Ar bijušo vīru uz kino?

Bijušais aicina uz kino.
Sēžu un domāju - iet, neiet? Un kāpēc viņam tas ir vajadzīgs?
Par sevi viss skaidrs - man patīk kino! Un viņa kompānija tīri cilvēciski ir baudāma. Bet tas arī viss...
Kāpēc cilvēks, kuru es pametu nu jau mazliet vairāk kā pusgadu atpakaļ, grib ar mani iet uz kino?!

Marko1962  Droši ,ka grib kniebienu.

VECA_PIEPE  Kāpēc cilvēks, kuru *es pametu* nu jau mazliet vairāk kā pusgadu atpakaļ, grib ar mani iet uz
__________

kino?! /iz teksta tēmas uzsaukumā/


Šajā gadījumā runa ir par attiecībām jau šķirtā laulībā-bijušās sievas un bijušā vīra attiecības.
Tas nozīmē to, ka uzsauktās tēmas autore nav nekāds skuķis, prātā nenobriedušas tīnes vecumā,...bet gan jau pieaugusi sieviete- šķirtene. Tad viņas prātam, viennozīmīgi, ka vajadzētu būt tik nobriedušam, lai saprastu, sakot par bijušo vīru: "viņa kompānija tīri cilvēciski ir baudāma." (c), arī izturēties ar cieņu pret bijušo laulību,...ne bravurīgi tīniskā stilā, publikas priekšā nepieklājīgi plātīties ar *sasniegumu*:
"... *es pametu!*".
Ja sieviete savu bijušo vīru ir *pametusi* kā lieku, nevajadzīgu mantu,...tad viņas pašvērtējums arī ir tik pat zems- *pametama* un nezin kur aizmirstama, čemodāna vērts.
Un visa, šīs tēmas uzsaukuma vērtība, ir tik vien kā zems pašapliecinājums ar pašizteiktu bravūru virtuālas publikas priekšā:

"Redz kā- es viņu *pametu*, bet viņš mani nespēj aizmirst, bez manis cieš un redz kā, viņš mani grib!"

meenesgaisma  Ja gribi ar viņu, kaut ko atjaunot, tad ej, ja nē, tad neej. Nav, ko liekas cerības dot. Ko grib? Gan jau atjaunot attiecības.

puuca2019  aizej vnk uz labu filmu, kas tur tāds neparasts...., nevis ar svešinieku no oho...

Laimnese  Kāpēc cilvēki vienmēr visu sarežģī? Ja gribi iet ej, ja negribi, tad neej. Vēl pazvani visiem draugiem un radiem, ko darīt....

Discreta  Es biju uz muzeju nakti ar bijušo vīru. Mēģinājām saiet atpakaļ. Jūsu kinogājiens arī nav tāpat vien...

puuca2019  ja vien nav jākaunas kopā ar bijušo kopā iet,un ja ir laiks, mierīgi.

neko  Pievienošos šim: "Viņš grib vienkārši sakārtot jūsu attiecības, lai uz ielas satiekoties nav jādomā, kā uzvesties."

Trakmens  "Kāpēc cilvēks, kuru es pametu nu jau mazliet vairāk kā pusgadu atpakaļ, grib ar mani iet uz kino?!"
iedo viņa tel. nummuru, es pazvanīšu un pajautāšu

Tinte  Pirms 1/2 gada pameta un jau bijušais vīrs? Ja tik ātri nokārtota juridiskā puse, būs bijuši svarīgi iemesli. Bet varbūt tomĕr vēl esošais vīrs aicina uz filmu?
Jautājumu vairāk kā atbilžu, lai varētu dot rekomendācijas ( iet vai neiet?)

Flints  Patiesi apskaužama uzticēšanās publikas viedoklim par pilnīgi nepazīstamu cilvēku savstarpējo attiecību peripetijām, kas var tikt balstīts tikai un vienīgi uz tēmā ietverto (precīzāk izsakoties – praktiski neesošo) faktu bāzes. Ar gluži tādiem pašiem panākumiem pasažiere te varētu uzvaicāt, piemēram, vai viņai nevajadzētu mēģināt atjaunot attiecības ar bijušo vīru, apsveikt vai neapsveikt viņu dzimšanas dienā, bet varbūt arī – ko pašai labāk šodien ēst pusdienās: griķus vai rīsus… Un vēl. Diez vai šis ir tas gadījums, kad būtu iepriekš tā jānopūlas izdibināt, kāpēc viņam tas vajadzīgs. Varbūt pareizāk ir vienkārši ļauties...

mezmalis  Ja reiz te jautā pēc padoma ,tad mans domāt ,ka nemaz negribi iet un tādā gadījumā nav vērts,ja reiz vēl svešiem jāprasa atļauja!

Vai arī problēma tajā ,ka esošais var iebilst iet uz filmu ar bijušo?

Tessa  trollis ielika jautajumu un berze rokas. a duriki nopietni atbild.

VECA_PIEPE  uz to #15:48

Labi, es neko i neteiktu, ja šo tēmu būtu uzsaucis kāds no tēmas autores pokemoniem- paberzējot roķeles, i paņirdzis par komentētāju nopietnajiem iepostiem. Ne jau tā būtu pirmā, ne arī tā būtu pēdējā tāda veida aktivitāte- ta jau sen ierasta lieta PA- komentētājs pats vainīgs, ja sacepies, skaidri saprotot, ka tiek nests cauri!
Bet šeit- virtuālis ar reāli aizpildītu anketu, reāli izteiktām vēlmēm iepazīšanās nolūkā un reālām bildēm anketā,...ta ar atklātu publikai DG, kas tīri saprātīgi veidotus ierakstus atspēko arī ierakstu autora komentos,...ta i autores izteiktu domu izklāstos dzejā.

Pilnībā atbalstu #14;31:
"...iedo viņa tel. nummuru, es pazvanīšu un pajautāšu." (c) un tam varu tikai piemetināt:
"Iedod man sava bijušā vīra tel.nm., es viņam piezvanīšu un pateikšu, lai viņš ielogojas Ohujiņā un publiski atbild uz jautājumu kas nospiež viņa bijušās sievas sirdi... jūsu abpusēji savstarpējās attiecībās tīri personiskas lietas jautājumā!"

riebekle  Jap, te dažiem labiem troļļi visur rēgojas, arī spogulī droši vien......:)

VECA_PIEPE  "Bijušais no sirds būtu apvainojies par privātās dzīves ķidāšanu publiski." /(c) iz #17:40/

Ja es būtu vecis, tad es ne tikai uz ķinīti ar tādu sievišķi neietu un kafiju viņai stacijas bufetē neuzsaukta,...ta es i pat kopiski ar viņu uz viena rapšu lauka pat´irst nepietuptos, jo nebūtu pārliecināts par to vai viņa pēcāk, manu pliko dupsi apskatījusi,...neaizskries to inetā apspriest virtuālas publikas priekšā!

Epifanija  Droši vien šim neviena nedod un tu esi viņa pēdējā cerība

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu