Kāpēc te vīrieši uzreiz piedāvà tikties seksam?

Saprotams -mednieki,instinkts.Man labāk patiktu lasīt piedāvājumu tikties,lai varetu izjust orgasmu.Tad gan neviena neatteiktu!

Pilskungs  Nevajag tik ļoti fantazēt - neko es te nevienam(ai) nepiedāvāju !

runcs51  Kaut kur lasīju,ka vienai daļai dāmu vislabāk patīkot uzpucēti un pielaizīti pedarasti-tie esot tik ´´jūtīgi un maigi´´,ar tiem´´varot izrunāties un tie neprasot seksu´´.Un ,ja gadījumā ievajagas seksu-esot tak vibrators....

av2  Visi lloti aizznnemti ar naudinnas pelniissanu, lai vareetu ar jums, sievieteem, to teereet. Taapeec nu nav laika ilgaam saraksteem, un teiJAATEra apmekleejumiem...
Otras, nu kad cilveekiem ir 40+, dziive abiem iekaartota, nu negribaas neko iipassi mainiit utt. Tikai tas sex vien pietruukst, taapeec arii..piedaavaa.

ube  Neprot piedāvāt ko foršu, lai tiktu pie tā sekša.

Pillerina  A kas ir sekss?
Man sūta emoji ar kafiju, ar smaidiņu, ar mirkšķienu.
Pēc tam kāds prasa, kur dzīvo? Tātad nepraša, jo anketā nesalasa vietu. Tad kāds prasa, kur tieši, kur jābrauc. Tad prasa, vai dzīvo viena. Jā, nu kāds prasa arī kādu foto - tur varianti gan - stāvus vai ar/bez kostīma utt. Tad kāds jautā, vai jaunāki patīk, kāds atkal - kādas attiecības ar orālo, kāds - vai grib redzēt onlaina nobeigšanu, kāds tijai parunājas. Jā, un kāds tur balagans nosauca par resnu vecu nevienam nederīgu zosi. Kāds, kas jauns gados, tik drice- varētu tikties, vai gribi manu kailo. Kad saku, nu gribu, nu davai, tad nekā, tik turpinājas-vai gribi, vai gribi un varētu.
Nu it kā interesanti te psiholoģijas praksi apgūt :-)

Bet kas tad ir sekss? Viss kopā?

Minka_Runcim  Psihoterapeitam oho būtu kā medus maize ! ;)

medusbite3  8:17)))))atziņu pērle, vispirms foršais(nez kas tas būtu?), tad sex

lapukoks  Te varētu atvērt jaunu tēmu: vai daudzas sievietes nāktu uz randiņu, ja piesolītu garantētu orgasmu? Bet vai var solīt to, ko nezin vai var izpildīt?
Un vēl - kam no kā iestājas tas orgasms? Ja no pilnvērtīga seksa, tā ir klasika, ja no romantiskas atmosfēras sveču gaismā - tas ir skaisti. Bet ja kādai orgasms iestājas tikai pēc solījuma nopirkt jahtu, dārgu auto, vai vismaz ūdeļādas kažoku? Ko darīt tad, ja sieviete kļūst seksuāli ieinteresēta sadzirdot naudaszīmju (kuras ir ne mazākas par500eur) čaukstoņu. Uzskaitījumu varētu turpināt, bet vai ir vērts ņemt uz randiņu čaukstošas naudaszīmes, solījumus pirkt jahtas, mašīnas, kažokus un vai tas vispār ir iespējams.

Pillerina  Var jau arī 5eiro banknotes čaukstināt, bet lai tiek dots sievietei vismaz 500 mēnesī kabatas naudai:-)
Vai tiešām tik grūti to saprast, un vēl grūtāk izpildīt? :-) :-)
Viņai gribas justies droši un stabili nevis даваи/сосаи, būs/nebūs, stāvēs/nestāvēs utjpr..

krumuzagis  nu var jau arī ravēt dārzu, tikai man nav un īsti nav izdevīgi kautko audzēt, ja klejotāju ciltis visu nolasa, kamēr pats neesi uz vietas, tad var vienkārši iekopt vasaras mītni, kur dzīvoties ārpus pilsētas trokšņiem. štruntīgi, ka ātri apnīk kautkas kas tiek uzsākts, tad nu mācos defenīcijas.

siikaa16  Man gan nav pieredzes ar ātrā seksa meklētājiem. Nezinu ir orgasms vai nav un nezinu, ko viņi vel spējīgi piedāvāt.
Tas bija pagājušā gadsimtā. Klubā iepazināmies, ļoti viņš iepatikās. Pārkāpu savus principus, devos viņam līdzi. Toreiz pirmo reizi izjutu riktīgu orgasmu. Pēc tam vairākus gadus bijām pāris.

Stika  Bumpainais jau zem sievietes profila liek tēmas, bet teksts bez atstarpēm nodod. Izklaidējas onka atkal...😁👎

MazaisMopsis  Ar veciem tēvaiņiem
pupām zemi noecēju.
Lai stāvēja jauni puiši
sūdus vest tīrumā !

sveiciens visiem pavasarī lai katrai ir ar ko ecēt .....gan tos sūdus lai ir kas izsvaida. ;)

Nellda  un kāpēc lai nepiedāvātu seksu? un kāpēc lai tas nebūtu pirmajā randiņā? esmu pilngadīga, un jau sen. vai tad nu pati nespētu izlemt par savu dārgumu vai lētumu.
jau pasen man draudzene ieteica - sāc ar seksu. un jā - ir vīrieši, ar kuriem nebūs seksa ne pirmajā, ne piektajā reizē. ne jau tāpēc, ka šiem kāda vaina, bet tīri gaumes jautājums. tad ir vīrieši, ar kuriem nesanāk. un ir vīrieši, ar kuriem viss notiek jau pirmajā reizē. pie tā arī turos jau vairākus gadus. gan mīlējos, gan draudzējos.

Kafija  Tie ir:
1) tikai rakstītāji;
2) tikai savas rakstīt varēšanas un Tavas reakcijas pārbaudītāji;
3) tikai rakstīšanas un rekacijas fantazētāji;
4) visi trīs iepriekš minētie kopumā! :D

Selfconfident  Ko citu var piedāvāt lumpenis, kam ir plika pē, 54 vārdu + 116 neartikulētu skaņu krājums un skats kā mērkaķiem, kas pārrāpojis pāri tuksnesim?

Lol_le  Ja vīrietis ir paēdis, izgulējies, tad viņam gribas vēl kaut ko... pārējie droši vien vai nu guļ, vai nu meklē ko ēdamu.

runcs51  Jāa....un ko gan var gaidīt no sievietes,kas iedomājusies sevi par nez kādu aristokrāti ar izputējušas grāfienes pretenzijām ,kurai prātā tikai nauda...un vēl cenšas izlikties par asprātīgu,domājot,ka šo kāds nezinot noturēs par gudru....

virietis1973  Kamēr piedāvājumi ir,jāpriecājas.Iespringt varēs,ja neviens vairs nepiedāvās.

Adamante  Super jautājums ko šodien saņēmu - Sveika, vai uz ILGU LAIKU meklējat vīrieti? :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu