Kamdēļ tiek liktas bildes ar ķermeņa fragmentiem

gertrude  un kādēļ tiek liktas bildes ar zaķīšiem, kaķīšiem un aktieriem? nav OHO tāda uzstādījuma, ka bildē jābūt redzamam profila īpašniekam un pirms tam vēl jāiziet moderatora pārbaude. tā kā visas iespējas izpausties.

neiet  Te vesela plejāde/ SPAMa aktīvistes/, kuras savās anketās salikušas zagtas skaistuļu bildes, kaut visos 6-7 profailos teikts, ka iepazīties nevēlas, tipa, esot precētas. Kad pieķēra, tad 1 taisnojās, ka šī šausmīgi populāra mākslas aprindās, tādēļ negribot zīmēties. Kaut komentāri tik rupji, ka pat pēdējais pāķu dzērājs sarktu tos lasot. Mākslas aprindu cilvēki tā nemūžam neizteiktos, pat anonīmi.

neiet  gertrude, ar kakisiem-zakisiem ir tā. Savu bildi likt kauns, bet ja vispār bez bildes, tad tikai galīgi izbadējušies anketu apskata. Arī meklētājā ir opcijas "ar foto" vai bez.
OHO ir uzstādījums, ka bildē jābūt redzamam anketas īpašniekam, tikai OHO saimnieks pieļauj pārkāpumus, jo citādi te paliktu tikai pārsimts lietotāju.
6.3. aizliegts publicēt fizisku personu datus (piemēram, fotogrāfijas, kurās redzami citi cilvēki, izņemot foto izvietotāju) bez šo personu piekrišanas.

Laimnese  Es, kā vecmēbele, astoņu gadu laikā, esmu saņēmusies un savu pēcpusi aizvilkusi uz kādiem sešiem randiņiem... pēc foto pazinu tikai vienu...
Tā kā šeit rakstītam un fotogrāfijām (foto fragmentiem) vispār neticu....par vīriešu uzrakstītajiem gadiem nerunāšu....izskatās, ka daudzi nav par sevi pārliecināti...vai arī kaunas par saviem gadiem....

MazaisMopsis  vīrieši liek 10 gadus vecas bildes un vecumu māna.
Būtībā katrs liek ko grib un rada tādu tēlu kādu vēlas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu