Kāds, jūsuprāt, ir funkcionāls vīrietis.

Ik pa laikam noteiktās aprindās, kur notiek iepazīšanās/ kandidātu apspriešana , uzpeld jautājumi, kādam jābūt vīrietim, lai viņš sievietei būtu interesants. Šad tad šādās sarunās var dzirdēt vārdu savienojumu FUNKCIONĀLS VĪRIETIS.
Gribētu dzirdēt Jūsu viedokli – ar kādām īpašībām jābūt apveltītam vīrietim, lai par to varētu teikt viņš ir FUNKCIONĀLS VĪRIETIS.

Hirtella  Tai, kas sevi dēvē par sniegsnieg, spulgacīti un ketiju-1. neesmu gan vīrietis 2) ja nestāv uz tevi, tā ir nevis disfunkcija, bet pašaizsardzības mehānisms.

preilene  Kaut kas starp supermenu, transformeru un šveices nazi. Spēcīgs, bet kompakts. No vienas rokas šauj nazi un lāzerzobenu, no otras vairogu, var pārvērsties par lidmašīnu, auto, motociklu vai jahtu. Spēj līst pa sienām. Noteikti jābūt lampai pierē, lai varētu tumsā ceļu rādīt. Un vēl simtiem dažādu fīču jābūt. Un galvenais – visām vienmēr jāfunkcionē.

neko  Supermens, ja pareizi atceros, bija tas onkulis, kas valkāja zilas treniņbikses kurām, pa virsu vilka sarkanas apakšbikses?:))

preilene  neko, ģērbšanās stils ir katra gaumes jautājums. Galvenais, lai ērti :D

Piparkuka  Kaut ko tādu nu gan var uzrakstīt tikai vīrietis, jo sieviete to tā neiedomātos:
"ja nestāv uz tevi, tā ir nevis disfunkcija, bet pašaizsardzības mehānisms."


Piekrītu kvarta viedoklim! Prāts, rokas, vēl šis tas. Būs OK.

Selfconfident  Tāds ir ar funkcionējošu reproduktīvo aparātu, ar ģimenes nodrošinājuma funkciju un ar funkcionālu homuru pret mūsdienu sabiedrību un tās norisēm.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu