Intīmas attiecības, likteņa vai pašu ziņā?

Katrs no mums noteikti, ka ir izjutis to sajūtu. Nu, zini? Kad kāds itkā svešs cilvēks, pēc iepazīšanās šķiet teju vai radniecisks?
Tā ir mums visiem kādreiz bijis vai nu tuvi draugi vai romantiska interese.
Kā ir ar jums? Vai bieži atrodat kādu personu kas šķistu magnētiska pat bez domāšanas. Kur vienkārši vēlies baudīt laiku kopā. Ar mani, ir tā. Tas notiek reti un neapzināti.
Bet kad tas notiek Tu vienkārši ļaujies mirklim, aizmirsti laiku un iegrimsti domās vienkārši ļauj sev fascinēties!

Vai mēs paši izvēlamies cilvēku ar ko jūtam, ka ir labi vai tomēr tā ir tikai likteņa nejaušība?
Un ja tā ir vienkārši nejaušība cik mums būtu jājūtas laimīgiem par tiem cilvēkiem kas Tevi spēj fascinēt?

hiacintee  nazis teica taisnību par intuīcju jeb visām maņām. paprovē.

nazis  Ko tur atkal nazis samuldējis? Nazis šodien tikai muld! Tas, ko es teicu par intuīciju nav paprovējams, tam ir jātic!

AivarsN  Ir cilvēki,ar kuriem ir praktiski neiespējami atrast kopīgu valodu,kaut vai būtu labi pazīstami un līdzīgām interesēm. Taču ir cilvēki,kuri regulāri izrauj tev vārdus no mutes un tu jau iepriekš zini,kā viņš pasmaidīs,kā žestikulēs. Jūs saprotaties bez vārdiem, itkā mūžu būtu kopā dzīvojuši, lai gan viens otru tik pat kā nepazīstat. Un te nav nozīmes ne dzimumam,ne vecumam. Turpretī ir cilvēki,kuru sabiedrībā ir ļoti nepatīkami uzturēties,lai gan neko nosodāmu nav izdarījuši. Vienkārši ir sastapta dvēsele,ar kuru darīšana bijusi jau iepriekšējā dzīvē. Vai satikta māsa,tēvs,mīļotā sieva,vai ļaunākais ienaidnieks,tādas arī sajūtas. Tas jau nekas,ka šajā dzīvē vismaz pagaidām vēl esat sveši cilvēki.

hiacintee  nu zināmā mērā šo spēj skaidrot socionika, AIVAR!

AivarsN  Kaut kā jau tiem zinātniekiem naudiņa jāpelna.

Dvinsky  socionika - redz, šodien jaunu vārdiņu iemācījos :)

Araabs  Līgo nakts tuvojas,bet vis atļauts arī pāris dienu iepriekš un pāris dienu pēc:))T;a ka instinkti sapurinaties:))

AivarsN  Var jau sākt papardes zieda meklējumus 21. īstajos saulgriežos,bet ja neveicas,var mēģināt vēlreiz oficiālajos Līgo svētkos.

Sienazutrenkataja  Ir jăbūt ļoti laimīgam..ja satiec cilvēku..kas Tevi fascinē, jo tă notiek ļoti reti...Un nemeklĕ viņam trūkumus...☺

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu