Drauga nedienas.

Draugam atņēma šofera tiesības un uzlika sodu,jo brauca iereibis.Apjautājos,kā tas notika,jo viņš iedzer pāris reizes gadā.Apmēram jau divus mēnešus satiekās ar brūti.Piektdienas vakarā pēc kluba apmeklējuma ar brūtes draudzeni trijatā turpināja svinības drauga mājās.Puisis atlaida bremzes un ņēmās iedzert ar draudzenēm.Pienāca gaišais rīts un draudzenes izdomāja braukt mājās ar taksi.Viņš saka:Nevaru sagaidīt,kad viņas izsauks un dosies uz taksi ... Kā neiet,tā neiet!Beigās es piedāvāju viņas aizvest un policija nostopēja!Pats draugs saka:Es pats piedāvājos un paliku bez tiesībām.Vai draugs rīkojās pareizi?

anis  Stulbi-bet likums ir likums! Un liela daļa(protams,ja nav smagi pielējušies) brauc gluži līdzīgi vai vēl uzmanīgāk. Bet stulbu situāciju var radīt kāds cits un tu vari"iekrist"...
Par mani pašu,ja sāku skrupulozi ievērot noteikumus,smejas ka laikam būšu dzēris...

puuuka  ne brūtes,ne takši,ne kas cits ,nav par attaisnojumu tam,kad dzēris sēžas pie stūres....ko bija pelnīji,to arī saņēma.

Dalida  starp citu, liels pārgurums ir bīstamāks, nekā viegla šmiga. raksturs un braukšanas īpatnības spēlē lomu. daudzi braucēji uzvedās uz ceļa neganti, kad izkāpjam aprunāties, izrādās-čigāns. nu tā kaut kā.

riks086  Autors vairāk par pusgadsimtu dzīvo šai pasaulē un vēl nespēj tikt skaidrībā par stāsta galvenā varoņa rīcības novērtējumu ???!!! Manu emocionālo stāvokli izsaka viens vārds - охуение.

kvarts  Nu ko lai saska, vajadzēja laicīgi taksi izsaukt, nebūtu šamās tik ilgi mājās jātur...un vakarā būtu varējis braukt pēc jaunām pakaļ.... laikam pārāk lēnu brauca, ka menti noturēja...

Epifanija  Pofig tiesības, galvenais ka dzīvs, nav pats sliktākais scenārijs!

Geisha  Ai, ai, ai vecītis sagribēja seksu trijatā, bet beigās baterijas nosēdās... un tāpēc bija jābrauc pēc Viagras. Nu nav vairs ābolonkam tas vecums kad var strādāt ar pilnu jaudu. Domāji, ka ar 2 gribošām meičām varēsi pasačkot? Baigais aplauziens sanāca un vel tiesības aizgāja savu ceļu.

Rouzita  Par ko te jādiskutē ?
Dzēris cilvēks nedrīkst sēsties pie stūres, tas ir apdraudējums pašam un citiem.

Vilksatkal  Viņam laikam viss nav kārtībā !
Es gan tādos gadījumos abas draudzenes paņemu priekšā un visur citur !!!

virietis1973  Tā visbiežāk notiek tad,ja izņemot sexu sieviete vīrieti ne ar ko citu nespēj piesaistīt,šinī gadijumā divas, un viņš pēc sexa vēlas no tādām pēc iespējas ātrāk atbrīvoties.Draugam vienkārši nepaveicās

fargo  baisi grūts jautājums. čalis kož, tad brauc, tad menti viņam uzliek banu. vai viņš rīkojās pareizi? hmm... ļauj padomāt. zini, nevar saprast, varbūt arī pareizi, varbūt nepareizi, kas to lai zina?

vienreiz braucu tādā šmigā no ventspils, ka viena acs ar roku bija jāaizspiež, tā viss dubultojās. atceroties to idiotismu, šermuļi pa kauliem, kas tik notikt varēja un pelnīti. bet jā, interesanti, es rīkojos pareizi vai ne? cik interesanti.

Chris1986  50+ komentāri par to, ka viens lohs nodzēris tiesības - labais! :D

Jokapeeec  Nav ko dzert.
Ja dzer, pie stūres nesēdi.
Skopulis. Būtu brokastis pagatavojies, lēnām atgājis un taxi izsaucis

Smilgzieda  Tik daudzi..dienu no dienas iekrīt...ko te var komentēt?

cirteejs  Draugs vismaz šo draudzeni un draudzeni paņēma priekšā abas? Vai pakaļā?

lauvina13  Vai... cik grūti tam džekam...vispār jau Rīgas takši aši ir klāt...

piekraste  Meitenes bez smadzenēm, ka piekrita Tavam piedāvājumam.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu