Jautājums vīriem.

Jums tiešām ir pofig, ka jūsu bērnu mātes, jūsu sievas, mētājas pa OHO. Jā, viņas te it kā izlej žulti, izlādējas, skauž citas, kritizē, lamājas, it ka nemeklē seksu. Jūs tam ticat? Jums nešķiet, ka tiekat vērtēti kā idioti, kuri lasīs te PA un uzjautrināsies, domās, ak, cik manējā gudra, ka prot lamāties kā kolhoza traktorists.
Je beb cerat, ka ātrāk aiztīsies un tiksiet brīvi?

Sanija013  Laikam kāds precēts/aizņemts pagadījās.. Tad nu šamo pieķēra (nu neiet tak) un sieva/druška sadeva iekšās. Dzīve ir dzīve, neviens nav pasargāts no šādas šaizes! Vai nu pieņem un baudi, vai nu velti dzīvi kustībā - nost ar sievām!!!

sauljuks  Kāda kuram daļa, ko dara citi?
Visvairāk mani fascinē cilvēku mīlestība bāzt degunu citu cilvēku guļamistabās! ;)

Mans niks ir supersens! 15 laulības gadus ienācu te tik vien kad oho atsūtīja e-pastu, ar draudiem mani izdzēst. Tā ka var teikt, ka atrados te precēta un tajā laikā pavisam noteikti neko nemeklēju! Mans vīrs vienmēr ir zinājis, ka neesmu izdzēsusies no oHo. Nekad nebija teicis, ka viņu tas uztrauc. Es, patiesībā, domāju, ka viņa niki arī vel dzīvi, izrādās nē - mani tas nekad nebija ne uztraucis, ne interesējis.

Kāpēc nelikvidējos, kad apprecējos? Nē, šķirties neplānoju. Bet reiz te bija forša kompānija, kura mani pazina vispirms pēc nika. sauljukam ir sava vēsture, savs storijs un es negribēju ka pēc laika te uzrodas cits sauljuks... gribat ticat, negribat neticat - to Jums lemt! ;)

burleska  Vispār jau niki dzīvo savu atsevišķu dzīvi. Un tiešām var vairākus gadus netikt kustināti :) Arī pēc sevis zinu. Šobrīd arī iepazīšanās nav aktuāla, bet reizēm gribās ar kādu parunāties, kad viena esmu mājās, tad nu to daru te PA ar Jums :)

SpoguliitisTM  Ar shaadaam rakstura iipashiibaam apveltiitas personas nav pat pazinju lokaa. Un taas kuras te taadas ir - atrodas aarpus manas uzmaniibas zonas.

Chris1986  Manā apkārtnē nav prakstiski neviena precēta - visi šķirti. Vispār Latvijā 75% jaunnoslēgto laulību tiek šķirtas. Nezinu, kur tu jem tos precētos, par kuru problēmām satraukties. Viņu ir tik maz ka izmirstoša suga

preilene  Tā kā jautājums ir uzdots šajā portālā par to, vai precētajiem kungiem vienalga, ko viņu sievas dara, tad jau šie iebilst neko nevar. Ja jau paši ir šeit, kāpēc lai kundzes nebūtu? Iespējams, tā ir pāra spēlīte – vakarā pie vīna glazes abi apspriež, cik randiņus dienas laikā norunājuši. Un tad tas, kuram paveicies sliktāk, paliek greizsirdīgs, bet otrs savukārt stāsta, ka partneris taču tāpat vislabākais.
Katram taču savas izklaides.

Aelita  Ja sieva neglītāka un karjerā stipri vien neveiksmīgāka par vīru, plus dzīvo valstī, kurā sieviešu pārsvars, nav jābūt apdāvinātam, lai izsecinātu, ka greizsirdīga dienas beigās ir viņa!

Piparkuka  Nu ja jau tā notiek, tad arī vīrs var darīt, ko grib. Jebkūrā gadījumā viņam būs atruna- tu taču pati te!

Piparkuka  Ja ir te, tad tas nekas nav. Jo te ir kā draugiem vai facebook vai kas tās.
Ja jau ir Otrapuse un vēl trakāk- gribu.lv. Nu tad skaidrs... nodarbojas ar seksu ar svešiem vīriešiem... Tad tas ir 100% pierādīts, ne tikai- nojaušami:)
Tā ka. Piekrītu. Tad ir skaidrs, ka viņu laulībā seksa nav vai tas ir nekāds!!! Vienkārši.

kokote  Autorei(am) te ir tikai sex (ja reiz tik kategoriski apgalvojumi, tad jau tas spriedums no kaut kā radies)? Un tie visi aktīvie, nosodošie komentāri tikai tā - pa starpu starp "kniebieniem", lai nolaistu tvaiku?
P.S. Kas tā par modi "spļaut akā no kuras dzer" vai arī: visi tādi psihi, visas tādas mau..se, mēs vienīgie kaut arī esam oho, esam tik ideāli, tik perfekti un vispār neko .

multi  Nez vai šie vīri autoram atblidēs, jo 99% nemaz nezin, ka sievas meklējas. Bet teorētiski satraukumam nav pamata! Kā jau šeit ir izskanējis vecie uz tām sievām nemaz virsū neskatās, bet jaunajiem pašas negrib atdoties, dēļ pašu izdomātiem tarakāniem.

Chris1986  un vispār - ja nodzīvo 20 vai 30 gadus laulībā, tad tas otrs ir tā noriebies, ka pilnīgi vienalga, ar ko viņš drāžas - ka tik liek mierā

Piparkuka  Chris- līdz mirklim, kad to uzzini vai saproti! Tad nu gan nevienam nav vienalga, tad visi spāluj ugunis, gan vīri, gan sievas. Tā ka 20 un 30 nav nekas.
Žēl tikai, ka daudzi pēc tam saprot, ka tas otrs ir bijis tas labākais dzīvē, kas vien viņiem ir bijis...

mezmalis  ´´Un precētās sievietes ir tik ļoti, ļoti nogribējušās, ka nevienu vīrieša gabalu garām nelaidīs (tas tikai ar vīru kopā esot, galva sāp). 08:22´´

------------
Un es vēl brīnījos kādēļ šeit dien dienā tāds tuksnesis , izrādās vaina tajā ,ka uz brīvajām biju ieciklējies!

-A ,nu ka, visas precētās, rindiņā stāties ,maršs!!! ;)

Atlikt , pagaidīsim vēsākas dienas - šodien var tikai kājas atstiept!

Labrador  Jāņem vērā fakts - sieviete , neskatoties ne uz kādu statusu VIENMĒR atrodās kvalitatīvāka partnera meklējumos. Tas , ka ir kopdzīve , bērni , absolūti neko nenozīmē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu