Vai Jūsu privātā dienasgrāmata ir pieejama publiskai apskatei?

Atsaucoties uz jautājumu par "Vai tu pārbaudi sava vīrieša telefonu?", un daļas sieviešu atbildēm, ka attiecībās viss ir kopējs, uzdodu pretjautājumu. Vai jūs būtu mierā, ja uzzinātu, ka vīrietis ir izlasījis jūsu privāto dienasgrāmatu, kurā apkopotas slēptākās domas un fantāzijas?

live_in_love  Slēptākās domas nepieraksta, jo tad tās vairs nav slēptas. Nav dienasgāmatas, tāpēc arī slēpt un pārdzīvot nav par ko.

Piparkuka  Es rakstīju un rakstu.
Un vīrs 1x to lasīja.... Meklēja savas šaubas. Īstenībā arī atrada. Es neuztraucos, ka viņš bija ņēmis un lasījis, jo- biju jau pati nogrēkojusies:) Tas bija sen.
Ja jau es rakstu vai kaut ko daru, tātad kaut kad kāds to lasīs. Varbūt mazbērns.

furnitura  Visi tik godīgi, tik atvērti... Mani gan tracina, ka jaunizceptais brūtgāns pieprasa karšu kodus, interneta paroles un mēģina čekot telefonu. Un ja nedodu tās paroles, tad tracis ārprātīgs, līdz pat tam, ka pamet. Nesaprotu, kāpēc man nevarētu būs sava dzīve un savi noslēpumi, kāpēc ar visu jādalās?

nakunakutekuteku  00:09 taisnība-visi tik godīgi,ka taisni riebjas.Parādiet man vienu ģimeni kur vīram vai sievai nav "slēptās rezerves".Un ja jau "katrs var paņemt,cik viņam vajag"(c),vai tam pēdējam rindā arī būs ko ņemt.Jāsmejas.Kārtējais murgs par tēmu-cik es esmu laimīga,cik man ideāla ģimene.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu