Vai jūs piekrītiet uzskatam? Nr.2

Vai jūs piekrītiet uzskatam, ka vīrietis, kas ikdienā sporto, nekad nebūs kopā ar sievieti, kas pēdējo reizi sportojusi vidusskolas fizkultūras stundā, un tad vnk piespiedu kārtā?

Rouzita  Arī ar dārza darbiem vīrietis var uztaisīt ļoooti veiksmīgu biznesu. Vajag tik rakt :D

Dvinsky  Vot pār dārza darbiem autoram gan piekrītu. Bizness - tā ir viena lieta, bet ja dārzā jāvergo papildus maizes darbam, tad NU I NAH!

preilene  :D Bet dārzs jau ir tāds hobijs, ja, protams, nav iztikas avots. Un katrs pats nodarbojas ar savu hobiju, nevienam neuzspiež.
Tas pats ar maksķerēšanu - ja vīrietim hobijs ir makšķerēšana, tad nav otrs jāspiež braukt līdzi uz copi, tīrīt un gatavot tās zivis.

Es nesaprotu - kur jūs atrodat tos cilvēkus, kuri otram visu laiku kaut ko uzspiež. Varbūt pašiem jāpamaina meklēšanas kritēriji vai jāmeklē citā vietā ;).

Araabs  Un ja nu dārzs ir vīrieša hobijs un babuli liek pie ravēšanas pat ar sankcijām(finansu}?

herera  vai tika pateikts, ka sieviete automātiski ir resna,ja nesporto? zinu daudz slaidu sieviešu, kas nesporto. sievietei var būt citi hobiji, kaut vai puķu audzēšana. kamēr vecis sporto

neko  vai tika pateikts, ka sieviete automātiski ir resna,ja nesporto?
---
Nē, tas netika teikts. Iespējams viņa pat ir distrofiķe, ne par to tēma.

nazis  Slimajiem nodarboties ar sportu ir kaitīgi. Veselajiem nav vajadzības.

ieva03  Katram savs,kam patīk sportot,tas ,lai sporto,kam patīk dziedāt,tas ,lai dzied. Torpēdiņš,man šķiet atradis nesportisku draudzenīti,un nu tagad ir dilemma,kā nu būt?????

Paula6  Šādam jautājuma formulējumam gan nepiekritīšu un vispār...ko nozīmē "ikdienā sporto?" Nopietni sportot saprotu trenēties kādā sporta veidā, piedalīties sacensībās u.tt. bet ikdienā tā var būt sistemātiska un nopietna rīta vingrošana, sporta zāles apmeklēšana, velobraukšana, airēšana, nūjošana, skriešana, ceļošana u.tt. kas ir aktīvs dzīvesveids, lai uzturētu sevi labā fiziskā formā, lai labi justos un būtu ar sevi apmierināts. Protams, būtu patīkami, ja arī otrs blakus ar kaut ko no tā visa nodarbotos, tad labāk viens otru saprot, ir par ko runāt, iet un darīt, arī citās jautājumos tad sakrīt intereses. Dzīvē dažādi var būt...esmu daudzmaz aktīva dzīvesveida piekritēja.

Skarlete  Vai autors runā par e-sportu??! Ko ar tādu dīkdieni vispār var kopīgu atrast...:))

nakunakutekuteku  Un es domāju-kāpēc man viens pēc otra trāpās nūjoties kārie-izrādās tas ir sportiski un kā jau zināms pretpoli pievelkas.

nakunakutekuteku  chris 1986 un citiem,kas nav dzirdējuši latgaliešu anekdotes-tiem šo vārdu spēli nesaprast.

mezmalis  Lai aizskrietu līdz ledusskapim - tā arī ir sportošana.
Parasti tas verķis atrodas citā telpā , tā kā kārtīgs orientēšanās sports , dažreiz var sajaukt ar citu telpu!

kreizi  A man bija pieredze! Iepazinos ar fitnesa treneri :D nopietni! Un esmu nevisai slaida. Bet no viņa puses nebija,pat piedāvājuma,privātiem treniņiem :D Jauki pavadījām laiku. Nekas nopietnāks nesanāca,jo nevēlējos pārvākties uz mazpilsētu.

uzplanaledus  Vai ceļošana arī skaitās sports? Domāju, ka skaitās. Ja viens skrien maratonu, bet otrs grib ceļot, tad arī kopā nebūs.

uzplanaledus  Kas daudz kustās, tas ilgi dzīvo.(c)

Zaķis lec visu laiku, bet dzīvo 10 gadus, bruņurupucis lēni velkas, bet dzīvo ilgi, ilgi...varbūt nevajag pārtērēt enerģiju?

baluba  .... tieši tā, enerģija jāpatur sevī, nevis citiem un apkārtējai videi jādāļā ....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu