Kādas ir prioritātes ?

Izvēloties otru ģimenes veidošanai t.i. ticot , cerot , ka kopā dzīvosiet visu dzīvi. Kādi ir Jūsu izvēles kritēriji ? Kas ir svarīgākais ?

Liepa53  Tikai sajūtu līmenī var saprast ir vai nav. Balss, smarža, rokas pieskāriens. Ja kas kaitināt, nekas arī nebūs.

Klarine  Sievietes pieredze, kura nodzīvoja ar kopā ar vīru 30 gadus. Kā agrāk- līdz nāve mūs šķirs un lai manam vīram vieglas smiltis.
Par izvēles kritērijiem- tad, kad esi laulībā nodzīvojis ilgāku laiku , saproti, ka tiem nav īpaši lielas nozīmes tavā ikdienas dzīvē. Akcenti nobīdās , cilvēki mainās - tie pieaug, zaudē pirmatnējo spožumu, mainās lietu izkārtojums. Par galveno kļūst uzticība un paļaušanās vienam uz otru, jo mēdz būt gan baltas , gan ļoti melnas dienas.
Pat tagad, kad ir pagājis laiks un esmu apradusi ar notikušo, nespēju aizbraukt no Latvijas, lai visu sāktu otrreiz.

SaulLi  Lai kopā ir labi(pārsvarā, jo tikai labi nemēdz būt).
Lai ir garā viegli.
Lai rūpētos viens par otru, no sirds, ne piespiedu kārtā, jo tā vajag, tā pieņemts.
Lai sirds vilktu pie otra visu laiku-tas galvenais.
Pārējais viss ir pastarpināti.

mezmalis  Galvenais kritērijs ,lai ir smadzenes un apdāvināta ar spēju domāt , diemžēl internetā tādu ir ļoti maz - pārsvarā princeses ar zāģu skaidām sastopamas ,kas tic visādām iedomātām pasakām un ar galvu nedraudzējas...
Ārieni var piepucēt ,bet ja iekšā izpuvis - to nav iespējams mainīt.

Ir jābūt normālai ,lai vispār gribētos tādai tuvoties , ja neprot uzvesties - tad no tādas jāmūk ko kājas nes ,jo nekas labs nav gaidāms no govs ,kas no ķēdes norāvusies odu pilnā saulrietā!

Gandrīz aizmirsu , lai veidotu ilgtspējīgas attiecības ,jāpārliecinās ,ka izredzētajai pūralādē nav sakrāmēti zāģi! Es to pavisam nopietni... pretējā gadījumā nevajag brīnīties ,kādēļ vīrieši nedzīvo ilgi , viņiem lieku stresu nevajag , jau tā pietiekami daudz!

Ps. Redzot cik bezatbildīgi mūsdienās ir cilvēki , tad obligāti jāpieprasa STS tests , jo aiz skaistās ārienes var slēpties daudz daudz pārsteigumu...
Negribētos uztaisīt bērnu un tad secināt ,kas par vieglprātīgu mātīti!

Šoreiz iztikšu bez jokiem par sievasmātēm!

preilene  Nezinu gan, vai cilvēks otru izvēlas tieši ģimenes veidošanai. Manuprāt, kopīga ģimene ir kā jauns pakāpiens noturīgās attiecībās. Man noteicošais, lai būtu kopā ar kādu, ir attiecību vieglums. Ir abiem jāgrib būt kopā un visam jānotiek viegli. Bez spiešanas stūrī, lūgšanās, draudēšanas.

ne_meklejumos  Kāpēc jaunībā iekrita sirdī mans dzīvesdraugs? Nav atbildes uz šo jautājumu, kāpēc tieši mums izdevās satikties, samīlētie, izveidot ģimeni un nodzīvot līdz nāve mūs šķirs. Nē, es neesmu sievietes ideāls un viņš tāds nebija, bet viens otrā nesaskatījām tos trūkumus, kas citos spēlēja uz nerviem. Svarīgākais attiecībās ir intīmā tuvība, kopīgi mērķi, ikdienišķa izrunāšanās un vienojoši hobiji.
Patreiz, manos 50+, laikam svarīgākais ir kopīgi hobiji, intereses un neierobežota brīvība.

MazaisMopsis  Redzot cik bezatbildīgi mūsdienās ir cilvēki , tad obligāti jāpieprasa STS tests ...
mezmali tu to par sevi !
spraudiena meklētājs...

riebekle  Nezinu pareizos ieteikumus, man tā bija mīlestība un pēc tam kopā nodraudzētie 2 gadi.
Bet tikko man atmiņā atausa kāds reālas dzīves stāsts, kad viena meitene bija iemīlējusies divos lieliskos vīriešos un nespēja izvēlēties, kuru no viņiem ņemt par sievu. Galu galā viņa izvēlējās to, ar kuru būtu skaistāki bērni. Tiesa, es nezinu, kā tas stāsts beidzās un cik skaisti bija abu bērni. :D

Felde  ...cik viss butu vienkarsi,ja ieraugot cilveku varetu taa-iemilies manii.iemilies manii..un taa ari notiktu...bet taa tak nav! Un otradi,gadas,ka gadiem kaads staiga pakal-es tevis del uz visu esmu gatavs,es gribu tikai tevi.. Un nespej pienemt so cilveku! Katram ssie kriteriji atskirigi,bet-visvairak,manuprat,trauce pieredze,citam taa ir slikta,un vins baidas kapt velreiz uz graabekla.. Man taa ir tik pozitiiva.laba.ka bail no negatiivas pieredzes,no neizdosanaas... :) itkaa zzel izniekot laiku,ja skaidri redzu-nebuus.... bet laika pietiekami,varetu ari paniekoties,bet... :) Iznakums tad vienads-brivi cilveki,skkietami viss kartiba,un tomer-gribas tak kadu blakus,gribas miilumu,sapratni,atbalstu.... pat kopigi pakluset. Eh...buutu jauniibas dullums,pieredzes truukums-varetu uz visu skatities vieglak.. :)

burleska  X faktors :) Jebkuri loģikas apsvērumi vismaz manā gadījumā vienmēr ir izgāzušies :)

ne_meklejumos  Ja, pusmūžā, sāk attiecības krāmēt pa plauktiņiem, mērīt un svērt, tad tālāk no grēka. Vai nu jāmetas avantūrā, tad redzēs kas no tā sanāk, vai jātusē vienai pa dzīvi tālāk, kamēr kāds uzķers uz āķa. Ko tur vairs daudz sapņot par atlikušo dzīves posmu kopā, to nevar ne izrēķināt, ne paredzēt. Jādzīvo šo mirkli, jājūtas labi un nav ko par nākotni plānot.

Garoznieks  Pamatā, lai ir skats vienā virzienā, kopsoļi vienā tempā, un sirdis viena otrai blakus un uz vienas nots.

Vaukskis  ...Lai ir uzticams cilvēks, bet vispār tik tālu vēl nav gadījies nonākt, ka tas būtu aktuāli !

sauljuks  Nemēģināt būt kaut kam priekš otra, bet vienkārši būt pašai par sevi. Pārējais pats saliksies pa vietām un savs cilvēks kaut kad noteikti atradīsies! :)

Hirtella  tai, kas sevi liela par "sauljuks" tad dari tā, zoss!:)))

Hirtella  un družkas savas bomzīgās aizvāc no maniem draugu draugiem, kad amn apniks, norausieties visas.

MazaisMopsis  Man svarīgākais ir vīrieša raksturs . Pie jebkura skaistuma kopā dzīvojot pierod. Raksturs ir tas kas nosaka cik laimīgas būs attiecības.
Izvēlēties vīrieti dēļ viņa skaistās ārienes ir neprāts .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu