Vai var būt draudzenes-vienai smiltis birst, otrai pie čaļiem velk?

Sakiet, oho psihologi, vai tāda draudzība var būt? Vienai 30 gadu, otrai 50+, abas baigās draudzenes?

Artdeco  Stāsts nav izdomāts!? rotams, ka var būt draudzenes. P.S. Kamēr mērķi sakrīt un intereses nekrustojas. Sieviešu draudzība esot iespējama, ja patīk vienādi vīni un dažādi vīrieši.
Taisnība arī, ka draudzība viegli rodās vienojoties kopīgam mērķim. Tā tagad piemēram, pie Kariņa u.tml orientētiem vīriešiem mūsu ekrānos arvien vairāk parādās filmas a la Sitīsim krievus, -lai novērstu uzmanību no resursu iztirgošanas ārzemniekiem un citām pašlaik notiekošajām rebēm.
Man, piemēram, būtu paralēli, ja 2 **** turās kopā. Kamēr tās kontrolē savu izpildīšanos attiecībā uz manu personu.:)
Bet ja ne, tās kļūst par psiholoģisku pētījumu subjektiem...kam pamest kompromatu ilkņos....vai attaisnot manu riebīgumu, patiešām pavadot laiku ar Mr X (((((

Tenors  Par ko sāpe? Ka divas draudzējas vai ka jocīgi izpildās?:) Teorēma Nr 1: zvirbuļus nešauj ar lielgabaliem. Jeb pa purnu šauj tikai tad, kad tiešām viss ZZZ. Teorēma Nr. 2 Atriebībai jābūt rentablai. T.i. jānošauj divi zaķi ar vienu šāvienu. Kā?-daudzpunkte.

Chris1986  Es esmu par dumju, lai saprastu tēmas aprakstu un kas tiek prasīts

Jurijs55  neticēju, taču tagad pats pārliecinos kā trolli, tēmas ģenerē, paši tajos ar citiem nikneimēm piedālas un par muļķiem kuri uzkrita smējas

Tessa  torpeda, te nav jasaprot. neveselai pacientei recidiivs attieciiba uz maukelsoniem un co, aiz ta dzimst ašpadsmit jauni profili un generejas kosmiskas noziimes temas.
es tikai nesaprotu, kapec oHo nepiegriezh iespeju izpausties. jo cilvekam reali ir jaarstejas.

puuuka  Hei meitēn....skaties,nepaies ne 10 gadi un Tev ar smiltis sāks birt...un ko ta?!?:D
Tāda draudzība var būt pat ļoti stipra un ilga...un pārsvarā viņa ir bez nodevības.

Hirtella  Hm, interesanta kompānija jūs tur esat. Viens gan skaidrs-tante, kurai bērnu nav, bet vīrs +10 ārzemnieks, mīl ērtības un var būt neapmierināta tās nesaņemot.
Attiecībā uz cīņām par vafeli Tautumeitu Republikā, domāju, komentāri lieki. Žetons aiziet pie uzvarētājas, kas parasti izrādās ne obligāti kvalitatīvākā, bet motivētākā.

Drole  Pieskati labaak pati savas smiltis, cinnij.

fargo  tasirkaukastraks

Chris1986  "pie radiatoriem sēja un uzspieda anālo"
nē, tagad viss apmēram kļust skaidrs. Vienīgi man joporojām vēl neskaidrs, kura draudzene, kuru sēja?

Paula6  Ļoti reti kad paskatos jautājuma autora profilu, bet šoreiz gan skatījos...nav īstais, bet lai nu paliek, vienalga kas viņš/a ir. Skumji, ka autors ir nodzīvojis jau tik daudz gadu un vēl nezin kas ir draudzība. Tādu jatājumu var uzrakstīt cilvēks, kuram nav neviena drauga un nezin tā īsto vērtību, bet šai jautājumā ir primitīva skaudība un ja tā arī ir, tad tās nav draudzenes, bet paziņas, kuras vienkārši izmanto viena otru savos nolūkos. Draudzību, īstu, nevērtē pēc gadiem...
Kas ar šo PA vispār notiek? arvien stulbāki nāk jautājumi...

Chris1986  Paula, kādā ticībā tad tu esi, kas tev neļauj profilus skatīties? :D Es to vien tik daru, kā visus, kas te raksta, virinu - tas tak pieder pie spēles garšas!

Drole  "Kas ar šo PA vispār notiek? arvien stulbāki nāk jautājumi..." (C)

Viena slimniece aciimredami nomeerkjeejusi uz Ginnesa rekordu - niku un teemu gjenereeshanaa, lai iemuuzhinaatu sava likteniigaa GintaM neaizmirstamo teelu :)

Paula6  Chris1986...man ir sava ticība, skatos vien tos, kuri ir apmeklējuši manu profilu. Tev ir kāds labums no tās skatīšanās un kāpēc man būtu jāskatās? Es "spēlējos" tikai ar tiem, kuri man patīk un ar kuriem varu satikties un parunāties aci pret aci, tukša pļāpāšana un skatīšanās ...tas nav man! DDD

SpoguliitisTM  Pievienojos Paula6.
Pat apmekleetaajus maz, jo statistiku reti kad piesleedzu.

Skarlete  Par sāpi ar ašpadsmit nikiem no vienas IP adreses.

Eh, kas nu tā par sāpi??! Vot man vairs neļauj jaunus nikus cept, ej kauč pie kaimiņa IP adresi izmantot, bet ja uzrādi savu e-pastu, tad arī kaimiņam čuššš...

Ašpadsmit niki no vienas IP adreses, tas ir vnk. smilšukastu trūkums bērnudārzā!
___________________________________________________________________________

Par draudzenēm.

Ir OK:
"Man nav kas Jums reiz bija, bet ir, kas Jums vairs nav!" /tā dzied jauninā/

"Vecmātei vaļā stāv, pidirallā, pidirallā, uz galda Bībele..." /tā dzied vecā/

saimnieks3  Ņemot pēc savas pieredzes,50.g.sieviete,ir visburvīgāka,3o.g.sievietei reizēm pietrūkst,sievišķīguma,50.g.sievietei piemīt viss,kur petrūkst 30.g.ir sievietes 70.g.kura regulari ir sevi kopusi,un vedusi pareizu dzīves veidu,neatšķras no 50.g.Ir gadījies ka mātei 53.g.meitai 28.g.esmu pieņēmis lēmumu nomīlēt 52.Tā kā mīļās kundzes ,regulāri sev sekojiet,savam izskatam,figūrai,un daudzām citām lietām.

virietis1973  Var,ja abas mīl iemest.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu