Sieviete

šķirstu anketas un manas pieticīgās gaumes ziņā vairumā tiešām esat skaistas , burvīgas, laiks un mīlestība nav spējušas iedragāt Jūsu stājas neiznīdējamo eleganci, un vidēji statistiski esat slaidas , majestātiskas, izskataties tik cēlas un Jūsu skaistās sejas izstaro cildenumu. Zem mazās pierītes mīt stingra griba un plēsoņas mīlestība. Bet sejas apakšdaļā, kur trīsošās nāsis ieelpo nepazīstamo un neiespējamo, ar man neizprotamu grāciju sākas smieklu izvirdums no lielas mutes- sārtas, baltas un maigas, kas liek sapņot par brīnumu- puķi, kura dzimst vulkāna dzelmē. Vienas sievietes iedveš nepieciešamību viņas pakļaut un baudīt, bet nē, es dievinu tās briedumā, kuras iedveš vēlēšanos lēnām nosirmot viņai blakus, spožai, kā rīta zvaigznei, personībai, spēka pilnam nelokāmas gribas cilvēkam.

av2  uz zemes ir love, maakonnos...slapjie sapniissi :(

Tomariene  Tu, draudziņ, te esi apmēram tik pat ilgi, cik es - gadus 10. Ja ne ilgāk tikai nikus pamaini un tikai tagad atklāji PA ? :D :D :D

Kurts69  kas tik cilvēkam galvā nedarās...

Jauks  Chris1986 ir Aija Mauķelsone, seb, atskrējusi pirms 15 gadiem uz oho ar 12 nikiem ganīt neuzticīgo vīru, un kopš tā laika nav tikusi prom. SKARBI

harmonija  Halucinacijs, 06-06-2009 12:21 2 16
0 1 +1
Sieviete
Publiskās virtuālās lappuses, kurās kā rēgi, klimst pievilti cerētāji, nelaimīgi gaisa piļu cēlāji, izgāzušies slavas tīkotāji, mīlētāji ar salauztām sirdīm - visas tās nemierpilnās un noslēgtās dvēseles, tieši šādās vietās mīlu nodoties alkatīgiem minējumiem, kas esi sieviete un vēl, jane laikā kad saldais dzīves piens saiet kefīrā, mēs esam šeit, arī sievietes neta efīrā daloties ar monitora gaismu vientulībā, un tā:
Es dievinu, ik dienas dievinu, tās slavas rindas, vīzijām, kuras rakstot cilvēks sāk pats tām ticēt. 90% sieviešu nevar, negrib vai nespēj pateikt atklāti, jā esmu viena,esmu traki viena, vientuļa, tā vietā naivi meli, smieklīgi meli, un tomēr es degu ar vēlēšanos uzzināt izprast skaistās jaukās sievietes,kas ik dienas man aiztrauc garām, ik dienas satiekot uz ielas, darbā, klubā vai šeit šķirstot anketas pavīd man kā jauka, skaista vīzija. Tiešām esat skaistas , burvīgas, laiks un mīlestība nav spējušas iedragāt Jūsu stājas neiznīdējamo eleganci, un vidēji statistiski esat slaidas , majestātiskas, izskataties tik cēlas un Jūsu skaistās sejas izstaro cildenumu. Zem mazās pierītes mīt stingra griba un plēsoņas mīlestība. Bet sejas apakšdaļā, kur trīsošās nāsis ieelpo nepazīstamo un neiespējamo, ar man neizprotamu grāciju sākas smieklu izvirdums no lielas mutes- sārtas, baltas un maigas, kas liek sapņot par brīnumu- puķi, kura dzimst vulkāna dzelmē. Vienas sievietes iedveš nepieciešamību viņas pakļaut un baudīt, bet nē, es dievinu tās kuras iedveš vēlēšanos lēnām nosirmot viņai blakus, spožai, kā rīta zvaigznei, personībai, spēka pilnam nelokāmas gribas cilvēkam. Skatot Latvijas dzimtās latvijas sievietes, ik reizi ziņkārības dzīts no trijām reizēm vismaz divās pie rociņas Jums jaukajām jau bērns, un ik dienas atgriežoties mājās , domīgas un aizsapņojušās, vienas, vienmēr vienas, jo bērns ir nemierpilns, patmīlīgs, viņam nepiemīt pacietība u

harmonija  n maigums., nevar pat kā sunim vai kaķim uzticēt vientuļās ikdienas sāpes. Tamdēļ mēs tiekamies šeit, jā šeit virtuālā skumju aizā, kur zem augstām un pelēkām ikdienas domu debesīm, plašā un putekļainā virtuālā takā tiekamies, tiekamies vietā kur neaug pat zāle,pat dzelkšņi un nātres ne, ik katram no mums šeit ir sava Problēma, Sāpe. Un tomēr mēs ceram, tiecamies uz kaut ko jauku jaunu skaistu un gaišu. Lai kā būtu, vai dienu, vai nakti, spožā gaismā vai biezā ēnā, Jūs esat skaistas, vilinošas, vīrieša gods un slava, Jūsu skaistumā laistoties pat gļēvulis spēj kļūt varonis, ven jūsu dievināto acu dziļumos mēs spējam rast mieru, to īpašo mieru, kas trakojošo vētru plucinātu burinieku liek atgriezties miera ostā, klusā jaukā un mierīgā, tai ostā no kuras vairs negribas atgriezties.
Patiesība Mietpilsonis
citi ieraksti Halucinacijs d-grāmatā
Malacītis!Copy-paste!

HOUSE  Un visam pāri lido kraukļi un žēli ķērc- nav vērts, nav vērts!:))))

harmonija  perpetum-šis ir tāds laikmets-tikko tu lieto kaut vienu elektronisku saziņas līdzekli,tava dzīve kļūst caurspīdīga.Mums visiem.

Piparkuka  Brīnišķīgi!!
Viens Vīrietis māk izteikties! Būtībā tikai tādiem ir īstais spēks, visādās ziņās.

Sienazutrenkataja  Sliktākais izteiciens śai tekstā ir.. trīsośās nāsis..kas nevis norāda uz autora smalko uztveri..un sievieśu pazīśanu..bet gan uz vělmi viņas tādas redzět..vai arī vienk.plağiātismu.
Ja věl pieliek klāt beigas..ka viņś nevělas pakļaut..(un kas viņu spieź to darīt?☺)..ir acīm redzams..ka cilvěks ir ar uzmanības trūkumu ..
Visnotaļ laba ideja izpausties te..jo jebkur citur tas varětu būt sāpīgi☺☺..
Iekausta autoru ar pavārnīcu ..

nakunakutekuteku  perpetum,Tu neesi mobile,drīzāk bremzētājs,bet ar milzu ambīcijām.Vai spogulī esi skatījies???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu