Kāpēc jauns, pievilcīgs, vesels, nodrošināts vīrietis neprot baudīt dzīvi, un būt laimīgs?

Vilcienā ar mani vēlējās iepazīties jauns vīrietis, esot vientuļš, neesot ar ko aprunāties.
Tomēr jau pēc brīža sāka lamāt valsti, ienīstot gļēvos latviešus, kuri nerīkojot demonstrācijas un nekarojot, tāpēc esot gļēvuļi....pats nopelnot ap 1000 eur mēnesī, tomēr viss esot slikti. Kas viņam traucē priecāties par dzīvi?

Epifanija  Jo vairāk naudas, jo nelaimīgāks cilvēks! Pasaule, uz kuru pusi tu griezies?

Geisha  Epifānij, vīriešiem tie restorāni bijuši nebijuši. Viņi labāk sēdēs ar pīcku rokās pie kādas ūdenstilpnes vatņikā, zābakos, un grauzīs maizīti ar speķīti. Mašīna, jā, tā ir vērtība. Un nav jau visi vīrieši babņiķi. Lielākā tiesa ģimenes cilvēki. Nu ja jau kāda dāma dikti vilks uz seksu tikai ēzelis atteiksies. Un tas ka vīrietis izšāva riekstus patrepē tas vēl neko nenozīmē. Krāniņu nomazgās un ies pie sievas zupiņu ēst.
Runčuk, es jau tikai Tevi tā aiz ūsām paraustu (tonusam). Tev jau īstenībā nav nemaz tik daudz tā brīvā laika meklēties (katra diena saplānota pa minūtēm).

uzplanaledus  Vīrieši ir dažādi, tie, kam enerģijas jau pamaz, sēdēs vatņikā, bet jaunāka gadagājuma tomēr velēsies izklaidēties citādi, kur arī nauda vairāk vajadzīga.

preilene  Kāpēc domā, ka viņš nepriecājas par dzīvi? Priecājas, bet citādāk- čīkstot un lamājot citus. Viņš vienkārši ir čīkstulis un tāds ir viņa dzīvesveids. Citādāk dzīvot viņš nemaz negribētu

rokons  Šausmīgi sagribējās opēt....................
Epif12:27.........Bībelē ir daudz interesantu vietu.......Ja tevi kāds tā cildinātu kā Augstajā Dziesmā............droši vien laimīga justos........ja noticētu :)
Ja ir laiks - palasi, nenožēlosi, arī par nabadzīgo zemnieku..........
Geish 15:30............. visu nosaka slāpes. Ne vienmēr zupa ir īstais magnēts, ne vienmēr patrepē riekstus šauj. Nav man par Vāczemi tumša bilde, arī tur ļaudis dažādi. Pusizdzertu viskija glāzi salies atpakaļ pustukšā pudelē, kas palikusi no tusiņa.

Jauks  to Runcs-nemīlama & nerentabla vienlaicīgi? kāpēc tu viņu vēl neesi noindējis?

Jauks  Kāpēc? Tāpēc!: https://www.youtube.com/watch?v=pyBBcPdQghA

riebekle  Vai neesat ievērojuši, ka citi vispār neprot dzīvot un nezina kā to pareizi darīt, tikai es zinu, kā viņiem vajadzētu pareizi darīt un kā lietas bīdīt, kā viņiem jājūtas un ko drīkst domāt. Vot! :D

Roberta1967  Ne jau naudā uzvara,bet vīriets ar šādu algu var tik censties mūs VAKSTĪ nekļūt par parādnieku...

Samila  Tāpēc, ka skabarga paka%lā...

raina1970  Priecāties par dzīvi un novērtēt to, kas jau ir- tas ir krietni grūtāk, nekā pavērt muti un bļaustīties, ka viss ir pakaļā- valstī, dzīvē, savā galvā- itin visur.. Un piekritīšu tiem komentētajiem , kuri izteica domu- ka šis jaunais cilvēks īstas dzīves grūtības un pārbaudījumus vel nav piedzīvojis. Mēs visu iepazīstam salīdzinot- tāda nu ir dzīves skola.

Cincy  Daudzi domā, ka cilvēks cilvēku dara laimīgu, bet... come on! Kādas muļķības! Pašam sevi jādara laimīgu. Pašam sava dzīve jāvirza tajā virzienā, kurā grib sevi redzēt. Un tas "otrs" cilvēks ir tikai tavas paša laimes pastiprinātājs (laime kvadrātā).

Labrador  Vīrietis ar ienākumu 1000 eiro mēnesī Latvijā skaitās nabags un neviena sieviete ar tādu nekad attiecības neveidos , ja vien nav izcila dejošanas un melošanas talanta .

nakunakutekuteku  Es teiktu tieši tāpēc neprot priecāties par dzīvi,ka nav ne nodrošināts,ne laimīgs un vesels jau ne tik.

Darvins  Viss ir atkarīgs no cilvēka domāšanas. Negatīva attieksme, domāšana rada tādu rezultātu kā aprakstīts .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu