Vai citiem vīriešiem arī ir šī nevaldāmā vēlme?

Vai bieži rodas sajūta ka vienkārši vajag iepazīties ar sievietēm? Nepārvarama vēlme vienkārši iepazīties. Nu protams ka ´´ nav´´ nekādu citu motīvu. :)
Bet nu rodas sajūta ka augšējais atbalsta to. Un vienmēr domas galvā ka dzīvojam tikai vienreiz. Un, ka sievietes taču pašas vēlas piedzīvojumu.
Vai nav tā ka vīrietis tam ir domāts? Vai varbūt visi nav vienādi? Ir vispār vajadzīgi tādi aktīvi iepazīties gribētāji?

Maserati  patīkami pavadīt laiku !! ;)

SpoguliitisTM  Nav. Izveelos ar ko tikties. Kljuudos, bet reti. Ljoti reti.

SpoguliitisTM  P.S. Nisha, kur ir pasazhieri emociju badaa, un baaziis mutee visu kas pagadaas, te ir gana piepildiita. Es tur neieruumeeshos un arii vajadziibas peec taa nav ;) Pass! :) :) :) Neesmu konkurents! ;)

Hirtella  Nu tev jau nav iemesla žēloties. Jūsējā ciemā tikai divas normālas vecenes, un abas villojas par tevi. Kļūdos?

mairita1971  Nav problēmu,bet kāpēc vīriešiem negribas savās sievietēs redzēt to pašu?Dzīvojam vienreiz.

Dvinsky  @mairita - tāpēc, ka bez savas sievietes ir arī citas. Nav interesanti visu laku tik ar vienu. Dzīvojam vienreiz.

mairita1971  Sieviete nav lieta.Ja pats to dari,tad atļauj arī sievietei.Ar kulakiem izcīnīts patriarhāts.

SpoguliitisTM  To 22:04. Aga. Par visiem 200%.

av2  nav laika iepaziities nonstopaa.

Vaukskis  Kad bieži "izšauti rieksti" un ir mērens nogurums no strādāšanas, manuprāt, gadiem vientulībā ļaudīs ritot vairs nav izjūtama īpaša vajadzība, lai iepazītos ar sievietēm. Nevaldāmā vēlme ir tad, kad tā visa nav, it īpaši pirmā no augšminētajiem. Citādi pragmātiskums ņem virsroku un, ja iepazīties, tad lai tās sievietes pašas iepazīstas. Domājam loģiski- kur tas ir redzēts, ka rieksti skrienot pakaļ vāverēm ?!

SpoguliitisTM  To 07:14. Nav vajadziibas iepaziities iepziishanaas peec. Vai tikpat... ´svariigu´ iemeslu peec. Bet ´svariigaas´ vaaveres, tieshaam var skraidiit peec riekstiem. Ja ´svariigie´ rieksti peec vinjaam neskraida.

Dvinsky  @Mairita - a kurš teica, ka es sievietei neļauju darīt to pašu?

JurisK  Jaa, taada veelme ir praktiski visiem veseliigiem viirieshiem.. Parasti liidz 30 gadiem paraadaas pietiekoshi speeciigi stimuli to veelmi apslaapeet un taa daljeeji pazuud uz ilgu laiku, izpauzhoties tik retaas fantaazijaas, ieraugot iipashi pievilciigun sievieshkaartas eksemplaaru. Infantiilaaki viirieshkaartas paarstaavji ljaujaas primitiivajiem instinktiem, pie kuriem pieder arii neapzinaata veelme iszplatiit savu seeklu peec iespeejas plashaak.

Raivis_1977  Ja nu kas, skatījos, ka tagad ir meitenēm modē tādi kā volāna ieloku svārki kādi jau agrāk bija, bet niansēti ar tādu kā atšķirību! Kā ar jau nedaudz pakuplu tādu kā augšdaļu, un tā it visur uz leju. Vai tā ir??! Pat ļoti samērā seksīgi izskatās! =)

Geisha  Mans patreizējais draugs ir atraitnis jau kādus 10 gadus. Protams, ka viņš meklēja sievieti ar kuru varētu sadzīvot kopā. Ne jau es esmu pirmā pēc sievas, bet gan vismaz desmitā. Bija gan brīvdienu attiecības, gan mēģinājumi veidot kopdzīvi. Vai es būšu pēdējā to laiks rādīs. Attiecības veidot nobriedušā vecumā ir diezgan sarežģīti. Brīžiem domāju ko es šeit vispār daru???? Varbūt savākt mantiņas un mukt prom? Cukurgrauds viņš nav. Savi kaprīzi, savi tikumi, savi likumi. Bet viņš man patreiz dod to kas man vajadzīgs.

LaNika  Seksuālie psihopāti, savā domāšanā, uztverē un uzvedībā, ļoti lielā mērā ir neizsakāmi līdzīgi cits citam. Būtībā viņi ir sekli cilvēciņi, pēc definīcijas, viegli prognozējami un iepriekš paredzami, jo darbojas pēc vieniem un tiem pašiem šablonveida scenārijiem, izmantojot melus un manipulācijas, kas ir vienīgie instrumenti viņu pieticīgajā attiecību arsenālā.
Cita lieta, kāpēc sievietes uz tiem psihopātiem mēdz iekrist, ir skaidrojama ar to, ka seksuālais psihopāts savā attieksmē pret sievietēm, sievietēs izraisa pastiprinātu adrenalīnu izdalīšanos, kurš pēc tam uzreiz dzēšanas ar tā saukto laimes hormona, endorfīna, izdalīšanos.
Tur nekur nav runa par iepazīšanos un / vai patiesām jūtām. Tas ir nekas vairāk, kā konkrēts surogāts.

Hirtella  Sievasmātes viedoklis.

draboss  Nu "nepārvarama vēlme" izklausās gandrīz kā slimība, tik akūti nav. Bet kādreiz gribas satikties ar interesantu pretējā dzimuma pārstāvi, ir tak jauki kādreiz izrauties no ikdienas un pavadit laiku ar citas planētas būtni, vismaz kādu laiku nav jāklausās par svecēm, sūkņiem un amortizatoriem.

Dvinsky  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1794722497338156&set=gm.917614478580480&type=3&theater

Piparkuka  Nē, tādi nav vajadzīgi. Ja reāli skatamies- ja tās domas izpaustos reāli.
JO - sievietēm arī ir tādas domas- re, kāds vīrietis, re kur cits smuks/ foršs vīrietis, re kāds interesants vīrietis, oi, kāds muskuļot, labs vai feins- vienmēr mēs tieši tāpat redzam un ievērojam dažādus interesantus vīriešus, puišus!! Vislaiku....
Un- vai vajag reāli kaut ko darīt. Nē.
Tāpat- ja reāli nāktu klāt visādi vīrieši, jebkurai meitenei, tas būtu nepatīkami (vismaz uzreiz būtu- atgrūst, dabiskā reakcija, atkratīties). Dažos gadījumos, protams, var būt ieinteresēti utt. Taču tas tā. Nu varbūt 1 reizes sakaram:) Ja nu galīgi sakrīt tā apstākļi, ka abi "panesās".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu