Sarkanie īkšķīši.

Tēmā Sapņu pilis Buraleska 9;49 ierakstīja brīnišķīgu komentu par āboliem. Necitēšu izlasiet paši. Brīnišķīgi būtu, ja pie sarkana īkšķīša būtu arī iespēja ielikt komentu kas īsti nepatīk ar autora niku. Piemēram PA tēma no Rīgas uz Siguldu var aizbraukt ar vilcienu un tad ir 15 sarkanie īkšķi. Tad paskaidrojiet, ka var braukt arī ar busu, velo, auto vai iet kājām. Citādi sanāk ka mēs kā mazi bērni protam tikai apsaukāties un aiz stūra mēli rādīt, taču bail izteikt savu viedokli . Es esmu par atklātību.

Tessa  govi bi jums. vai divas.

uzplanaledus  Vajadzētu publiskot, noteikti. Piem., draugiem.lv uzspiežot var redzēt, kas par un kas pret. Bet te dažas reizes pamēģināju, neko neredzēju, bet mani īkšķīši palika. Varbūt citi arī tā mēģina, lai uzzinātu, kas tas tāds, kam komentārs nepatika, un tad nu parādās milzums daudz sarkanu īkšķīšu :D

Asenizators  Ko lai citu daru? Esmu lempīgs, lēnprātīgs un nepadevies sejā.

riebekle  Mani uzjautrina tie masveida sarkanie īkšķi pie maniem komentiem vai ierakstiem. Tas nozīmē, ka kāds man ļoti cītīgi seko un mani ļoti lasa. Savā ziņā jūtos īpaša šo cilvēku acīs. :D
bet ja godīgi, man vienalga, cik un kādi īkšķi ir. reizēm kāds uz to norāda, ka man daudz samīnusots, bet man tas netraucē un manas domas arī tas nemaina.

fargo  sarkanos nelieku nevienam, zaļos dažreiz.

var novērot to, ka daudzi sakanie tiek kabināti attieksmes pret komentētaju dēļ, nevis tik daudz kā dēļ satura.

bet pietiekami daudz cilvēku vēlēšanās balso arī tāpat. vai aiz ieriebšanas.

burleska  Geisha, paldies par mana komentāra novērtējumu :) Par īkšķīšiem pat neizteikšos. Redzu, ka doma par to, ka izsakiet, lūdzu, domas, ir ieguvusi citu pagriezienu "publiskojiet licējus un pakariet" :D Kaut gan stāsts nepavisam nebija par to :)

MazaisMopsis  esmu ievērojusi ,ka tieši sakarīgiem, gudriem komentāriem par attiecību tēmu ir visvairāk sarkano īkšķu. Pieļauju ka tos liek te esošie atsaldētie vīrieši m-kas. kuri tālāk par ģenitālijām nav attīstījušies tāpēc tiem nav saprotams un riebjas viss normālais . Tie ir tie kuriem p...is galvas vietā ar to arī domā.

Piparkuka  Izsaka attieksmi pret izteikto! Nevis personu.

av2  Parasti es komentaarus nelasu gandriiz nemaz, uzrakstu tikai, ko domaaju par teemu, tas viss. , bet ja izlasu ko, kam piekriitu, ielieku zallo kaadu. Reizeem gan iekriit aciis kaads komentaars, kam salikti daudz, daudz sarkanie. Tad izlasu, un padomaaju, kaapeec, un ir bijis, ka ielieku zallo. Katram viedoklim ir arii otra puse, ko reti kurss ir speejigs ieraudzit.Cilveeki netiek paari tam..."es....es...es."
Veel ir te taada...masu psihoze reizeem. Uzeedaadaas kaads grupeejums , kaadam utt. Pa lielam, jautri gan :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu