Ko sievietes saprot ar vārdu attiecības?

Vai pilnīgu vīrieša brīvības atņemšanu uz pagātni,tagatni un nākotni?Vai pilnīgu piesaisti tikai vienam caurumam?Bet ko darīt ja tas nav vīrieša dabā?

Geisha  Visu attiecību pamatu pamats ir uzticība un cieņa vienam pret otru. Cilvēks ir sociāla būtne. Cilvēkiem svarīgi ir komunicēt savā starpā. Svarīgi, ka esi kādam vajadzīgs. Kad kāds par tevi satraucas vai tev viss ir kārtībā, vai labi jūties. Vienkārši sadoties rokās un iet pastaigā gar jūras malu vai vērot zvaigznes debesīs. Kopīgi gatavot pusdienas, skatīties kādu raidījumu, vakarā novēlēt saldus sapņus. Sekss ir tikai 1/20 daļa no dzīves. Bet arī tam ir sava vieta attiecībās. Ja cilvēks labi jūtas attiecībās tad viņš nemaz nemeklē kaut kādu lētu fikso seksi ārpusē. Sekss ārpus attiecībām tā ir tikai tāda pašam sevis krāpšana. Ko iegūsi no gadījuma sakara? Labi, ja kādu zarazu nedabūsi.

borzomi  Autor,ko darīt?
Darīt tā,lai citus caurumus vairs negrib.

Sniegsnieg  Skatoties kādas attiecības? Var būt draudzīgas attiecības, biznesa attiecības, seksuālas attiecības, tuvas, ģimeniskas attiecības, distancēti neintrālas, kaislīgas attiecības, finansiāli izdevīgas attiecības.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu