Kā jūs uztverat Nabokova darbu "Lolita"?

Kā erotiku vai kā stāstu par šusminošu noziegumu?

mairita1971  Tas atkal ir pierādījums,ka miesa noveco,bet dvēsele nē.Tikai reti kura sieviete guļ ar jaunieti,kas dēla vecumā,toties vīriešiem tas ir daudzreiz nepiepildīts sapnis,būt gultā ar pusaudzi.

SKUTERS  coldlands, man tādas domas nerodas un es arī neteicu, ka uztveru to kā pamācību, bet ir cilvēri, kas to tā arī var uztvert. Var jau būt, ka Nabokovs nebija pedofīls, bet process ir tik smalki aprakstīts, ka gribas uzmest viņam virvi kaklā un uzraut tuvākajā zarā. Reiz pilnīgi nejauši uzdūros bērnu pornogrāfijai. Var būt neticēsi, bet es izvēmos.

Mirdzina  Darbs, kas liek domāt, kas nav sajaucams ar citiem, kur nav vienas atbildes...

coldlands  Skuter, tie kas to varētu uztvert ka pamacību, idejas savu tieksmju apmierināšanai drīzāk smelsies no neskaitāmajiem interneta portāliem, bet ne jau no grāmatas lasīšanas.

SKUTERS  coldlands, nepārvērtē iznireļus. Lielākā daļa no viņiem labi ja māk krānu rokā paburzīt. Viņi ir stulbi, bet tai pat laikā viltīgi.

Princese_uz_zirnna  Pedofīliem tā ir erotika.,

Piparkuka  Nu nez nez...
Tāda vecuma meitenes ir tiešām skaistas, nesen novēroju tramvajā. Jaunas, viss smuks. Tieši tāds Lolitas vecums.Visskaistākās ir tieši ap 15.
Man šķiet dabiski, ka tādas var patikt.
Tāpat, kā jauni puiši, ne tik maziņi, taču ap kādiem...nezinu, 18-20 varbūt. Kas, piem., vingro pludmalē uz stieņiem:)) Ozols vēl vada tās viņu sacensības:)- ideāli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu