Vīrietis ar bērnu - Nav svarīgi kura bērnu piedzemdēja, svarīga ir tā kura to izaudzināja

Kāds jūsu viediklis, par vīrieti kurš audzina bērnu viens,
Ja tu viņu mīli tu taču pieņemsi viņa bērnu kā savu un palīdzēsi viņu izaudzēt.

Bērna mamma kaut kur ir, var gadīties ka pat maksā alimentus. Pa retam uzradīsies.

Jautājums vairāk sievietēm, nav taču svarīgi kura to bērnu piedzemdēja, svarīga tā kura palīdz viņu izaudzināt un rūpējās par bērnu.

Tā pat kā vīriešiem sievietes saka, nav svarīgi kurš uztaisīja bērnu īstais tas kurš palīdzēja izaudzināt.

Tāpēc jautājums sievietēm, vai tu ņemtu vīrieti vientuļo tēvu ar bērnu kurš to audzina.

Selfconfident  Bērni ir dažāda lieluma, dažādi audzināti un ar dažādiem gēniem. All that matters. Bet vīrieša attiecību ar savu bērnu pavērošana var lieliski noderēt viņa kā ilgstoša dzīves partnera novērtēšanā.

Luusila  Par pamātēm stāsta tautas pasakās, bet par patēviem lasa tiesu spriedumos...

meenesgaisma  Es neietu audzināt svešu bērnu. Manuprāt, ja ir vientuļais tēvs, tad ,tāpat viņam pašam jāuzņemās lielākā atbildība, audzināšanas daļa uz saviem pleciem neviss jāmeklē kāda ,kura audzinās un viņš, tikai šad tad ar bērnu uzspēlēs kādu spēlīti.

kruela  Selfconfident - vot šitam piekrītu pilnībā, tas ir pat ļoti noderīgi....

preilene  Protams. Ja vīrietis svarīgs, svarīgi būtu arī viņa bērni. Rūpētos, audzinātu.

lauvina13  Baigi gudrās visas runātājas,pamēģiniet to izdarīt....!

Letija  It kā jau vajadzētu teikt, ka jā, bet es nedomāju, ka jaunībā būtu gribējusi vīrieti ar bērnu.
Tad bija vēlme veidot īstu ģimeni - savu ģimeni.
Tā, lai ir kopīgie bērni un nekādas citas attiecības ar vēl "trešajām" personām (bērna māti, es domāju).
Taču apstākļi jau mēdz būt dažādi un, ja ir mīlestība....viss kaut kas ir iespējams.

Postremo  To darot, ir jaarreekkinaas, ka gan jau beerns...iebaaziis acis to, ko negibaas dzirdeet, bet taisniiba vienbuus siikajam. Un buus jaamaak iziet no situaacijas. Taadi kompromisi buus lloti daudz, un nekatrs/katra to varees sabalanseet.

MazaisMopsis  tas ir upuris no sievietes puses. sievietes pieradušas auklēties ar vīriešiem, un gatavas uz jebko lai vecis blakus.
sieviete var tēlot , ka viss o.k. BET atklāti neviens nevēlas svešus bērnus kuri ir komplektā ar savām mātēm. Kuras mazo izmanto kā instrumentu lai bojātu bijušā jaunās attiecības. Romantika un cēlums lai paliek romantiskiem kīnō. Dzīve ir dzīve un realitāte tādās ģimenēs reti ir rožaina.

MazaisMopsis  + tu izvēlies būt kopā ne tikai ar vīrieti, bet arī ar viņa bijušo sievu kura vienmēr būs klātesoša saistībā ar bērnu. Zvanīsies jebkurā laikā, ieradīsies jūsu dzīvoklī lai apraudzītu slimo bērnu.tad kad viņai tas būs ērti.
Man liekas , ka daudzas sievietes par to neaizdomājas izvēloties vīrieti ar mazu bērnu kurš dzīvo pie viņa.

Piparkuka  Jā. Vispirms autoram ir jāizdomā, kā viņš dzīvo. Un vai Tiešàm Tikai Viens audzina bērnu. Ja tā ir, nebūs it ne kādu problēmu. Ja uzplauks mīlestība starp viņu un sievieti... No iepriekš rakstītā ļoti skaidri var saprast, par ko jāpadomā un jāizvērtē esošā situācija.

antikrize  Es protams, nemaz nebūtu bijusi sajūsmā, ja mana meita savos 20+ būtu apprecējusies ar šķirteni, kuram ir bērns/i. Tā mīlestība tur ātri pazustu, kad vīrieša pagātne būtu klāt ikdienā. Esiet reāli. Kurš savai meitai tādu mūžu gribētu.
Kad jau pusmūžā un bērni lieli, tad nav problēmu.

Letija  Es te saklausu kaut kādu egoismu no jautātāja puses - lai palīdz, palīdz, palīdz.
Tātad - primāri vajadzētu sievieti viņa bērna audzināšanai.
Un, ja sieviete viņu ļoti mīl (nu, to bērna tēvu), tad viņai kā pienākums ir audzināt bērnu.

Viss bērna audzināšanas process tomēr jāuzņemas tēvam , ko viņam nebūs neiespējami izdarīt, ja blakus ir mīļotā sieviete.

Apmēram tā, nevis uzstādījums jau pašā sākumā ir palīdzēšana!

MazaisMopsis  Pasen atpakaļ te bija viens vīrietis ap 45 viņam 2 -vi mazi bērni. Katrs no citas sievietes !!! abi dzīvo pie viņa. Viņa uzstādījums , ka sievietei kura būs ar viņu savu bērnu nevar būt !
neticu , ka ir sievietes kuras labprātīgi savu mazuli atdod tēvam audzināšanā. Bērnam vajag māti ! Īpaši mazajiem 2 gadi un vairāk.
Domāju ka viņš ar tiesas palīdzību tos abus bērnus mātēm atņēmis.

Geisha  Ir vīrieši kuru dēļ sieviete ies caur uguni un ūdeni, bet cita dēļ nekustinās ne mazo pirkstiņu. Un te neiet runa par kaut kādu biezo naudas maku, bet cilvēku kā tādu. Naudu var nopelnīt, bet laimi nevar nopirkt.
Svarīgi ir KĀDS ir tas vīrietis. Ja vīrietis ir vērtība tad bērns netraucēs veidot attiecības.

ketija64  Kas vientuļam vīrietim par problemu ,ka nevar pats savu bērnu audzināt??

lapukoks  Ar vēsu prātu jau var spriest un diskutēt - kā būtu ja būtu, it īpaši neklātienē. Lieta jau tāda, ka ir mātes instinkts, tēva instinkts un to ar prātu ne vienmēr ar prātu var kontrolēt. No turienes arī visas pamāšu - patēvu problēmas resp. - instinkts ne vienmēr atļauj pieņemt cita bērnu kā savu!

Hirtella  Saskaņā ar mītu Trojas karu uzsāka grieķi, kad Trojas valdnieka Priāma dēls Parīds nolaupīja Spartas valdnieka Menelāja skaisto sievu Helēnu. Menelāja brālis Mikēnu valdnieks Agamemnons sapulcēja ahaju (grieķu) karaspēku, devās karagājienā uz Troju un aplenca to. Grieķu aplenkums ilga desmit gadus. Visbeidzot grieķiem izdevās ieņemt pilsētu ar viltu: Odisejs ieteica grieķiem izgatavot lielu koka zirgu (mīts par Trojas zirgu), kurā paslēptos grieķu karavīri. Trojieši ieveda zirgu pilsētā, no tā naktī izkāpa grieķu karavīri un atvēra vārtus savam karaspēkam. Grieķu karaspēks nopostīja Troju, nogalinot lielāko daļu tās iedzīvotājus. Taču arī paši grieķi ilgajā karā bija zaudējuši lielu daļu karaspēka.

Hirtella  offtopic-dažreiz sievietes mēdz pārspīlēt savu lomu vīrieša dzīvē, un pārspīlēšanas izteiktība korelē nevis ar viņas objektīvajām kvalitātēm, bet nekaunības pakāpi. Bērna dzemdēšana nav tas pats, kas 1. vieta daiļslidošanā pasaulē Ziemas Olimpiskajās spēlēs. Kāpēc? Jo to var un būtu arī varējusi izdarīt jebkura fertila sieviete, ne tikai tā nekauņa ar pieticīgajiem govju meitas gēniem, kas gluži nejauši (?) pirmā gadījās ceļā un izteica vislabāko finansiālo piedāvājumu. Un iekakāja savu sūdu mušas olu zilo asiņu biķerī. Jūs vispār kādreiz esat padomājuši, cik skaista cilvēce būtu, ja skaistie to darītu tikai savā starpā?
Par tēmu-mūsdienu Eiropā sievietēm ir tāda iespēja izģērbt bijušo vīru pliku finansiālā nozīmē, tāpēc ir visai gudri bērnu paturēt pašam vīram un atrast gādīgu guvernanti, kas atbrīvo sīča talantus un kam sagādā prieku viņu pucēt, nevis tikai pašai sevi pārkrāsot reizi trijās dienās kā hameleonam(
ko bijusī? Jāuzkar kaklā kādam ļimonāram, lai neskumst.

atis777  Kā saka: "Nevis tu mūs paņēmi, bet mēs tevi ielaidām savā pasaulē".
Nav ko galvu lauzt - ņems, neņems.
Viens plus jau vecim, ka viņam ir bērns/i. Par ko rūpēties, kurus audzināt.
Drīzāk par to vajadzētu uztraukties tiem, kam nav bērnu, lai vecumdienās nebūtu ar 40 kaķiem jādzīvo...
Ja sievietei pāri 40, nav bērnu, un nevēlas citus pieņemt, lai viņai veicas, jo pulkstens tikšķ tik-tak, tik-tak.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu