Ūdens spainis

Es atceros, mēs bērnībā sporta nometnēs izklaidējamies, nedaudz paverot durvis, uz tās maliņu augšā nolikā plastmasas spaini ar ūdeni. Un kas pirmais nāca iekšā, tam tas viss uzkrita uz uzlija virsū. Un pārējiem bija gaigā rēkšana, bet "upuris" slapjš un šokēts no pārsteiguma.
Tagad iedomāsimies, ja šo pašu atrakciju ar jums izspēlē darba biedri darbā. Kāda būtu jūsu reakcija? :)

anis  Nav jau brīnums,ka tauta saskābst-no šitāda politkorektuma. Labi ka man kolēģi sakarīgi un arī mazbērni pa reizei mēģina vismaz nobaidīt.

nakunakutekuteku  Laikam esmu gājusi nepareizā skolā un strādājusi nepareizā d/v,bet tik intelektuālas izklaides man gājušas secen.

Cemodans  Dzīves telpa ir kļuvusi daudz sarežģītāka, ja kādreiz istabā izliets ūdens spainis neradītu vērā ņemamus zaudējumus, tad tagad nāktos taisīt telpā remontu un pirkt jaunu telefonu.

kvarts  Padumjo laikos tāda joka pēc mani no darba pažarniekos atlaida.... vajadzēja pa durvīm ienākt otrajam šoferim bet pa durvīm nāca partorgs iekšā un dabūja ūdens spaini galvā... bez komentāriem, izmeta kā kaķi no pienotavas....

av2  arparC, kaa tajos laikos bija jaaizkalideejaas, ar uudens pudeleem, spainniem, ragavinnaam utt. Tagad, cita sstelle, viss kabataa, tas ir, Internetaa :)) Kaa vinni tajos laikas dziivojaa, tumsonnas riktigi :)) Un , mani ieskaitot .....
Protams, ka leejaam uudenei, metaam balonus ar uudeni, pa stroikaam dauziijaamies, lidz tumsau hhokki uz ielas sitaam, vai pa tuveejo kalnu ziemaa. Un bija tiessm forssi ! Un veel kas, tagad reizeem lasu par to, ka beerni kaadu skolaas apcell uttt. Man alaika tomeer ta nebija, nu neapceela nevienu iipassi. Puikas izpluucaas reizeem, kaadu logu izsita, kaadu zilu aci dabuuja, tas viss. Tagad beerni...."nograuzz" kaadu taadu passu beernu liidz...:(( Uz kurieni tas viss iet?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu