Funkcionāla sieviete.

Mēs diezgan labi spējām noformulēt rakstura un visas citas īpašības funkcionālam vīrietim. Bet vai mēs spējam noformulēt kādai jābūt sievietei, lai varētu teikt FUNKCIONĀLA SIEVIETE.

AivarsN  Šodien tāda drūma,lietaina diena. Tāpēc arī cilvēki īgnāki ,liek tikai sarkanos īkšķīšus. Lietaino dienu tā īsti spēj novērtēt tikai laucinieki, kuriem dārzs līdz šim cieta no sausuma un tāpēc tā vien gribas jokus plēst. Taču īgņas tas šodien vēl vairāk nokaitina.😂

av2  Ieva...bija funkcionaala, a?

neko  Ja vīrietis ir funkcionāls, tad sievietei tādai nav jābūt. Nu ja atskaita spēju dzemdēt bērnus:)

Hirtella  Kāpēc gan nav jābūt? Laulība ir divjūgs, vajag, lai abi zirgi iet uz priekšu un līdzīgā virzienā! Tāpēc priecājos, ja satiekās puisis-Kurzemes saimnieks ar meiteni-Vidzemes saimnieci, nevis pirmais bojā dzimtas gēnus ar kkādu apbērnotu mikrorajona mauku-patērētāju. (((krāsota kodaļa, zirga zobi, kaķa dvēsele un ambīcijas "man pienākās, jo es eSu!" DDD

neko  Divi zirgi, pajūgā kur pietiek ar vienu viens otram tikai vien otram traucē. Ķēvi droši var siet pie ratiem lai skrien līdzi ka rezerves variants.

kvarts  Sievietei jābūt iekārojamai nevis funkcionālai...

baluba  ...šeit tādu nau :D

priima  Lietainam laikam nav vainas, no tā viedoklis nemainās. Bet, ja "nav" vietā tiek rakstīts nau, tad kāres arī nav, ir tikai ņau, ņau, ņau, "baluba´.

AivarsN  Piekrītu Hirtellai. Tāpēc jau tiek veidota ģimene,lai katrs pildītu savas funkcijas, dzīves uzdevumus,kas nu kuram labāk padodas. Mūsu tautai nav pieņemams patriarhāts,kur sieviete,vai pat vairākas,ir pilnīgā vīrieša pakļautībā. Pat ja vīrietis spēj viens pats to mamutu sagādāt,tad to pagatavot un ģimenes ligzdiņu padarīt mājīgu,var droši uzticēt sievietei. Protams,ja vien viņai piemīt šādas funkcijas.

Reds  "Pat ja vīrietis spēj viens pats to mamutu sagādāt,tad to pagatavot un ģimenes ligzdiņu padarīt mājīgu,var droši uzticēt sievietei." - mūsdienās jau tieši šis arī tiek definēts kā patriarhāts, kurā sieviete tiek paverdzināta un apspiesta.

Piparkuka  Sievietei ir jābūt mājās, ar bērniem, jāuztur pavardā siltums. Svētdien raidījumā par mātes dienu un cilvēkiem vispār ļoti skaidri un labi runāja divi mācītāji- ģimeņu tēvi, dzimtu vīrieši.
Sievietei nav jābūt funkcionālai. izņemot tik, cik - būt mātei, sievai, radīt skaistumu utt...

Piparkuka  Es arī vienmēr lieku mīnusus vai plusus! Mīnusus pie dumjiem, rupjiem vai neloģiskiem. Plusus pie loģiskiem, pareiziem, gudriem.
Ja dumji runā, nav ko brīnīties par mīnusiem.... Un ne jau nu sev tos liek- visiem citiem!

Selfconfident  Ar reproduktīvo funkciju,
Ar gādības funkciju,
Ar labu izskatu (funkcionālā pazīme, kurai pateicoties daudzas durvis atveras),
Ar multitaskinga funkciju,
Ar radošuma funkciju.
Funkcionāli nekas vairāk nav vajadzīgs, šīs funkcijas principā nosedz visu.

AivarsN  Vēl Mūzas funkcija ir ļoti vērtīga. Un ne tikai radošā darbā. Arī lai medītu to lielo mamutu,ir taču jābūt motivācijai. Cik tad pašam to naudu vajag. Bet ja mājās gaida mīlošā sieva,gribas taču viņu pārsteigt ar kādu dāvanu,vai vienkārši palutināt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu