Kāda ir oho vīriešu alga un cik viņš būtu spējīgs dot mīļotajai sievietei?

Jautājums ir vīriešiem.

av2  dosaana ir abpuseeja, ja kas. Ja tu man sex, es tev sex. Ja tu man savu briivo laiku, es tev savu briivo laiku.Ja tu man lovi, es tev lovi. Ja tu man naudu, es tev naudu. Labi, kaadreiz ir taa, ka tu man savu briivo laiku, es lovi, tu man smaidu, es buchu utt Punkts. Pareejie varianti ir prostituucija.

Labrador  Latvijaa vairums nevis straadaa , pelna , bet . Un tur summa nav konstanta. Videeji izreekjinaats , ka postsocialisma telpaa kopdziivee esoshie viirieshi sievietes vajadziibaam teeree ap 70% no saviem ienaakumiem.

Astronaute  Nezināju, ka oHO vīriešiem maksā algu. Būs jānoformējas portālā par vīrieti.
J O K S !!!!!!!!!!!!!!

Kurts69  šodien kā reize iedomājos, ka Oho sievietes manuprāt dalās divās lielās grupās - tajās, kuras meklē vīru, un tajās kuras meklē "Slaucamo".
Par cik sevi neredzu nevienā no šīm grupām, tad mana atrašanās šai portālā pamazām kļūst arvien retāka.

Chris1986  Nekad neesmu sapratis, tos, kas ubago stāvlaukumos pie lielveikaliem. Tieši tas pats ar tantēm cienījamā vecumā te - nu, ejiet tak strādājiet, pelniet, sveši vīrieši jums naudu klāt nenesīs im nedāvās. Vajag beigt skatīties romantiskās filmas un lasīt sieviešu žurnālus un sālt dzīvot reālu dzīvi, jo tāpāt jau labākie gadi jums ir izmesti miskastē

SpoguliitisTM  Atbilde buus personiska, konkreetai sievietei. Easy.

Laimnese  Kāpēc ir jālien cita kabatā? Nekad neesmu prasījusi vīrietim, cik ir liela viņa alga....bet jutusi esmu, ka viņi pelna labāk par mani....

Jauks  Mūsdienās bez naudas nekur, bet ja vēlies bankomātu, pieskaiti savam vecumam vismaz 10 gadus, bet drošāk visus 20. Protams, teorētiski vari sastapt vienaudzi, kas akceptēs to, ka uzkaries šim kaklā kā beigta zivs, bet ar vecākiem kungiem būs tas ātrāk. Droši vien jau tagad raksta tādi ap 20 dienā, atspiedušies pret jaunu auto, fonā-privātmāja ar ezeru. Neraksta? Nu tadvarbūtība tādu vienaudzi sašņorēt pati zini kāda.

008  Kaut kā dīvaini formulēts jautājums. Ko tad jautājumā pieminētā "mīļotā sieviete" dara?

uzplanaledus  Ja attiecības balstās uz mīlestību un savstarpēju cieņu, tad naudas jautājumus var risināt kopā. Slikti, ja kāds/a grib uzsēsties otram uz kakla. Vienkaŗši pieprasot kaut ko no otra. Tā var nebūt nauda, vīriešiem tas ir sekss.

Geisha  Cik mans vīrietis pelna nezinu. Vai ir kādi uzkrājumi nezinu. Un zināt negribu. Viņš maksā par dzīvokli, pērk ēdienu ( es drīkstu nopirkt speciālā sālījuma gurķus krievu veikalā, baranciņas, maizi vai ja ko pašai sakārojas). Ja kur izejam tad maksā viņš. Es viņu varu sagaidīt 6.30 no nakts maiņas ar tikko ceptam pankūciņām.

dzintars45v  Jautājums nekorekti izveidots,nedomāju ka sieviete ir kāda manta,kas paņemta līzingā un par kuru ik mēnesi kāds noteikts cipars jāmaksā,jo tad mēs finālā nonākam pie secinājuma,kad pēc noteikta cikla,vai arī apnikuma pakāpes, paņemam jaunu un ar garantiju,kā arī ar izpildāmo funkciju sarakstu,jo priekš kam atdot naudu par vecu un jau apnikušu grabažu,kas vēl nedod dievs kaut kādas funkcijas nepilda,ar kāju tādai pa pakaļu,pa durvīm ārā un šķirstam katalogus ar jaunākajiem piedāvājumiem,ja runa iet par savu un iemīļoto sievieti,tad nauda tur nav noteicošais faktors,tur pavisam citas vērtības stājas spēkā...!!!

dzintars45v  Nesaprotu,kāpēc te viena otra daiļā dzimuma pārstāve visu grib tikai uz cipariem pārvērst,jo ja mēs uz to paskatamies no biznesa viedokļa,tad pašas vien paliekat dziļā teiksim tā, aizā,jo es kā klients maksāju par noteiktu pakalpojumu apjomu,pie tam sieviete nav visu mūžu skaista un jauna,tātad agri vai vēlu tiks nomainīta pret jaunāku modeli,pie tam ja samaksa aprēķinās par stundām,tad palielam priekš kam man viņu turēt blakām visu laiku,barot,pirkt drēbes,vēl izklaidēt un lieki sev smadzenes čakarēt,pietiek pāris reizes nedēļā pa vakariem priekš tā paša sekša,abet pārējā laikā lai pati rūpējās par to,lai man rastos vēlēšanās vēlvienreiz naudu konkrēti uz viņu iztērēt,kas nozīmē,ka viņai nāksies izglītoties noteiktās jomās un stipri pacensties,lai patiktu,plus konkurence,kā arī ļoti jācenšās naudu vecumdienām sapelnīt,jo kā precei vērtība ir tikai kamēr jauna,smuka un tanī pašā seksī nepārspējama un jo vecāka,jo mazāk kādam vajadzīga,te nederēs parastais oho sieviešu piegājiens,ka es jau kā no mātes miesām izkritu,tā skaista un gudra un pati pilnība,visu vīriešu ideāls un ne jādara man kas,ne vīrietim jādod,tik sēdēšu skatīšos kuram maciņš biezāks un kurš nu mani labāk uzturēt spēs,oj a pretī es varu ļoti daudz dot,māku smaidīt uzacis plikšķināt un gudri runāt,kā atveru mutīti no agra rīta tā aizveru tik kad gulēt eju,ēst gatavot,priekš kam,mani taču pa restorāniem vadās,mājās kaut darīt,priekš kam,mēs taču visu laiku ceļosim un pa viesnīcām dzīvosim...D;D;D!!! Piekrītu,ja humoram tad kolēģiem,kas raksta,ka sievietes šeit pārsvarā meklē,vai nu pēc iespējas biezāku maciņu,pie tam viss pārējam vīrietī ir maz nozīmes,vai arī kaut kādu iedomātu princi,īstu vīrieti,kurš pastāv tikai viņu iedomās,bet ne reālajā dzīvē,tāpēc arī šeit esmu arvien retāk un retāk!!!

Labrador  Chris 1986 - piekrītu. Latvijā pilns ar neadekvātiem cilvēkiem gan domāšanā , gan rīcībā. Var pavērot sabiedrību. Pilns ar darbaspejigiem , diedelejosiem vīriešiem , dēļ , kā negribās nevienu satikt. Visi slavē sevi un sūdzas par valdību , ekonomisko situāciju , cenšas iezelinat un prasa aizdot. Īpaši tie , kuri sevi pozicionē, kā veiksminiekus. Praktiski nevienam neko nevar uzticēt. Sievietes - vispār unikums. Piemēram , laulībā esoša sieviete vienā mirklī var paziņot , ka viņai tagad citas prioritātes. Klasisks gadījums - zinu kādu efektīva izskata blondīni. Par bērnu neliekas ne zinis , nav ne izglītības , ne profesijas. Reiz iekārtojās darbā pārtikas veikalā. Pirmajā dienā vienkārši aizgāja no darba tuset , līdzi paņemot shmigu un pārtiku , veikalu vienkārši atstājot vaļā. Tas bija neliels veikaliņš. Taču šāds dzīvesveids nav šķērslis daudzajiem pielūdzējiem , kurus viņa nereti apzog. Kā arī daudzām sievietēm viņa skaitās etalons .

Flints  Šoreiz atļaušos neatbildēt uz āķīgajiem jautājumiem, bet nocitēt 48 (!) gadus jaunās pasažieres profila ierakstu: ”Foto aizsūtu, ja redzu, ka ir to pelnījis.” Nezinu, kā citiem, bet man tas patika, turklāt, šķiet, mazliet sasaucas ar uzdotajiem jautājumiem. Gaumīgi… :)

Teiksma  Njā, Flint, tu liki man izsmieties:) Bet Dzintars laikam ekonomists:)

TUAREGS  Mīļotā sieviete naudu neprasa. Mīlestībai nav cena.
A par pārējo ir tā: mana alga - tā ir mana alga, un visa viņa ir mana. Par cenu ir tā: vidēji 40-80 eiro par "reizīti", 150-300 eiro par nakti. Precizāku preiskurantu var pajautāt dāmām individuāli. :)

Labrador  Kāds mūsdienīgs īstais vīrietis publicēja , kā nauda vispār ir sīkums un īstam vīrietim dēļ sievietes ir jābūt gatavam upurēties .

VAZ07  Tatad mums vel ir atlikusas sievietes kas nedzivo laikam lidzi , moderni tagad ir naudu dot virietim , laikam atbilstosi nenemt naudu no viriesa !

Laila14  Cik zinu reti ,ka kāds kaut ko dotu.Lieki nekur netērējas.Sievietes ir tās,kas vairāk tērējas vīriešu dēļ.Kaut gan tas nav atkarīgs no cilvēka,bet gan no dzimuma.

Laila14  Gribēju uzrakstīt...otrādi.Smieklīgi sanāca.

ne_tik_pareizs  Mīļotajai visu . Bet pieprasītājai -neko.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu