Ja rīt no rīta jūs pamostos

pēkšņi kā pretējā dzimuma pārstāvis? :) Vai jūs spētu dzīvot tālāk?
Un kas būtu visgrūtākais?

Skumjudruva1950  Būtu jautrs piedzīvojums.😁

Nissa  Man visgrūtāk būtu pierast, ka nedrīkst krāsot lūpas :)))))

Liepa53  Vispār manu dzīvi tas atvieglotu. Visus mājas darbus paveiktu bez piepūles, arī ar tehniku būtu uz tu. Bet plašāk skatoties, katram nāktu tādas atklāsmes. ..

Vaukskis  Es notekti un varbūt pat ar prieku spētu dzīvot tālāk pārvērties pieņemot, ka attiecīgi mainījusies domāšana, dzīves uztvere. Domāju, ka būt sievietei mūsdienās Rietumos ir pat priekšrocība. Nopriecātos, ka tagad man ir lielākas iespējas iepatikties, tikt uzrunātai, saņemt izdevīgus piedāvājumus. Esmu veicis priekšdarbus, kuri te pieminēti- pēc prasības kā vīrietis čurājis sēdus pozā un man no tā gabals nenokrita, lai gan ērtāk nebija, es kā tenors esmu pieradis un nedusmojos, ja telefonā dzirdot balsi tieku nosaukts par "ģevušku"- tas reizēm ir pat amizanti.. .Pats visgrūtākais esot pārvērtušamies būtu samierināties, ka, ja nu piepildītos ilgas ar kādu sev tīkamo "salaist", nopietnas raizes sagādātu potenciālā grūtniecība. Redz, vīrieš(iem) spēja vienoties un panākt to, ka kopš 2000.gadiem visiem mums (viņiem) vairs nav obligāti jādien kopā ar citiem līdzīgiem un atšķirīgiem bēdubrāļiem, bet mūsdienās pat ierindas karavīrs ir profesionālis, kurš nopelna, toties sievietēm dabūt cauri to, ka grūtniecība turpmāk iestājas vienīgi tām, kuras to vēlas noteiktā vecumā, bet pārējām noteikti nē, nav un pārredzamā nākotnē nebūs iespējams. Kad sievietes mēģina nopelnīt par savām pūlēm un uzsist gaisā zīdaiņus, viņas par to ķer ciet un ieliek ķurķī. Tāda neizskaužama nevienlīdzība kremt !

mezmalis  Ilgi nedomājot ,paķertu kameru un dotos uz dāmu publiskajām ģērbtuvēm vai peldbaseina dušas telpām ,lai kad atkal atgrieztos savā ķermenī , būtu ko atcerēties! ;D

mezmalis  Pirmajā momentā gan selfijus veselu kaudzi sataisītu! ;)

Lovetta  pāvāktos uz skotiju, lai varu turpināt staigāt svārkos...

Geisha  Man gan patīk būt sievietei. Vīrieši lutina, apjūsmo, sargā, gādā par manu labsajūtu.
Nu nē, es negribētu no rīta pamosties ar stāvošu locekli. Ko ar to mietu darīt, ja pat pačurāt ar stāvošu esot grūti? Pat seksā vīrietis dara to smagāko darbu, lai tikai sievietei būtu labi.

mezmalis  Maz ticams ,ka tas vīrietis par sievietes labsajūtu domā , viņš visticamākais ir aizrauts ar savām vajadzībām un jāizmanto katra izdevība ,kamēr sieviete ļaujas!

rihtigais  Es laistu uz Rīgas apvedceļu vieglā peļņā

runcs51  Hmmm....cik daudz gan būtu jāizdzer.lai izbaudītu tādas´´sajūtas´´....

kosrem  Daudziem nav pat jāpārvēršas. Vīrieši kā bābas un sievietes reizēm dara īstu vīru cienīgus darbus.

Piparkuka  Pilnīgi nekas nebūtu visgrūtākais... Khmm, domāju, ka būtu forši:)
Tik daudz iespēju.
Kaut gan- visgrūtākais laikam būtu atrast NORMĀLU, mierīgu, pavisam normālu sievieti. Kas nepsihotu, kas neko neprasītu lieku, kas neuzkundzētos, kas būtu laba, forša, nerunātu lieku un daudz un būtu vot ta kā es tagad -sieviete- tikai kā es tad- vīrietis.
Nu- atrast sevi, tā teikt:)))

mezmalis  17:43,
Aprakstīji manu meklējamo ... bet tās izmirstoša suga! Jāzina kur meklēt!

Tad vēl ir tādas ,kas izliekas par normālajām un mierīgajām , kad sagaida riņķi uz pirksta ,tā īsto dabu sāk demonstrēt... Tad vecim ir cilpa ap kaklu ,īpaši ,ja jau paspējuši bērnus sataisīt ,tad vairs nekur neliksies!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu