Kas vinji ir vecās mēbeles?

Man te radaas paardomu briidis.kaapeec cilveeki te seezh gadiem? Vai labpraatiigi? Varbut apstaaklu spiesti? Nu viirieshus varu saprast..daudzi medii sex..ir sievietes kuras medii mezaparka kontingenu..bet ir liela dalja kuri tik lamaajas.veerpj intrigas..vaardu sakot virtualizeejushies liidz nemanjai.man praataa naak viens apstaaklis..varbuut tie ir muusu latvijas neredzamie invalidi? Taadu ir daudz..mees vinjus neredzam jo daudzi iesprostoti dziivoklos..jo infrastruktuura neljauj tikt laukaa..varbuut taas ir taas vecmeebeles?kuras te lamaajas virtuaali sexo.vaardu sakot te eed dzer un uz tuoleti iet?

av2  Kas? Tie kas te nemeklee sex, tikai izklaideejas palasot, pakomenteejos, pasmejoties.Kaadreiz arii ko tiessam veertiigu izlasot.

rokons  22:36 diezgan precīzi.
Ja te kāds ir, viņa(i)m ir vēlme te būt, un ja tiek ievēroti šejienes noteikumi, viss ir pilnīgā kārtībā :)

VECA_PIEPE  "varbuut tie ir muusu latvijas neredzamie invalidi? Taadu ir daudz..." (c)

Tu vispār filtrē to, ko raksti un to savu šīberi, kas regulāri aizkrīt smadzenei priekšā, esi spējīgs kontrolēt?
Uz pilnu rubli šitais nevelk!

siikaa16  Reizēm tās vecās mēbeles ir ļoti mīļas. Pamēģiniet kādam izņemt izsēdētu krēslu no dibena apakšas. Sacels tādu traci, ka kaimiņu mājā dzirdēs.

AivarsN  Es te arī esmu jau kādus padsmit gadus. Sākumā bija mērķis iepazīties un arī iepazinos. Tagad gan te interese palikusi tikai par PA. Pēdējā laikā admiņi vairs nereaģē uz maniem komentāriem kā agrāk,noņemot no trases par katru sīkumu,kas tikai drusku ne tā. Vai nu pensionējušies un jaunie nav tik bargi,vai arī jau esmu izpelnījies vecmēbeles neaizskaramības statusu. Bet,tfu,tfu,tfu! Ka tik kaut kas nenotiek! Ir interesanti apspriest dažādas tēmas,pacīnīties par savu viedokli. Jo strīdos taču dzimst patiesība. Un kurš gan negrib to uzzināt, lai cik skarba un nepatīkama tā arī nebūtu.

PatiesibasKalns  Es jūtos kā seksīga vecmēbele.
Šeit esmu pavadījis sanāk gandrīz pusi dzīves.
Sāku ap 16 (zem cita profila) un nu jau 30.
Seksa vairāk nekā vajag.

PatiesibasKalns  Jā es pišu lietotājus jau gandrīz 15 gadus un nekaunos par to. Man patīk jūs pist.
Jūs man esat palikuši gandrīz vai mīļi. Tikai tā lapsa viņas bikšelēs es laikam neiekļūšu nekad. Kucīte.

korneelija1958  Es cilvēks no sirds uzrakstīju savas domas ,bet laikam ķīniešu valodas piekritēji salika tik daudz sarkanos īkšķīšus.Ko padarīsi ja man tā valoda nu galīgi nav saprotama.Ja nu būs kādreiz laiks un varēšu iemācīties to ķeburu valodu -kas zina varbūt iepatiksies.Tagad vairāk patīk dzimtā valoda.Teikšu godīgi man te patīk!

Geisha  Un kas būtu Oho bez vecmēbelēm? Nekas. Pliks nekas. Iepazīties var arī citos saitos. Kaut gan arī tur ir mūsējie. Pat ārzemju iepazīšanos portālos.
Un starp citu OHo kodols jeb vecmēbeles ir ļoti patīkami personāži. Katrs ar savu pipariņu, bet kopumā mīlīgi un sirsnīgi (pat rūdītie rūgumpodi).

Selfconfident  Es atkal nesaprotu, kas motivē tik daudzpusīgas personības, kas neizprot elementāru pareizrakstību, arvien no jauna sacerēt jau sen apzelētas tēmas? Tak ieskaties PA arhīvā, pilns ar runām par vecmēbelēm, vcp utt.
Par tiem invalīdiem - tas liecina par autora invaliditāti galvas sakarā.

Sanija013  Oho ir nezūdoša vērtība!! Un, vai kāds var iedomāties savu dzīvi/dienu bez Oho? Domāju, ka nē!!

Raivis_1977  Bet ja nu ar šiem argumentiem kādam aiztaisīs vēl durvis. Tad viņš arī vairs nenāks iekšā pa šīm durvīm ...

rupers  Viena daļa sievietes te ir lai nevis iepazītos ,bet lai čakarētu prātu vīriešiem ..

Skumjudruva1950  Vecmēbelītes ir ļoti jaukas,bez viņām nebūtu tik interesanti.😀

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu