Intresantas attiecības starp diviem cilvēkiem...

Man pazīstams pāris, kas iepazinušies šeit pirms kādiem gadiem 5, bet kopā nedzīvo. Viņam savs dzīvoklis, viņa pie vīra mātes (vīrs miris, ir 2 bērni). Dāma palikusi stāvoklī, bet puisim par to paziņojusi 5 mēnesī . Puisis grib dzīvot kopā un veidot ģimeni, bet dāma pateikusi nē, ka viss lai paliekot pa vecam. Sēdējām brīvdienās krodziņā un šis man jautā, ko nu šim darīt? Jā un vēl, viņiem ir ievērojama gadu starpība- 15 gadi> Ko šādā gadijumā ieteikt?

ne_meklejumos  Ieteikt var tikai vienu, nebāzt degunu citu attiecībās, paši vien nonākuši pie šī iznākuma. Nez vai bērna piedzimšana ko mainīs, ja piecu gadu perioda bijis par īsu lai sāktu kopdzīvi. Cilvēks var būt gana labs, īsām tikšanās reizēm, bet kopdzīvei nevēlams. Nesapas un viss.

ketija64  Strādāt un maksāt uzturlīdzekļus labprātīgi

SpoguliitisTM  Tas, ka nedziivo kopaa, pastaaviigi, bet tikai pavada briivo laiku, ir diezgan izplatiits variants. Un daudziem pienjemams. Arii es tajaa saskatu daudz vairaak plusu nekaa miinusu.
Bet par konkreeto gadijumu - vinju pashu lieta. Nav mazi beerni.

burleska  Ja jau 5 gadus nevajadzēja kopā dzīvot, tad tagad pēkšņi kaut ko pārkārtot- nu nezinu, diez vai sievietei radīsies iespaids tā uz sitienu, ka tagad viņa ar viņas bērniem vīrietim vairāk interesē kā līdz šim. Jā, viņa bērns ir iemesls vīrietim domāt citā virzienā, bet sieviete varbūt izvērtē, balstoties uz iepriekšējo pieredzi, ka tāpat nekas labs nav gaidāms. Un vispār- vērtēt citu attiecības no malas- diezgan nesaprātīgi, katra puse redz savu, un uzsvars katrai pusei ir uz savām lietām. Iedodiet man parunāt ar to sievieti, un es pateikšu, ko darīt vīrietim :)

Felde  Skats no malas. Ja butu velesanas dzivot kopa,to jau butu izdarijusi.Ssaja situaija vismulsinosakais ir-(tulit sievietes mani noknaabaas...) jautajums par uzturlidzekliem! Ja sieviete tos pieprasiis-tad kartejais virietis,kurs bernu nav planojis,uzzina 5ja menesii,kopdziives nav,bet maksat dabus! Tas ir absurds!!! Jaa,zinu,atbildigi ir divi,bet sievietes medz but nelietigas....velas sev bernu,nejautajot vai virietis ari to velas,tad nu zzelojas,kadi viriesi neliesi! Berns jadzemde tikai tad,ja virietis to luudz un velas! Te nav runa par ggimenem,kuras izjukusas kadu iemeslu pec,bet gan par attiecibam,pat kopdziivi,kuras nav registretas,un berna esamiba nav planota! Vainu vienojaties,kurs izsargajas-atbild par to,vai katrs par sevi,bet nevar otru nolikt fakta prieksa,un velak terorizet! Man labi pazistamam radu puisim taa sanaca,draudzejas ar meiteni,kura vinam bija iestastijusi kautkadu mistisku diagnozi,un apgalvoja,ka vinai nevarot but berni....Jauns un dumjss... un tagad maksa alimentus,bet taa ssvilpaste sagadaja vel diivus bernus,katru no cita..
15.56 protams,ka pardzivos,kaada velna pec jabut bernam,kurs jau saakuma tiek apdalits! Ja virieti negrib-tad kam beerns? Ja tik loti veelas.lai audzina viena.... Te,manuprat,likumdosanaa ir robs.... virietim ir jabut teiksanai-but vai nebut kopigam bernam!
Ssis neattiecas uz gadijuma sakariem! -tajos smadzenes reti pielieto!

meenesgaisma  Un ja viņa nevēlas kopdzīvi un uztver viņu kā brīvā laika izklaidi? Bērns netīšām gadījās un dēļ tā netaisās, ko mainīt.
Ja viņa nedomā ,kad viņš būs labs tēvs, vai ir būs piemērots kopdzīvei..

MazaisMopsis  jāatzīst , ka hirtellai ir ass prāts . es jau kaut kur pusceļā tajos radurakstos apmaldījos. ;)))

Chris1986  vispār ir kkā tā - jo ilgāk, es dzīvoju pasaulē, jo mazāk nākas sastapt tadus pilnīgi pie pilna prāta esošus cilvēkus. Tagad nu visa pasaule sadosies rokās un mēģinās uzminēt, ko īsti ar savu klusēšanu domā topošā māmiņa! :D

HOUSE  Hirtella izņēma man vārdus no mutes! :))) Un ja tā pavisam godīgi, man pilnīgi vienaldzīgas viņu problēmas un tas, kurš kuru un kur paņēmis!

Drole  "hirtellai ir ass prāts" (C)

vai tas attiecas uz paareejiem 28 cinnijas nikiem? :D:D

edding  Kas mums ir DRole?

TrueBlue  Turpina dzīvot kā līdz šim , tikai pa vidu papildus atbildība, lai brauc pa vakariem vannot bèrnu un prom uz savu māju:D

medusbite3  15:18 )))))))))))))))pārsmējos,
Ja pēc 5 gadiem vīrietis nav kļuvis par tēvu un draugu 2 sievietes bērniem, kā gan viņš iedomājas veidot tagad ģimeni?? Pēkšņi grib (patiesībā negrib) būt daudzbērnu tēva lomā??

Piparkuka  Nu teiksim tā- pirmkārt viņš ir tēvs un kā tādam viņam jābut ierakstītam bērna dzimšanas apliecībā. Otrkārt- būtu jāprec šī sieviete, lai ir tēvs, māte, utt.
Par dzīvošanu- pieļauju pat, ka var dzīvot atsevišķi. Nekas traks nav. Ja visi tiekas un turpina ģimeniskas attiecības.
Citādi sanāk, ka sieviete vīrieti izmantoja, lai dabūtu bērnu.
Nu....ir varianti 1) vai nu viņa viņu nemīl, 2) vai nu viņai ir kauns, nu kaut kāda iemesla pēc 3) varbūt bailes, jo vecumu starpība utt.

Jā, man rādās reāli 2 varianti- vai nu viņa viņu nemīl vai nu ir bailes (ka izjuks) vai abi kopā. Un, ja mīl un ir bailes- tad tikai vīrietis var pierādīt, ka ir stiprs, nopietns un jālūdz percēties!!:)

Piparkuka  P.S. Jā- kāpēc viņi jau visi viens otru nepazīst šo 5 gadu laikā?! PAT, ja dzīvo atsevišķi. Jocīgi. Parasti jau, ja abi ir nopietni un siss ok, sapazīstina bŗnus/vecākus gluži nejauši- pēc pāris dienām/mēnešiem/gadiem.

medusbite3  .....11:51.cc.vīrieti izmantoja, lai dabūtu bērnu.))))))Viņai jau ir divi bērni un labas attiec. ar vīramāti (kuras iespējams vairs nebūs labas)))))

Hirtella  hah, dzīvē ir daudz paralēļu ar teātri, galvenā no kurām-ir galvenais sižets, galvenās lomas tēlotāji, un ir backgrounds-dekorācijas-dabasskati, statisti. Tad lūk, gan dzīvē, gan teātrī galvenais ir nepārspīlēt statistu lomu sižeta ritējumā. focus on signal over noise. es domās absolūti atbalstu izdomāto stāsta varoni, ja viņš izlems atsveicināties no mātes-varones-bet tad tam jābūt viņa paša lēmumam. Kā arī pilnīgi atbalstu viņu, ja viņš izlems līmēt kopā ģimeni-bet tam atkal jābūt viņa paša iekšējam dzinulim. Kad beidzot sapratīsim, ka apkārtējiem esam labi tad, ja rīkojamies izdevīgi viņiem, koē? DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu