Kritiskums

Vai vērtējumā pret citiem esat kritiskāk nekā pret sevi vai otrādāk? Vai varbūt vienlīdz kritiski vai nekritiski gan pret sevi, gan citiem?
(nebūsim pārāk lakoniski). :)

Chris1986  Visi mēs savā dziļākajā būtībā esam cūkas. Un apkārtērtējos vērtējam pēc tā, cik veiksmīgi viņiem izdodas notēlot, ka viņi tādi nava

leone  Šķiet,ka kritiski skatos uz visu,kas nesaskan ar manu izpratni par lietu kārtību,tomēr tas nekādi nenozīmē,ka obligāti metīšos to savu kārtību ieviest. :)Un,jā,es apzinos savus mīnusus,no daudziem labprāt atbrīvotos,tomēr kopumā pieņemu sevi un tīri labi sadzīvoju.

VECA_PIEPE  Kritizēt ir viegli, starp citu, arī sevi kritizēt nav grūti,...grūtāk ir saprast citus un viņiem piedot.
Bet viss grūtāk ir saprast pašam sevi...un, starp citu, tikpat kā neiespējami ir piedot sev- piedot patiesi no sirds, ne mierinot sevi tikai vārdos. Uz to ir spējīgs tikai retais. Un tieši šī iemesla pēc, kritizējot citus, cilvēki cenšas slēpt nespēju piedot sev.

Chris1986  Bet nu tieši šeit oho PA, kad vecmēbeles sāk runāt, ka ir paškritiskās tad tiešām var krietni iezviegt - kad atceramies, ka te viena nepātraukti atkārto a la Burkas k-dze: "Manā paziņu lokā neviena ar līdzīgām problēmām nav" vai "Es neapgrozos tādās aprindās!" :D:D
Vai atkal tos paštaisnos, kas neptraukti gatavi visus pamācīt, ka pareizi dzīvot un pareizi domāt, to paspilgtinot ar bērndārza līmeņa apsaukāšanos, pēc kuras pats jūtas tāds liels un svarīgs! :D

Harran  Kaut kur Piepei ir taisnība,sevi kritizēt ir viegli. Bet ir jāsaprot no kurienes tas nāk. Tā sevis un citu kritizēšana un nepiedošana sev nāk no sevis nemīlēšanas. Iemīliet sevi un pazudīs vēlme kritizēt un varēsiet sev mierīgi pateikt ka jā, toreiz tā sanāca, nu tāds es esmu. Un viss... Bez jebkādiem prāta mežģiem vairāk.

VECA_PIEPE  Harran,...un nekā sarežģīta,...viss ir pavisam vienkārši:
zivis dzīvo ūdenī, bet putniem lidot debesīs! :)

Izveele  Eskritizēju tikai sevi un izdaru secinājumus, bet citus , vienkārši - vai nu pieņemu vai nepieņemu.

TomaatsSaulee  šeit oho vismaz PA vairumā ir ļoti negatīvi, kritiski komentētāji. Tas ko cenšas panākt nolikt jautājuma uzdevēju, aizvainot, vai pateikt tu esi idiots, ne burtiski, bet ar savām negācijām. Viņi paši neapzinās , ka ir slimi ! Kopumā PA ir negatīva vide.
Ir tādi -tādas kas PA tup gadiem un savu negatīvismu, indi turpina izplatīt. Pretīgi.
oho biju pirms pāris gadiem un redzu , ka tās pašas sievietes, vīrieši .
slimi cilvēki , negatīvisma pilni tādā slimā vidē jūtas ļoti labi , jo tas ir viņu saturs un būtība !
Skumji ir tas ka tās negatīvās sievietes uzskata ka ir ūber asprātīgas, gudras, bet pašas nesaprot ka vnk smird ! Tāpat vīrieši.
Man tas ir un būs slimi ! Izvēlos būt pozitīvā vidē ar pozitīviem cilvēkiem.

Tessa  kpec jauzturas vide, kas nepatiik? ja tik ljoti pozitiiva un apgarota persona ne vienu reizi vien sava teksta lieto vardu "slimi" un apraksta oho ka smirdiigu vietu, vai tad sheit nav vieta teiciens par baljkji acii?
luk, konkrets piemers, bez visam aptaujam: ienak svaigs niks (ne ar kadreizejo nosaukumu) un pasaka: jus esiet fuj.
kada bus attieksme? driikst minet. bet ta ja, te visi slimi un smird, fujfujfuj.

fargo  tas ir kā ar akūniem nekritizētājiem, kuri kritizē no panckām ārā jebko, kas viņiem nepatīk. nekritizētāji viņi ir precīzi vienā gadījumā, ja kāds atļaujas apšaubīt viņu dzīves konceptus vai negavilē par rīcību. ot tad jā! kritizēt nedrīkst. viņi parasti pat neaptver liekulības robežas, kad ir iesaistīti paši.

av2  Gunitaa - es pat vairaak teiktu, kautkaada vecumaa saproti, ka neesi pasaules laapiitaajs, cilveekus apkaart sev nepaartaisiisi. Un vienkaarssi samierinies/klluust vienalga , ka cilveeki ir tadi, kaadi ir. Tas ir jaapiennem. Tie kas nepaartraukti maaca ....vissus sev apkaart....nu nav mans variants. Varbut taa nak kritika, bet man vienalga, ka tu esi stulbs. It sevisskki ja neesi man tuvs cilveeks. Zzeel tikai, ka reizeem taadi tiek pie teikssnas ...valdiibaa, piemeeram. Tad gribaas ar ...slapju, sapuvussu deeli, pa muguru taadam sadot.

abvers  .....ja nu kas ..pārlasiet ko Fargo uzrakstīja(iespējams citāts)....zelta vārdi un okeāna dziļuma doma....

Piparkuka  Piedot sev?!
Ko gan tas nozīmē?!:)
Jo sev tu ne piedodi, ne nepiedodi. Tu esi tā izdarījis un tā notika. Nemainīsi, piedod vai ne piedod.
Tu vari gūt tikai mācību! Sev.
Un- kritizēt, protams, ka kritizē izteiktu muļķību, rupjību, nepieklājīgas izdarības un tml. Vairāk jau tagad internetā. Ikdienā- ko gan daudz kritizēsi, ja nu vienīgi bomžus vai tos, kuri šķērso ielu pie sarkanās gaismas un tml.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu