Oho meitenes un to eksistences iemesli? :D

Meitenes,sievietes,kapec sheit atrodaties? Tads jautajums,jo lielaka dala vestules kas tiek sutitas,tiek vnk ignoretas :D Attiecinams uz vecuma grupu 18-35 Jautaju,jo liekas,ka seit vispar neviena nevelas iepazities :D

preilene  Hahaha!! Interesē, ko domā citi? Vai vienkārši, lai kopā ar citiem “nelaimīgajiem” pašausminātos, cik sievietes ir briesmīgas. Es nesaprotu – ko ar šādu dzimumu kariņu uzsākšanu autori parasti panāk. Tas ir kaut kāds mazvērtības komplekss, kas lien ārā pa visām spraugām?
Un atkārtošu vēlreiz – muļķīgi ir otram norādīt, ko viņam vajag darīt. Visi esam pieauguši, katrs pats par sevi lemj – ko grib un ko negrib. Ļoti jauki, ka Tev draugu nekad nav par daudz. Bet ne jau visi tā domā – citiem to draugu ir par daudz un nevienam nav pienākums draudzēties ar Tevi, ja viņš negrib.

Es uzrakstīju, ko par to domāju – tagad lasi un ņem vērā.

fargo  ir vel ta, ka dazi tiekas nonstopā, bet citi pīpē stūrītī. esi ieverojis, ka puikas mīž? viens laiž tā, ka dzird aizspoguijā, cits stāv blakus un cisina savu cisiņu bailīgi, ka ti kāds neierauga. un tek tā maziņā cisiņa un neviens krancis nezina pat, ka tur vecis mīž uz sētas. pavēro, ja neesi ievērojis. tad līdzīgi ar zaķiem, viens raksta, jo sieviete skaista, bet cits neraksta, jo viņa par smuku, vai viņai anketa prasības kā kleopatrai. pajat prasības, viens pie sevis saka, es vienalga iešu un mēģināšu, bet cits čalis cisā maliņā savu strūkliņu, lai tikai neviens nepamana.
un netaisnojies.

Chris1986  nu, bet tieši tā - pareizi! Ja trāzt, tad vismaz karalieni! Ko tad var zaudēt, ja mēģina? Padoties jau vienmēr var paspēt

ice_ledija  Tak pa lielam te visi nosit vnk laiku...neticu,ka te kads cer reali iepazities...un kada jega atbildet tam mulkibam vestulem ar tekstiem ne par ko vai ja jau pirma vestule saporti,ka nebus pat par ko sarakstities...ja nav uz viena vilna,pat nevar pajokoties un pasmieties vnk ne par ko
Te bij ietiekums,ka viriesiem anketa jaraksta 2000,man tas momenta visu atsitis pat saraklstities,jo saprotams,ka lielaka dala kam ir 2000,tie visi ir prom no Lv.
Mans uzskats,ka pacatot,paakstities jau pa retam var,bet jaiepazistas ir dzive un ticu,ka istais cilveks atnaks pat nemeklejot.

riebekle  Ja neatbild uz vēstulēm, tad sū_īgi raksti. Vai nu teksts saturiski nekāds (lasi - garlaicīgs un absolūti neuzrunājošs) vai varbūt gramatika greiza, vai viss kopā. Uz interesantām vēstulēm pat mūķene atbildēs, ja ne ko citu, tad vismaz ar gudru un interesantu cilvēku parunāt toč gribēs. :)))

fargo  un nomaini niku. neko maziņu. čučuks/ŗenčuks. tu jau ta esi mazs čalis, nesusuļojies. reinis! ar uzsvaru, saproti? nevsjag agresiju, tikai parliecību. kad runa, tikai nepiemelo, tev nekas nav japierada, tapec nestast neviemai, kads tu esi cunculitc, nelaimigs cepumiņš. stasti par lietam. kuras zini. esmu reinis, ne reincitis. dzivē ok. pastast kko. viņai negribas izjust kaunu čaļa pēc. velreiz, neko nemelo. izvēlies tēmas, kuras tu nesūdzēsies par dzivi vai sievietem. nekad. verboten! esi pieklajigs pret oficiantem, galants pret viņu. un lietas notiks. paklausi. ko saku. pati zvanis.

riebekle  Niks neko nenozīmē, to var mainīt kaut uz ko, būtību un saturu jau tas nemainīs. :)

meenesgaisma  Ir kas nevēlas iepazīties, ir ,kam Tu neizraisi interesi.
Man arī nerastos iedvesma iepazīties ar vīrieti, kurš bildē ir tērpts mājas tērpā. Uzvelc, ko stilīgāku, nobildējies un vēlreiz mēģini uzsākt iepazīties.
Izdomā orģinālu iepazīšanās tekstu.

Chris1986  Es tik nesaprotu vienu - kur tu te rauj tās 18-35 gadīgās, kam rakstīt, ja šis ir veco ļaužu portāls, kur tusē sievietes no 50 un 60 uz augšu? Nu, un ja arī kāda 22 gadīga gadās, tad tai obligāti būs 4 bērni, nepabeigta pamatskola, resna un nepilns rubulis

Love_hope  vēlētos iepazīties ar normālu vīrieti, bet..... daudz precēto, izvirtuļu, raksta stipri vecāki vīrieši.

neko  ES esmu ES neko netaisos manit lai kadam izpatiktu :) Katrs esam tads kads ESAM.
---
Dzīvei vienatnē tāda pieeja der, bet attiecības tomēr ir mijiedarbība tur tādi principi nedarbojas. Ja vēlies palikt tāds, kāds esi un nemanīt pilnīgi neko, tad jāpaliek vienam.

krumuzagis  tā tā dzīvīte paiet

Karmensita  bilžu ar sportenēm nomaini


o b l i g ā t i

Drole  >> 22:17

Tas neliidzees. Ir kontingents, kam taas trennuuzenes un "esu kads esu" ir geenos.

dzjuuda  17:46 Fargo māca vienkārši cienīt cilvēku. Cienīt sevi, otru, citus. Ja cieņa ir viens no pamataspektiem (jebkurā dzīves jomā), tad jau var paredzēt pozitīvu rezultātu. Vienkārši.

Pilskungs  Kāpēc te būtu jāiepazīstās ?

av2  nu nepatiik vinnaam taadi...neskaartoti jauneklli trenuuzenees. Nopietni. Maini to patizlo ggeerbssnaas stilu ( tais bildees veel tikai plasmasas litriigo alinnu klaat, pilns komlekts ), vairaak ar sportu sasaisti bildes, intreses ielic....da kaut par normaaliem autinniem, kalniem, llocceneem utt. Sievieteem patiik, ka ir lieli meerkki dziivee. Nav jau oblegaatii viss jaasasniedz, bet ir jaacenssaas nebuut garlaiciigam.
Un, nu jaa, ienaakumiem ari ir jaabuut daudzmaz, ja gribi taadu daargu prieku sev, kaa....... sievieti. Un pat nav svariigi, vai tikai draudzeni weekendam, vai preceeties domaa, tik un taa , nnem veeraa, lloti , lloti daargs prieks. Bet...ir veerts.
Nu jautaaji tak, atbildeeju. Nekas personaals.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu