Vai vīrietis bez seksa būtu gatavs saimniecības darbiem?

Vecums jau tāds, ka nevar ne iemīlēties, ne seksu gribās. bet mājās vīrieša rokas ir vajadzīgas, daudz darbu, ko dāmai negribas veikt. Apmaiņā būtu gatava satīrīt māju, vienkāršu ēdienu šad tad uztaisīt, papļāpāt... Visu to pašu, ko sieva būtu darījusi, tikai bez seksa. Grūti tā ar kuru katru un bes mīlas. bet dzīvot tad vajag. Tad man jautājums - vai vīrietis būtu gatavs tādām nopietnām attiecībām? Protams, jaunu nemeklēju, bet tādu pēc 50.

vilks28  Protams, bet tikai par naudu . Un ja tu sagribētu seksu ,tad tu arī piemaksātu .

Epifanija  Ak tad, lūk, kādēļ pie tā seksa neviens netiek, nespēj vienoties, kurš kuram, ko un kā!:D

rihtigais  Man iekrita acīs tas, ka vajadzīgs vīrietis darbiem, kurus pati NEGRIB veikt. Ne viss nevar, bet NEGRIB!?

kuks10  Ha,ha patiešām ir tādi aptaurēti,lai ietu pie vecas kotletes strādāt par kaut kādu vakardienas zupu + ūdens glāzi ..tie laiki beigušies,vai nu labs seks.. un tad vecis varbūt vienu pakaramo pieliks..))

Luusila  Labi zinot trollisko jautājuma uzdevēja dabu un šai vietnē valdošo vienīgi pareizo viedokli, ka veči ir perpetuum mobile līdz zārkam, uzdrošināšos tomēr izstāstīt reāli redzētu gadījumu.

Vīram nomira sieva. Otrā, kam viņš arī bija otrais vīrs. Nepieprecēta. Viņas bērni lika mēneša laikā šim atrast citu dzīvesvietu. Onka aprunājās ar ielas viņā galā dzīvojošu atraitni, kam 2-stāvu māja, bet viņa tur viena.
Rezultātā viņam tika atvēlēta istaba otrajā stāvā, viņš palīdzēja ar dārza darbiem, malku palēnām sastrādāja un darīja citus saimniecības darbus, kādi nu būtu vīrieša gabalam pa spēkam. Saimniece gādāja par brokastīm, pusdienām un vakariņām; galds vienmēr skaisti klāts, ēdieni garšīgi. Veļa tika izmazgāta un glīti salikta. Kopā brauca uz tirgu un pie daktera.
Vienā gultā negulēja un abi ar tādu dzīves modeli šķitās esam apmierināti. Tiesa, aprakstītajām personām tolaik bija tuvu pie septiņdesmit. Tagad gan onka esot kādus pāris gadus jau miris.
Tā kā nestāstiet, ka kaut kas tāds ir neiespējams.

Epifanija  Kāds tur cilvēkiem, kuri nodzīvojuši līdz sudrabkāzām var būt sekss? Lūdzu, šo sīkāk!

VECA_PIEPE  uz to #11:38
"...šai vietnē valdošo vienīgi pareizo viedokli, ka veči ir perpetuum mobile līdz zārkam,..." (c),
nav vēlams aizmirst arī to, ka viņi, visi kā viens esot mēmie biznesmeņi un ļimonāri, kuri uzskata, ka zemāk par veča godu esot vienā gultā likties ar sievietēm 35+
Ar vienu roku knapi spēka pietiek pāri zārka malai pastiepties,...bet ar otru roku ir gribīgs sprigani apgramstīt jaunu meiteņu apaļos gurnus! :DDD

anis  Kur nu bērniņiem saprast kas ir sekss! Bet vai (11:38), ar svecīti klāt stāvēja? Vai kopus pasākumi nerāda ka nav vienaldzīgi viens otram? Ja tā vienkārši-saimnieciskas attiecības,vai būs daudz kopīgu pasākumu? Var jau būt,ka vienkārši līdzīgas intereses. Laiks un pieradums dara savu... Rada un nokauj attiecībās seksa komponenti. Ir jau arī laulātie-gulta viena,bet aiza starpā. Un arī sadzīviska mīļuma izpausmju-nekādu.

neko  Nu kādu nabagu noteikti var dabūt arī vienkārši par "jumtu virs galvas". Jautājums tikai cik liela jēga saimniecībā no tāda būs un no kura gala viņam rokas augs. Tie, kam rokas no pareizā gala aug tādas situācijās nenonāk.

Re kur Lussila aprakstīja kādam jābūt tādam vīrietim:
- bez savām mājām.
- bez bērniem (vai arī bez bērniem, kam viņš rūpētu)
- ar minimāliem ienākumiem vai vispār bez.

Luusila  anis- ar svecīti klāt nestāvēju, bet ar tantuku sirsnīgi parunāties iznāca ne reizi vien. Arī par šo jautājumu.

neko- tā sanāk. Pirmā sieva onkam bija nomirusi jauna radībās, ar visu bērniņu. Otrajai, kura radās pēc krietna laika, jau bija savi bērni un vairāk viņa negribēja. Onkam pašam bijusi kaut kur puse mājas, ko šis pārdevis, pārvācoties pie otrās sievas. Nauda izlietota, lai sakārtotu sievas māju- jauns jumts, sadzīves tehnika. Jā, muļķis, ka nebija nodrošinājies. Nē, rokas no dirsas neauga, visu darīja kārtīgi. Ienākumi- pensija. Tak teicu, ka šiem tolaik pie 70, un tas nav vecums, kad absolūti visi tā ļoti izteikti aktīvi skraida pa pasākumiem.
Otrās sievas bērniem uz šo radies naids pusaudžu gados, kad šis mēģinājis šos radināt pie darba, bet īstais tēvs- dzērājs- kūdījis, ka "šitais izdzimtenis liek jums vergot viņa labā".

Nu tāds tas stāsts.

Epifānij 11:43, ko tu savos gados vēl nezini par seksu, ja tā jautā? Jeb tu taisies par trešo gultā? Zini, tik plats ēvelbeņķis mums nav, lai tev arī rūmes atrastos. :D

Flints  Patiesībā pie "Susures" un "Fargo" sacītā vairs nav pat ko piebilst. Vai cienījamā topika autore grib un spēj ņemt to vērā, tas jau ir cits jautājums. Man šajā ziņā ilūziju nav.

SpoguliitisTM  Piekriitu Luusilas 11:38 rakstiitajam. Pats zinu taadus gadijumus. Pat ar jaunaakiem, kuri taa dziivo. Un vinjiem taa dziive ir saskaniigaaka, nekaa daudzaas "oficiaalaas" attieciiibaas.

kvarts  Tagad jau vissādu dīvaiņu pilns, varbūt ari kādu atradīsi , kas piekritīs bez seksa, bet minetu gan nāksies katru vakaru taisīt...

VAZ07  Pasai negribas tad jasaruna kada druska vai kaiminiene ,kas palidzes norekinaties par padaritajienm darbiniem!

Letija  Es nevaru savā mājā iedomāties tādu vīrieti. Laikam tad labāk strādnieks, kuru varētu kādreiz arī ar pusdienām pacienāt. Ar dzīvesvietu kādā saimniecības ēkā teritorijas otrā galā, ja viņam pašam galīgi nav, kur palikt. Obligāti nedzērājs, smēķēt tikai, ja vēja virziens nav manas mājas virzienā. Nu, kaut kā tā.
Bet, nu, kas vienam neder, otram der.
Ja dzīves modelis nav galīgi kriminogēns, vai bērnus traumējošs, tad taču var būt viss kas. Galvenais, ka risina un atrisina.

Kurts69  tak izsauc meistaru lai izdara ko vajag, samaksā un miers! Būs daudz lētāk, kā kaut kādu impotentu haltūriķi barot!

studentka  Sāku domāt, ka man arī ideaļņikā būtu tādas attiecības, gan ne tik daudz darbu dēļ. kaut gan tur arī vīrietis noderīgs, cik ceļošanai-vienai ceļot sanāk dārgāk un ir vietas, kur viena vispār neaizbrauksi. Ja var ticēt manam bijušajam, tad viņam tagad ir tādas attiecības-viņa kā no darba tā pa virtuvi, viņš pa istabu , kopā guļ, bet seksa neesot, kaut kur paceļojot kopā-ideāli. Mani satiekot gan žēlojas, ka sekss tikai ar Mašu Kulačkovu, bet pats jau tādas attiecības izvēlējās.

Letija  15:37
Tas bija labi:
- viņa kā no darba tā pa virtuvi (c),
- viņš pa istabu (c).
Jādomā, ka viņam vismaz istabā kāds darbgalds ir (nu, zāģripa vai kas tāds ), ja jau pēc darba atkal uz darbu - nē, nu, var jau arī tā.

Mirdzina  Ja tāds atrodas, es arī piesakos rindā!

inaralaima  Es atradu izcilu podiņu krāsns meistaru,bez,seksa,prasīja ļoti pieņemamu maksu par krāsns mūrēšanu.Vienīgā prasība bija pelmeņi,tīteņi un gaļas pankūkas bagātīgi pārlietas ar lauku krējumu.Tā,ka saimniecisku vīrieti var atrast.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu