Tikt vaļā no dārza rūķa

Kā tikt vaļā no pretīga veca, smirdīga, pelēt iesākuša 55 gadus veca plikpauraina vācieša, kurš neko labu nav darījis, nedz arī ko uzdāvinājis, bet nolēmis nokompostrēt manai māsai visu viņas turpmāko dzīvi, izsekojot viņas sakaru līdzekļiem un sakūdot potenciālos DD pret viņu!

mezmalis  Izklausās ,ka tā māsa apdraud sabiedrību - jāspundē pagrabā /pirms tam gan gadžeti viņai jānoņem/,lai nabaga večiem negroza galvu!

Karkade  Tādi mēdz būt, ne tikai vācieši, bet arī latvieši, itsevišķi pēc 50,kuriem ar galvu nav viss kārtībā. Dzīvo savu sapņu, fantāziju pasaulē, kautko iedomājas un dara visu iespējamo, lai panāktu savu, it sevišķi savu varu un,, varonību,, izrādot sievietei, kura ir neaizsargāta. Ieteiktu džekiem samaksāt, lai piežmiedz, patirina varoni.

kjirsis_X  iespļauj viņam šķīvī. būs beigts uz vietas

av2  jaagaida rudens, kad seenes saak augt. Tas ir, liidz rudenim jaanoprecee, tad seenes....
A taa, domaa nedabuujussas sievietes uzvedaas savaadaak?

Karkade  Tas viss izklausās nenopietni. Autores anketa tukša, fotografija, iepējams sveša, iespējams kādam patīk teātri spēlēt un te bezsakarā vāvuļot.

vilks28  Uztaisi viņam klizmu .

Dvinsky  Kas tad viņam ir tas trumpja dūzis un ko tas dotu ja viņš izspēlētu?

tracer  Pareizi dara vaacietis..ar asti gribeeja vicinaat zeltene? A ko iedomaajaas vares pasuutiit onku bekot? Nekaa nebija tik latvijas stulbenji gatavi deelj dzimumorgaaniem uztureet shitaas mamzeles..bet mainaas jau viss uz labo pusi.to pietaada ka nepeerk neviens taas piecdesmitgadnieces no oho un citiem portāliem.

Piparkuka  nu kaut kādas glupības...
Lai brauc uz Latviju un strādā te, kā normāls cilvēks. Atkritīs vācu problēmas.
Vai- ja viņš smuks + miljonārs, lai prec!

Geisha  Kārtējais murgs.
1. meitene var nomainīt pilsētu.
2. nekad neesmu redzējusi kaut kādus nosiekalojušos vāciešus. Muļķības. Vācijā ir kvartāli ar logos sēdošām meitenēm. Ja vidēji vācietis algā saņem ap 2 taukšķi, tad viņam mauka uz stundu maksā 35 eiro. Bet ja ņem uz 15 minūtēm kapeikas vien sanāk. AOK duriķiem apmaksā 1 seksa seansu mēnesī. Oficiāli. Tad nafig tam vācietim vajadzīga tā zeltene? Ja nu tikai šī zeltene ir izcila izvirtībās.

uzplanaledus  Ar vāciešiem vispār nevajadzētu pīties, dīvaina tauta.

Spicis  autora Hirtella beidzējās. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu