Kas tā par divkosību?

Manējā man ir teikusi,ja mīļotajam ir labi tad arī viņai esot labi.Nu pārgulēju es ar viņas paziņu un man bija ļoti labi.Tikai nezin kāpēc pēc tam bija liels skandāls un asaras Un nekas nebija labi.Tad ko melot,ka grib lai man ir labi?Kas tas par egoismu?Liela muiža ka pārgulēju.Loceklis nav ziepju gabals un nenoziepējas.Kāpēc sievites ir tādas divkosīgas egoistes un nepriecājas ja viņu mīļotajiem ir labi arī ar citiem zaķiem?

Piparkuka  muļķis....

gribulitis36  Un vai tad tagad prezervatīvus neviens neizmanto? Vai caur tiem tad ar var ko saķert?

Raivis_1977  Ja Aidu vismaz ārstē vai to apārstē, tad līdzcilvēkos kontaktā ar viņu ir pat ka pieļaujams mazāka riska potences iespējamība ar to tad saslimt! - Lai gan, pilnīgas pārliecības par to tad arī mums nav!
Daudzi pat neapzinās, ka viņi ir slimi ar šo HIV, un Aids tik parādās pēc deviņiem mēnešiem!
Un ja tā nu ir sanācis, ka kontakts nupat ir pieļauts bez prezervatīva, tad (vienīgi) līdzot antibiotikas tablete ne vēlāk kā 12 stundu laikā no kontaktēšanās brīža!
Bet neviens jau neies savas aknas maitāt dēļ tā vien, lai tik dzertu tad antibiotikas tabletes vien, kad vien ienāk prātā! =)

Felde  Piekritu! Ir tik daudz to lipeklu..... par kuriem pat nenojausam,kuri mums netrauce dzivot,tacu kada mirkli-spej ietekmet musu labsajutu. Dazs jut,cits dzivo-un infice citus! Tad nu jabrinas par viriesiem-vaisliniekiem,un sievietem,kuras brauka pa eiropu-ar talreisniekiem,itka pacelot.... un nejau prezervativi aizsarga no visa...reizem tiek nokaveti istie mirkli-to pielietojumam. Un slimibu liste tiesam ir gara! Taja ieklautas ne tik bistamas,tacu-dazadas senites,kuras tapat traucee! Un musdienu sexa,kad pielauj visu....vienlaicigi-oralo,analo,un klasika... :) reizem jau pietiek infekcijam...

Pillerina  Daiktam galva domā, otra plecos tikai pumpa, ja? :-)

av2  Ir plaatiizeru/atsaldeeto taads viiriessu tips, kam patiik par vissu ...visiem pastaastit. It sevisski par saviem varonndarbiem guultaa.....7x tos izpusskkojot veel .
Man ir paarlieciiba, ka lielaaku stuulbennu nav. Kapeec kaadam/kaadai buutu jssataasta par to, ko tur esi...ar kaadu sievieti dariijis ?? Kas...otreiz kaifs no taas staastiissnas, vai kas ?

renchiks93  palietotais Tu i riktigs duraks :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu