Vai Jūs ticat tām jūsmīgajām atsauksmēm ?

Vai Jūs ticat tām jūsmīgajām atsauksmēm par šo portālu kuras sarakstītas sadaļā atsauksmes par oho ?

Stika  Portāls nav slikts, tāpēc, ka vispusīgs, bet es gan te nezinu nevienu veiksmes stāstu. Zinu 2 veiksm.gad.,kur cilvēki ir iepazinušies OP - vieni kopā jau 4 gadus, otrs pāris gndr 5g un jau precējušies.

AivarsN  Portālam tiešām nav ne vainas,bet, pagaidām man neizskaidrojamu iemeslu dēļ, šejienes publika būtiski atšķiras no tāda paša vecuma Draugu publikas. Vai tas būtu izskaidrojams tikai ar to,ka Oho publika pārsvarā tomēr ir neprecēta un arī precētie šeit ir citu iemeslu dēļ,kā Draugos? Atšķirība jūtama tieši pasaules uztverē,domāšanā,uzskatos. Protams,nav domāti visi,bet tāds kā vidējais rādītājs. Šeit man procentuāli ir stipri mazāk domubiedru. Draugos visi mani komentāri izpelnās gandrīz tikai zaļos īkšķīšus un reizēm pat ļoti daudz. Šejienes publika ir uzticīgāka sistēmai un oficiālajiem informācijas avotiem. Tātad pilnīgā to varā. Un ja nu tas arī ir iemesls attiecību neesamībai un nespējai tās izveidot? Varat saukt to tikai par sazvērestības teoriju,bet tas ir viegli pierādāms fakts,ka valdošā šķira ar izkropļotu dzīves pamatvērtību popularizēšanu un pat uzspiešanu,cenšas panākt populācijas samazināšanu. Un tas jau būtu tikai loģiski,ka tieši tie,kuri šai ideoloģijai visvairāk pakļāvušies,atrodas šeit.

Kurts69  slinkums lasīt atsauksmes, bet kāpēc gan lai tās nebūtu "Jūsmīgas"? Cilvēki dažādi, prasības un vēlmes atšķirīgas. Tas ka man garlaicīgi, nenozīmē, ka kādam vai kādai nevarētu būt aizraujoši.

LaNika  Jā, ticu. Personīgi zinu vairākus cilvēkus, kas iepazinušies ar šī portāla palīdzību.

Raivis_1977  ja nu kāds ir iepazinies, tad kāmdēļ dot kādam te mājienus, nesp.??!
Drīzāk vaimanātāji gan paliek, un par to nav ne šaubu!)
Redzu, ka arī meiteņu fotogrāfijas pa druskām nomainās.
Tad arī puišu starpā noteikti tas pats!
Katrs atrod sev tuvāko, un ne jau nu kars katram nu der un derēs!
Bet par šo personu tālejošākiem ceļiem gan vairs nav nekas tad nu zināms!
Diez vai arī kādam gribētos savu stāstu šeitan klāstīt, ja pārējie ir likušies viņiem galīgi garām!))
Kādu zāli sēsit, tādu arī pļausit! Bet daudz tādu iepazīšanās portālu arī nav!
Un ja nu ir, tad noteikti šādi paši ļautiņi var ieiet arī citā portālā, nav izslēgts.
Neiet runa vai tu pazīsti vai nē, jo tas pats arī klubus var piemeklēt ...
Mēs pavisam esam niecīgi nepilni divi miljoni iedzīvotaju! - Nav jau brīnums, ka neko nevar atrast uz sitienu!) Čtereiz būtu jāpadomā, pirms kaut ko runā! ))

Hirtella  Jā,ticu, kāpēc ne? Bet citreiz neticu, un dažreiz vispār par to nedomāju DDD:))

Chris1986  Jā, man arī gadās tādas dīvainais dienas, kad par to nedomāju

nakunakutekuteku  Man gan vispirms gribētos zināt,kas tās jūsmīgās atsauksmes raksta.Es personīgi nezinu nevienu,kas būtu izveidojis/usi sakarīgas attiecības,bet,ja gribētos izcelties vai īpašumā būtu lielības gars,varētu teikt:´Es arī zinu,vai vēl labāk,man ir".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu