Varbut krievietes?

Aizdomaajos..riigaa puse ir krievi apmeeram..latvieshu iepazisanaas portāli apmeeram desmit.. krievu nav var teikt nemaz.te arii krievietes maz satiktas..jautaajums?varbut krievieteem nav vajadziigi iepaziisanaas portaali jo vinjas atrod aarpus interneta viirus draugus?vai nav latvieshu mentalitaste?un tapeec esam te ar saviem sapniishiem? Par bagaati smuko viiru?

medusbite3  Krievietes vairāk pievērš uzmanību vīrieša dāsnumam, vai pērk rotaslietas, ziedus utt.

janisqwerty  Krievietes interesantaakas ! Latvju baalo jaunavu murgus var jau oho atklausiities . :):):):) Protams ir arii starp latvieteem forsas meicas , bet realaa mazaakumaa , jo pati latviesu butiiba ,skaudigums ,nenovidigums ,aprunaasana ir geneetiska kaite ,kaa to pazinoja jau Merkelis .

rupers  Krievietes ir daudz labākas un piezemētākas par latviešu preilenēm ,, Gan virtuvē ,gan gultā labākas ,,

Hirtella  janimqwerty +100%! taisnība! Kaite izpaužās arī uz vīriešiem, tikai maigākā formā, jo vīrieši pa lielam ir lādzīgāki. Krievietes, iespējams, ir uzticīgākas. Un ja vēl pie visa tīri tā neko izskatās, tad vispār neredzu par ko būtu jāmet pār bortu!?!?

Kurts69  mūsdienās arvien vairāk sak pazust tā robeža starp latviešiem un krieviem. Protams ir galējības treniņtērpos ar uzrakstu Россия utt, bet liela daļa krievvalodīgo ir daļēji pārņēmusi latviešu mentalitāti un caur jauktajām ģimenēm arī izskatu. Arvien biežāk ir grūti noteikt tautību pēc izskata.
Krievietes manuprāt ir pamanāmākas. Biežāk balansē uz bezgaumības robežas, ģērbjas izaicinošāk, uzvedas brīvāk. Ja interesē sekss, tad laikam viss ok.

kvarts  Toties latvietes labāk kapiņus kopjot....

vangog  dažādi jau ir,, cik esmu baud´;ijis,, krievietes brīvākas, atraisītākas,,, un bieži bez kompleksiem,,,

Araabs  Chamerly.com.Tur pārsvarā ukrainietes:))Un nolūki pilnīgi nopietni.Nu dikti grib uz Eiropu.

vangog  Nē nē man bij vietējās,,,pisamas bez gala

Labrador  Vīrietim , kurš grib iepazīties ar krievieti , jābūt saskaņas biedram , jajusmo par Staļinu , jānēsā georga lente un visus nekrievus jalama par stulbiem fašistiem .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu