Kāpēc ir cilvēki, kuri domā par citiem tikai sliktu jau no pirmās reizes vien??!

Ir tādi cilvēki kuri domā tik vien par citiem sliktu, pat tad ja tu gluži vai viņu neesi pat iepazinis, vai pat pilnīgi nemaz nepazīsti!
Varbūt tieši otrādi, varbūt, ka viņš ir pat ļoti labs Cilvēks??! - Pie kam, ar lielo burtu Cilvēks!
Es nekad pat domās sākotnēji nevaru pieļaut, ka viņš ir slikts, un vienmēr domāju sākotnēji par visiem labu!
Tas ir jau mūsu personīgais, (sākotnējais) domu kods! Ko tad pēc tam tad no tā vairāk var sagaidīt!

raina1970  Sāksim ar to, ka ikkatrā cilvēkā ir visas, pilnīgi visas īpašības , un arī iespējas tās pielietot- kādas nu daba ir paredzējusi šai sugai.. Tā kā- esam pilnības.. Kapēc ir tādi, kuri saskata vairak slikto- abet mēs tacu atpazīstam tās īpašības vispirmāmkārtām- kuras zinam sevī... lai arī ne vienmēr gribam to atzīt vai varam mierīgi pieņemt, ka esam ne tikai balti, pūkaini un nekožam.. Talāk to saskatīšanu veicina arī- pieredze- ja cilvēks ir n-tās reizes uzrāvies uz kaut kādām nejaucībām- bailes un piesardzība zvanīs kā baznīcas zvani tikko situācija/komunikacija kaut attalināti ar kaut ko atgādinās iepriekš piedzīvoto.Un ir vēl tāda jauka opcija kā- intuīcija- kad visas maņas un paaudžu paaudzēs nerakstītā pieredze norāda, ka situācija ir bīstama..

preilene  Bet kāpēc Tev, autor, par to satraukties? Lai taču tie cilvēki domā ko grib 😉 airē tik tālāk.
Un kā Tu zini, ka viņi par visiem sliktu domā? Varbūt tikai par vienu konkrētu cilvēku. Un, ja par šo cilvēku visi tik sliktu domā, varbūt pašam cilvēkam jāapdomā, kādu viņš pirmo iespaidu atstāj.

preilene  Es toties nevaru nekādīgi saprast, kā var cilvēki par citiem visu zināt labāk kā viņi paši par sevi – gan ko viņi domā, gan kas viņiem patīk un nepatīk. Manuprāt, vajadzētu tomēr katram vairāk par savām vēlmēm un patikām domāt, ne tik daudz par citiem. Esmu pārliecināta, ka tie citi paši tiks ar savām vēlmēm un attieksmēm galā.

Labrador  Pospadomju telpaa , ja cilveeks kaut nedaudz atshkjiras no peleekaas masas , par vinju domaa un runaa slikti. Par postpadomju telpas iedziivotaajiem neviens attiistiito valstu iedziivotaajs nav iipashi augstaas domaas.

SpoguliitisTM  Saakumaa domas - neitraalas vai neinteresee.

eeste  Postpadomju iedzīvotājs savukārt brīnās, kur var tā pārsauļoties, lai izskatītos tādā kaku krāsā kā procenti aš 70 no t.s. "attīstītajām valstīm"

cinnija  Hei, hei, Spogulīt! Ko Tu domā par mani???? D:

SpoguliitisTM  To 20:48. Es te reti kad tieku taalaak, par augshmineetajaam domaam. Abpuseeji.

cinnija  Skaidrs. Tu esi no tiem, kas miljonāru spēlē ņem garantēto summu, nevis riskē zaudēt visu vai izvilkt lielo jackpot!
Bet-tu zini, ka tādas garantētās summas patiesībā nav nekādi unikāli retumi? Pamet acis apkārt! Es tev vismaz 2 līdzvērtīgas Tavai varu ne vien nosaukt, bet piegādāt D:
/aiziet saskābusi, ka atkal novērtēta kā second best DDDD/

eeste  Jā, tā viš i...Ja vienreiz elkonis lauzts, katrs nākamais belziens šķiet pārspīlēti sāpīgs, un tā nav tikai otrā sitēja vaina...Līdzīgi ar attiecībām...Ja reiz meitene tikusi novērtēta kā second best un ticis plānots to padarīt par krūmu mauku, diez vai nākamajam džekam pat pietiks laika ievēlēties šādu joku atkal izspēlēt, kā šamējā jau būs prom:))

SpoguliitisTM  To 22:05. Piegaadaa.

SpoguliitisTM  To 22:16. Par to kas un ko ir noveerteejis un plaanojis, man diemzheel informaacijas nav.

eeste  nja, amn ar tipveida situācija-oficiālā beibe cilvēkos, pasē un ģīmju grāmatā ir kāda cita, bet es kā kreisā propogandas lapa-pagaldē. Vīzdegunīgi atbild uz manu komentāru PA, un ar sekundes nobīdī no kreisās paļonas uzdrukā it jauku vēstulīti. Tieši par šo te netaisnību es vienu ļimonāru pārmetu pār bortu, domājat, Ceriņpēteri un un Spoguļi būs smagāki? DD Adieu

av2  ja ar laiku, ar gadiem, batoni ausiis nu...neturaas galigi vairs.

cinnija  eeste, ja tādi klauni tevi apstājuši vairāk, nekā viens-piedod, bet meklē vainu sevī. Filmā "Meitene ar pūķa tetovējumu" galvenā varone pēc pikantu piedzīvojumu sērijas atzinās, ka laikam izskatoties pēc potenciāla upura:). Stulbi ir iegrimt sevis žēlošanā vai citu dāmīšu nīšanā. Saka jau, ka neko nevarot padarīt cilvēkam, kam viss kārtībā ar humora izjūtu!(

alvis25  Nav labu vai sliktu cilvēku . Visos ir gan kas labs gans ne visai labs . Kas katram pieņemams . Un jo cilvēciņš ir senāks jo vairāk nostrādā intuīcija .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu