar daudz svarīgākām lietām, piemēram, mopēda skrūvēšanu, un visam citam vienkārši neatlika laika. Tad nu tagad nākas uzzināt, ka minētās ķermeņa daļas ir ”domātas” ne tikai zīdaiņa barošanai, bet kalpo arī kā relišeri dzimuminstinkta stimulēšanai, iekāres radīšanai un mīlestības izdaiļošanai. Un katra sieviete ar dabas doto mantojumu taču var rīkoties pēc vajadzības un saviem ieskatiem.

Jurijs55  05:09 kāds sakars apģerbam ar kruts tvirtumu?
45? Tagad skaidrs kāpēc prostitūtes (starp kurām reti kādai pāri 30) tik dargas :)

Jurijs55  15:09 :)

Lovetta  skaisti, vai ne?

Sniegsnieg  Debils jautājums.

Sniegsnieg  Kam ir paredzēts vīrieša vēders? Vīrieši bērnus neiznēsā, bet ko viņi iznēsā, jo bieži vien nevar saprast kurā mēnesī ir un kad dzemdēs.

coldlands  15:09 Arnoldam jau sen nav 45

Pilskungs  Autors tēmu sācis ar neargumentētu apgalvojumu : "Krūtis ir domātas bērnu barošanai".
Nu kur ir teikts, ka tikai priekš tā ???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu