Kā pareizi salīdzināt savu draudzeni ar citām

Kā pareizi salīdzināt savu draudzeni ar citām, piemēram draugu draudzenēm vai paziņu draudzenēm, parādot viņai kādas viņas labas, viņai arī tādai vajadzētu būt.

Gunitaa  Bet Tev patiks, ja Tevi salīdzinās ar citiem? Virtuvē, gultā, utt? Un vēl "vīrieša lepnuma " garumu, piem. ? :D

Drole  Cinnij (vai kaads tev tur niks shodien 11:47 tiek lietots), tu tak nekad nopietnaas attieciibaas "sastaaveejusi" neesi. Ja neskaita Gintu M.

kjirsis_X  salīdzināšana ir cēlonis vairumam pasaules nelaimju.
Draudzība un mīlestība- pieņemt otru tāds kā viņš ir..
vai Tev patiktu uzzināt, ka salīdzinot ar sievas darudzenes čali esi vecs trūcīgs impotents muļķis?

Flints  ”Deavids”, neesi dzirdējis tādu teicienu: ”Visas nelaimes sākas no salīdzināšanas.”? Kāpēc nelaimes? Tāpēc, ka ir jau labi, bet gribas, lai būtu vēl labāk. Tavuprāt labāk. Un tad gribas to dabūt un pašam par to pārliecināties. Taču pēcāk var izrādīties, ka tu gluži vienkārši esi kļūdījies savā vērtējumā vai nemaz neesi pelnījis to labāko, taču vari pazaudēt arī to, kas tev ir bijis. Ja cilvēks kā personība tev ir patiesi svarīgs, ja izjūti pret viņu neviltotas simpātijas, tad taču šo cilvēku tu pieņem tieši tādu, kāds viņš ir, nevis centies visādi uzlabot un pārveidot pēc sava prāta.

Floriana  Paņem 4 baltmaizes kukulīšus un 1 rupjmaizes vai 1 alu un 4 rumus, būs ko salīdzināt!

Araabs  Vislabāk salīdzināt regulāri pamainot draudzenes:))

kruela  ....drīkst pajautāt?? - Kas viņā bij tāds, dēļ kā viņa kļuva par Jūsu draudzeni???

Asenizators  Draugs draugam ir draugs!

fargo  sieva ir tava svētība tavā dzīvē. no viena, kas esi tu pats, tev ir nākotne. kad ir slikti vai sāp, sieva apliek tev rokas un tas pamazām atkāpjas. un kad ir labi, tad tev ir paļāvība. kā aizmugure. mājās viss ir izdarīts un tu vari fokusēties. ir rakstīts: "dzer no savas akas, lai tavs ūdens ir tavs."
kāda cita vienmēr varētu būt ar labāku soli, vai kājām, vai vēl kaut kā. bet arī tu! tevi var nomainīt.
tu gribi būt kā veci cimdi, kurus maina un maina? bet ja tu negribi, tad tā ir izvēlē, kā dzīvot. pirmkārt, tava izvēle. tikai vēlāk citu.

kruela  ....redziet....kur lasi, visur tik - pieņem mani tādu kāds es esmu......bet paši otru pieņemt kāds viņš ir - nevaram.....sākam pārveidot.....Un kā pašam - Balts un pūkains???

kruela  ....ārprāc.....tad kāda vella pēc Jūs vēlaties bāzt to galvu tai cilpā???....Jūsu vēlmes anketā ir tieši tādas - bērni, ģimene, attiecības.......

Piparkuka  CIK stulbi ir kaut ko tādu iedomāties!!! Ja jau viņa tev nav pati labākā un firšākā, labāk atbrīvo šo nabaga meiteni/sievieti no šādām darbībām (salīdzināšanas), kā dēļ viņas pašlepnums un psihe ļoti cietīs!
Tu neesi viņu pelījis nemaz.
Žēl, ka šī draudzene nevar izlasīt šo tēmu...

Piparkuka  P.S. Sieviete kaut ko salīdzina tikai, ja nemīl paīstam. Tas tieši tāpat nozīmē, ka agri vai vēlu šāda savienība izbeigsies.

VECA_PIEPE  "Kā pareizi salīdzināt savu draudzeni ar citām" (c) ?

Ar šito lietu apspriedei griezies pie Bumbasķika, viņš riktīgi zin gan gumijas, gan lateksa izstrādājumu brendus. Tev pat tos nevajadzēs salīdzināt,...viņš Tev ieteiks labāko no lētākajiem modeļiem!

saulite34  Bet nedrīkst apstāties pie sasniegtā, īpaši ja citu vīriešu sievas ir sasniegušas ko vairāk.[c]

Citu sieviešu vīri arī daudz ko vairāk ir sasnieguši par tevi,tā kā uz priekšu pēc sasniegumiem,bet tu esi viens no tiem ,kuram vienmēr ir slikti,un tāds sieviešu izmantotājs vēl mazāk dzīvo pats priekš sevis,jo visu laiku jāmeklē sapņu princese.

fargo  15:26

nē, tā nav.
zini, ir sacīts "ar laiku vīrs mācās atziņu." tas nenāk uzreiz. jo savs laiks ir daudz kam pirms tam - māžoties, izkauties, meitām pakaļ skriet, visvisādas blēņas darīt. bet ar laiku, acu skats it kā nofokusejas, kas bija izplūdis, kļūst skaidrs, kur klupi, to iemācies apiet.
lūk viena mācība - tavas sievietes ir tavi sabiedrotie. un nevis ienaidnieki. bet tu vari padarīt savus tuvākos par saviem ienainiekiem. bet kāpēc tev to darīt? kāds ir iegumums? par ko vainot? zaudētājs ir tikai pats cilvēks.
es varu iedomāties, kā nepatīkami ir, kad kāds mēģina lekcijas lasīt. bet gudrība ir ne tik daudz tās dot otram, cik pakļaut savu spītību to uzklausīt.

Caune  Sieviete un vīrietis var būt komanda attiecībās. Bet tāds nav autora uzstādījums veiksmīgām attiecībām.
Ja ir vēlmīte veidot indīgas attiecības, tad nepieciešams atrast atbilstošu eksemplāru, un par visu audzināt. Divi soļi uz priekšu, viens atpakaļ, bet būs ko darīt.

DanaL  Drole 12:10, 9 punkti no 10, ka Gints M viņai bijis, tuvākais, pioniera attālumā. Un arī tikai tajā gadījumā, ja viņa pati šo vajāja un šis nepaguva laicīgi aizmukt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu