Vai riteņbraukšana ir intīms process?

Zināms jau, ka visas sajarīgās sievietes jau sen ir _pie vietes_ - precētas vai aizņemtas. Bet kkā apnicis gadu gadiem vienam braukt garos gabalus ar riteni, gribas, lai laiks ātrāk paiet, minot pedāļus un kilometrus, papļāpāt ar kādu sakarīgu cilvēku. Tad nu domāju, vai tas būtu pieklājīgi uzaicināt drauga smuko draudzeni, kurai arī nav kompānija riteņbraukšanā, pievienoties manos braucienos. Draugs pats nepiekopj nekādus sportus. Bet nu negribas ar viņu naidoties. Tātad - Vai riteņbraukšana ir intīms process vai arī to var droši darīt kopā ar cilvēkiem, kuriem ir otrās pusītes? Nekādas zemjostasvietas domas mani nevada, vnk gribas interesantu un fiziski spēcīgu ceļabiedru

DanaL  Nekas, tev viss vēl priekšā, pakritīsi pāris reižu un iemācīsies.

saulite34  man kā jaunietim nu tur galīgi nekādas motivācijas nava[c]

Var jau cilvēks sevi uzskatīt par jaunieti,bet domāšana ir kā penzionāram,tik daudz mākslīgo problēmu,kuras pats nespēj atrisināt.

DanaL  O, Chris/Torpedo, tie, kas uz riteņiem, tie mūžam jauni! Nu, saņemies taču, tev pavērsies skaisti apvāršņi un jauna, brīnišķīga nākotne!

Jurijs1962Augums163  nē, kamēr riteņbraucējs turpinā mit pedāļus nūdistu plūdmales robežā :)

Selfconfident  Sakarīga sieviete diezin vai gribēs ar tevi kopā braukt. Kam viņai tas? Bet, ja ļoti gribās kompāniju, riteņbraucēju interešu grupā uzsit klaču ar citiem un gan jau arī kāds no Liepājas atradīsies.

PatiesibasKalns  Kā uz to skatās. Darīt lietas kopā kas smadzenēs ražo tās pareizās vielas ir dzīves baudīšana kopā pat bez fiziska kontakta.
Tu vari apsolīt draugam, ka paskaidrosi viņai, ka nevajag jukt prātā labo vielu ietekmē.

BET!

Es zinu ka tu viņu gribi.

Felde  20.41 :) Labs!

draboss  Velobraukšana ir publisks pasākums, kas tur var būt intīms? vai Tu brauc viens, vai kopā ar kādu draugu, paziņu, radagabalu vai feisbuka velo grupā atrastu cilvēku vai gupu ir tava darīšana. Arī uz veikalu vari doties viens, vari atrast kādu ar ko iet kopā, gan jau pats to labi saproti, bet nu skatos ļaudis ar nopietniem ģīmjiem ķērušies pie šīs "intimitātes" analizēšanas, tad jau tēma laba :D

PatiesibasKalns  Nu Tev jāizvēlas vārdi uzmanīgāk ir vairāk kā skaidrs, ka gribi drauga draudzeni.
Pirmais solis būtu ´´netīšām´´ viņu satikt visu izdarot pareizi 1 minūtē tu vari sarunāt randiņu. Ir taču jābūt kādai foršai vietai ko būtu vērts parādīt (Šoreiz runa neiet par tavu gultu). Un ko katram vietējajam riteņbraucējam būtu jāzina.
Tur jau tu esi ar viņu divatā vientulībā ja nesačakarētu tu viņu dabūtu.

BET?

Vai gribi būt nelietis?

PatiesibasKalns  Personīgās detaļas? Tu par plānu? Nu nez apdomā labi. Ja rīt vēl domāsi ka tā ir laba ideja. Rīt par to varam parunāt.

sauljuks  Kā braucot ar riteni garos gabalus, var pļāpāt?! Pa šosejas malu var braukt tikai viens aiz otra!

Vispār riteņbraukšana ir tāds īpatnējs ceļošanas veids. Tiem, kas negrib būt ļoti tuvu, jo visu laiku ir distance starp cilvēkiem - tas var būt arī labi - neapnīk viens otram. Bet no otras puses - ne visiem tas der.

P.s. Varbūt Tev ir kāds ieteikums - kur vēl Rīgas centrā dzīvojošs cilvēks var forši aizriteņot - bākas jau izbraukātas, Mežaparks izpētīts, promenāde - arī. Neprotu braukt braukšanas pēc, vajag mērķi!

sauljuks  Chris, nē, tas nav priekš manis! Man ir vienaldzīgi rekordi! Man patīk braukt un putnu dziesmās klausīties! :) Izbaudīt vēju, sauli... Jā, citreiz uzminu ātrāk, lai būtu mazliet ātruma prieks, bet ne sacensību dēļ, ne tādēļ, lai kādam ko pierādītu.

Katram savs! :)

draboss  Sauljuk, ja Rīgas ietvaros vari papētīt (gan jau zini par tādu googli) velomaršrutus Rīgā, ir celiņs uz Mārupi, paskaties kas tur vēl ir, var to pašu Āģi izpētīt no cita rakursa. Ja tālāk - Doles sala. Vai arī vilciens un jebkura pilsēta kur tas piestāj var būt izpētes objekts, pa tādā miestā kā Salaspilī var atrast ko darīt - bot dārzs, promenāde, pati pilsēta, forš veloceliņš uz memoriālu.... Atgriežoties pie Rīgas, liekas rdsd mājasapā bija visādi velomaršrutu bukleti.

sauljuks  Nē, uz Salaspili mani nevelk... Tur ir būts pat pārāk daudz, gan ne ar velosipēdu, bet tas nemaina faktu. Un šobrīd vilciens nav opcija. Opcija ir brīvdiena un maršruts - kopā turp atpakaļ nu tā ne dikti vairāk par 40 km... Nu vismaz šobrīd tas ir tāds foršs attālums, pēc kura nākamajā dienā varu braukt atkal! :)

Jā, paldies par atgādinājumu par velomaršrutiem, biju aizmirsusi nodomu tos izpētīt! :)

Āgenskalns, saki? A kas tur tāds? Māras dīķi? Arkādija parks? Torņakalns? Tas ir jau plus mīnuss redzēts. Veloceliņu uz Babīti es arī jau zinu...

Būs vien uz tiem pašiem Vecāķiem atkal jāaizlaiž... Bāka jāapciemo un tad atkal otra...

draboss  Salaspils bija kā piemērs, tā nav vienīgā vieta. Pierīgā opcija "vilciens" neizslēdz opciju brīvdiena un maršŗuts, tas tak neaizņem daudz laika, ja nav dukas tos gabalus mīt. Man liekas ar velo ir tā foršā opcija, ka var pilsētu izložņāt no vietām, kur ar mašīnu nebrauksi un ar kājām to izstaigāt nogursi. Vai nu vnk izdomā ko gribi redzēt "gribu Ziemeļblāzmas parku" un pieķer to rajonu klāt vai kaut ko pa ceļam. Vai arī "Bolderājas vai jebkura rajona izpēte" un riņķo pa turieni, katrā vietā ir kaut kas tāds ko uzstādīt par galamērķi, pārējo var pielasīt klāt vairāk vai mazāk spontāni. Vai pēc bukletiem, maršrutiem un netā atrodamajiem ieteikumiem

nakunakutekuteku  Nu redzi,nu!Īlens no maisa laukā gan.Lai kā daži te prasītu padomu,bet piekrīt tikai tam,kas saskan ar paša sen noformulēto.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu