Ko kad grib gudri vīrieši ?

Kas vīrietitim ira vajadzīgs : maucīga kucīga sieva , sesksuāli kas dot tikai viņam vai intelģenta sievietiete ar institucionālu izglītību un kas nedoda nevieniem tā riktīgi neko ?Bet ira kārtīga un māju tīra ar visām vakariņām nodrošina un citas igdienas ekstras arī .Bet kucīgai sievai tikaj seks interesē . Bet daudz un dikti ar vīru un visur .

Reds  atbildot uz Laimnese viedoklis

"Kalponi jums vajag, nevis sievieti!" - precīzi to pašu var pateikt par sievietes vēlmēm pret vīrieti.

"kas pirmais atnāk no darba, tas arī darbojas" un sieviete izmet trīs līkumus pa veikaliem, lai tikai nebūtu pirmā.

burleska  Aivar, "sapratīs" tad, kas klausīsies tādus kā Tu, nevis būs jau uz personīgās pieredzes izbaudījuši, ko nozīmē, teiksim, veļu laukos bez veļas mašīnas mazgāt, kad ūdens no akas jāsmeļ, un tml.

burleska  Virgo, 15:03, viss ir ļoti vienkārši, cilvēkiem būtu jādzīvo kopā nevis tāpēc, ka viens bez otra nevar izdzīvot, bet gan tāpēc, ka, kopā dzīvojot, abiem ir labāk :) Mani mazlietiņ uztrauktu situācija, ja vīrietim mani vajadzētu tikai tāpēc, ka es garšīgi gatavoju :D

Felde  Aivar,tev vajag nekoptu sievieti,pietam-nevisai gudru.... Rodas iespaids,ka esi atpalicis Antins,lauku paakkis...neizglitots cilveks,kurs to vien zina,kaa paust savus neadekvaatos viedoklus... Tad nu top skaidrs,kapec esi viens,un jautajumu nav! Lauku dziive nav atpaliciiba! Netiiriiba! Smirdona! Nolemtiiba!

preilene  Kāpēc ir tāds ieciklējiens uz tīrīšanu, mazgāšanu un gatavošanu kā baigajiem sievietes pienākumiem? Tas taču ir pilnas slodzes darbs (saucās mājsaimniece/-ks)- kurš nepelna naudu, tas to dara. Jo cilvēkam ir jākustas, citādāk viņš ir dārzenis.
Ja abi pelna, tad abi arī rūpējas par māju vai algo kādu, kas tos darbiņus izdara. Es tiešām nezinu, kurš no tiem darbiņiem ir par sarežģītu vai grūtu priekš vīrieša.

Es neesmu gudrs vīrietis, bet man jau kaut kā šķiet, ka gudrie vīrieši grib baudīt dzīvi. Ja viņiem blakus ir sieviete, tad tāda pati- ar līdzīgām vēlmēm un skatījumu uz dzīvi. Viņiem nevajag blakus cilvēku, ar kuru nav iespējams darīt kopīgas lietas, jo šis visu savu brīvo laiku tīra, mazgā, gatavo un ir pārguris.

Letija  Tas tiešām ir drausmīgi, ka vīrieši (kā Aivars N, piemēram) savos lielajos gados nesaprot, ka sievietei nav jābūt kalponei.
Mājas darbus dara visi, resp., abi.
Nevis sieviete ir nolemta tīrīt, berzt un nepārtraukti gatavot ēst, bet vīrietis tad nu izies ārā pagalmā un paskatīsies, kur savu roku pielikt - gan jau arī pēc izvēles principa - ko šodien labāk gribētos padarīt.

Jā, jāpiekrīt Feldei, ka šāds uzskats par sievieti kā par nepieciešamajām darba rokām saimniecībā ir nožēlojami pāķisks.

Geisha  Kura gadsimtā jūs dzīvojat? Katrā mājā taču ir veļas mazgājamais automāts, trauku mazgājama mašīna, virtuves kombaini un citas figņas. Vai tad tiešām tik grūti ir iekraut visu mašīnās un pašai atpūsties OHO? Ja sievietei virtuvē ir tehnika tad sagatavot ēdienu ir tīrais nieks.

Es patreiz darbojos pa 2 mājām+ darbs un man atliek laiks pat priekš OHO. Atnāk draugs mājās no darba sagaidu viņu ar buču un pīrādziņiem. Kamēr meita darbā vecākos puišus no skolas sagaidu, mazo pieskatot paspēju gan māju sakopt, gan ēst sagatavot. Brīvajā laikā uz baseinu aizejam, uz kādu pasākumu aizbraucam. Nesūdzos par laika trūkumu vai kādam vergošanu. Tas taču tikai normāli parūpēties un iepriecināt savus mīļos.

Nabaga verdzenes Izauras.

preilene  Geisha, bet man gan šķiet negodīgi, ja es strādāju un pelnu tik pat cik vīrietis, bet pēc darba un brīvdienās man vienai ir jākopj māja, jāaprūpē bērni, jāmazgā, jāgatavo ēst. Esmu ar visām četrām par rūpēšanos par pārējiem, bet nu viens to visu vilkt nedrīkst.

neko  Kāpēc ir tāds ieciklējiens uz tīrīšanu, mazgāšanu un gatavošanu
----
Tas jājautā autorei, jo viņa jau uzsāka šo tēmu ar apgalvojumu, ka tas ir vērtīgākais ko sieviete var dot un nepārprotamu mājienu, ka vismaz gudram vīrietim būtu jāvērtē tieši pēc šiem aspektiem.

Mans viedoklis - ir sievietes, kas neko daudz vairāk dot nevar (vai arī nevēlas) tāpēc ar tāda "ieciklēšanās".

Felde  Ko tadu var rakstit cilveks ar loti zemu dzives limeni,un vel zemakam prasibam pret sevi. Neuzskatu,ka laukos nav nepieciesams puteklu sucejs,velas automats,blenderis,un citi aprikojumi,kas atvieglo un uzlabo dzives apstaklus. Tapat ari iskapts janomaina pret musdienigaku plaujamo,un apggerbs-tiesi tapat! Jamazgajas vismaz reizi diennaktii,un vela jamaina katru dienu!...

Virgo  18:46..... Zāles pļaujamo gan sauc par iZkapti....ja kas...

AivarsN  Nav jau nekāds noslēpums,ka visi smagie darbi laukos gulstas uz vīrieša pleciem. Ja sievietei vajag mašīnu ar ko nomazgāt pāris šķīvjus,tad labāk es nomazgāju pats. Putekļusūcējs man ir jaudīgs, veļasmašīna liels pusautomāts, ēdienu pagatavot arī protu. Ja sieviete būtu gatava kaut nedaudz piepalīdzēt mājas solī,lai es tikmēr varētu vairāk padarīt dārzā,vai darbnīcā,tas būtu jauki un tikai normāli. Bet tā kā mūsdienu sievietes to uzskata par kaut ko šausmīgi grūtu un pazemojošu,tad labi,negribu taču viņas apgrūtināt. Lai tak dzīvo vienas ar savām mašīnām. Tikai smukuma pēc, lai sēdētu Oho,kamēr es strādāju? Sapņot nav kaitīgi.

Laimnese  Atbildot uz Reda viedokli.....

Red, tās ir tikai manas domas....Ja es dzīvoju kopā ar vīrieti, tātad man pret viņu ir jūtas. Un ja ir jūtas, tad es vienkārši lidoju....es daru visu no sirds, tā, lai arī vīrietis justos mīlēts un cienīts....
Jā, pa veikaliem nevazājos...pērku tikai pārtiku...

preilene  Aivar, bet Tu taču iepazīties nemaz nevēlies. Domāju, ka Tu varētu mesties kopā ar kādu jestru un izdarīgu pensionāri, kurai pilsēta piegriezusies, pašai savas lauku mājas nav, bet ar basām kājām pa rīta rasu skriet gribas.
Neesi domājis startēt saimnieku šovā (ja tāds vēl vispār ir)?

Felde  18.50 :) milziigs paldies... Taa ari buutu muuzu nodzivojusi,un neuzzinatu,ja vien nebutu tik aciigu ohojiessu.. :)

AivarsN  Preilene. Kā jau citā tēmā rakstīju,visām kārtīgajām saimniecēm ir pašām savas saimniecības,kuras viņas ne par ko nepametīs.Pat tās,kurām ir tikai dzīvoklītis un darbs,baidās to visu pazaudēt,jo cilvēkiem ir bail uzticēties.Pilsētniecēm bail no tumsas, kukaiņiem un no nomaļām vietām vispār. Man tās bezjēdzīgās iepazīšanās jau sen ir apnikušas. Ir pāris foršas draudzenes no tālienes,šad tad pa telefonu parunājam par dzīvi, Whatsapp apmaināmies ar foršām idejām foto,video,mājas labiekārtošanā. Tiem,kuri nezina,ko nozīmē dzimtas mājvieta un dabīgs dzīves veids,to nesaprast.

Ernestiine1975  Vai sieviete nevar ko citu darīt, ka tikai traukus mazgāt? Pati savu darbnīcā ko sameisterot, vai dārzā ko izaudzēt...

Laimnese  Sieviete var darīt visu, ko grib! Tāpēc aušu kājas un braukšu paklausīties Busuli. Visiem jauku vakaru un dodieties baudīt dzīvi.

saulite34  Pat tās,kurām ir tikai dzīvoklītis un darbs,baidās to visu pazaudēt,jo cilvēkiem ir bail uzticēties.Pilsētniecēm bail no tumsas, kukaiņiem un no nomaļām vietām vispār[c]

Nevajag jau tik slikti izteikties par cilvēkiem,sievietēm drīzāk ir bailes no tevis,jo tavās mājās būs tādi bezsmadzeņu roboti,kuriem būs jāizpilda tikai tavas prasības.

Tessa  Aivar, veseliibu var sabeigt ar tavam kanjepem. rekur rezultats, sviests katra tava posta un galva kjiselis. kadas tur ieriices vai pilsetas cacas, kada vairs starpiiba tadam kanjepju večukam ka tu.
tu pats sevi no malas neredzi?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu