Vai tas ir normāli?

Esmu precējies, bet ar sievu nav nekādu attiecību. Vienkārši nepieejama. Vai tas ir normāli? Vai šeit ir kāda laulāta sieviete, kuru vīrs ignorē?

uzplanaledus  Ja vīrietis ir kā zilonis trauku veikalā, tad tas ir normāli.

ko_nu_vairs  Varbūt tev mute smird, vai kājas.

altalilija  pamēģināju reiz ar tādu. glīts vīrietis, labs darbs, gādīgs, rūpējās par bērniem. bet nekā interesanta, drusku šurpu turpu, sekss (viņam) beidzies un ...viss. tīri mīļā miera labad var iedot, lai var pastrādāt un nekašķējās.

AivarsN  Ir tik daudz iemeslu, kāpēc cilvēki precas,bet tikai pavisam nedaudzi precas dēļ mīlestības. Varbūt labi padomā,kādi iemesli saveda kopā jūs?

Raivis_1977  Varbūt, ka kādam ar hormoniem nav kaut kas kartībā!
Piemēram manam fāčukam jau kā 78gadi, un seksu šis kā izrādās taisa reizi nedēļā!

Trakmens  mana sieva jau 3 dienas nedod man kotletes. Vai te ir kāda sieviete, kurai vīrs vegāns?

uzplanaledus  Sievietēm vegānēm iespējas apprecēties laikam sarūk, jo liels mīnuss- necep kotletes :D

Asenizators  09 : 43
Nav jakustās, jāguļ.

Piparkuka  Nu gan jau nav cits! (uzreiz jau iedomājas sazin ko...) Vienkāŗši- kaut kas autorā viņai nepatīk. Tīri fiziski kaut kas nepatīk. Kaut ko izdarījis varbūt.
Iemesls jau nav sievietē. Vīrietī. Viņai viņš nepatīk, diemžēl:(
Varbūt sapņo par ko citādu, romantiskāku, asākas izjūtas vai jebko tādu.
Forši jau būtu uzzināt, par ko sieviete sap
o!

Taču īstenībā- Tu uzreiz meklē citu sievieti???!!! Tas vien jau ne par ko normālu neliecina:(

MedMaasjuks  Pašam 61.gadu. Sievai laikam apmēram tik pat.
Vai izrunājušies esiet? Kas viņai traucē? Varbūt esi pārstājis savam izskatam sekot līdz?
Varbūt ir kāds neizrunāts aizvainojums, kā dēļ viņa ir emocionāli noslēgusies?

Menopauzē maksts sausuma profilaksei, lubricējošam un mitrinošam efektam var izmēģināt kādu bezrecepšu gēlu. Piemēram Clivon Gel

Astronaute  Nelasīju iepriekšējos koment.
Precējies, nedzīvojam kopā - kā akut kas var būt ar cilvēku, ar kuru kopā nedzīvo????????????

Dvinsky  Dīvainākais jau ir, ka tiek jautāts šeit nevis runāts ar sievu. Parasti jau (ja cilvēki sarunājas) tad uz jautājumiem tiek saņemtas atbildes. Un no autora neviena komentāra, nevienas atbildes uz te uzdotajiem papildjautājumiem.

Gunitaa  Kādreiz tādu situāciju pamatā mēdz būt visdažādākie cēloņi, kas sākumā pat prātā neienāk. Pirms kāda laika lasīju, ka līdzīgā situācijā, kur sieva izvairījās no seksa ar savu vīru, viņš domāja, ka viņai ir mīļākais, bet izrādījās, ka viņai ir mīļākā (sieviete)... ;)

EissMaan  Varbūt Jūsu starpā ir pazudusi komunikācija vienam pret otru. Tev liekas ka pietiekoši viņā klausies un izproti ko viņa vēlas,bet varbūt to dari nepietiekoši. Jūsu starpā ir jabūt uzticībai vienam pret otru,izpratnei un tev būtu jāzin sava sieviete labāk par visiem citiem.... Ko līdz tu novērsies jeb nepievērs pietiekoši daudz savas uzmanības,tu atver jaunas durvis uz savas sievietes sirdi.... Viņa ir pieejama kādam kas uzklausīs viņu,runāsies un mēģinās saprast kas viņu nomāc....Tas nozīmē ka jau sāc viņu zaudēt.... Ja Jums tas liekas -pfff... es klausos pietiekoši un daru visu viņas labā tad tā tomēr nav!... Ja tu pievērsies savai sievietei pilnībā un esi viņai blakus tad, kad viņai tas ir nepieciešams-Viņai nekad prātā neienāks skatīties uz citiem vīriešiem! Vis kas tev ir jādara ir jabūt viņas varonim! Uzklausi viņas velmes un centies saprast viņu! Tev nav jārisina viņas problēmas visu laiku... Viņa pati jau zina kā to izdarīt... Vnk esi blakus tad kad viņai tas ir vajadzīgs! Liec viņai sajust ka viņa tev ir svarīga!

av2  Ko lai saku, 2/3 paaru sex ir lloti maz, vai nav vispaar. Peec 15+ kopaa nodziivotiem gadiem. Dziives neforssaa realitaate. Parasti tas, kuram sex tomeer ir lloti svariigs ...laimiigas atiieciibas, agri, vai veelu ierosina, un izskkiraas. Ja ir smadzenes abiem , viss notiek veesaa mieraa. Es pat neredzu iemeslu, lai cilveeki tad veel taisiitu sskandaalus, tipa , tu, kretiins, mani supersorsso pameti tagad vienu utt.

renchiks93  Teledzeks Pamegini attiecibas pats uzlabot,nevis gaidi kad bus par velu =) Katra gadijuma ceri,ka milakais jau to nav izdarijis kamer tu Oho atbildi mekle :D

TrueBlue  A runāt/ pārrunāt nav mēģināts? Ieklausīties...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu